Kinek van igaza?
Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.
Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...
Az baj, hogy egyrészt hagyján, hogy a stílusod... Gondolom fáj az igazság általában ez szokott lenni... Meg hagyjuk, hogy ki mennyit keres, mert persze mindenki azt ír amit akar,de hidd el 130 az édes kevés...
Nekem csak alapból a higiénés szokások... Retkes tányérból már nem eszünk... Főleg ha órákat áll ,kint mert valóban rászáll a légy a légy meg szószerint minden 💩ra rámegy te meg a fekáliás tányérból eszel...
Az is fura, hogy ez a kérdés megszületett... Szerintem akár mennyire spórol egy család nem a mosogatáson. Ruhákat hányszor mossátok? Anyád nem vízzel főz? Már bocsi...de főzéshez szerintem több víz elmegy, mint gyorsban elmosol egy tányért meg egy evőeszközt.
Vegyél be egy xanaxot nyomd be a comedyt azt nyugodjál le
Kérdező, patika tisztaságú lakásokban járok környezettanulmányon, nálatok sokkal kevesebb pénzből élő embereknél.
Amit csináltok, igénytelenség, az nem pénzkérdés.
Igen, gondolom, mindenkinél előfordult már, hogy más után evett egy tányérból, igen, én is voltam így, hogy pont akkor értem haza, mikor végzett a férjem, mondtam, hagyja, jó lesz nekem is. De nem órák múlva, egyebek
Báttya... Én tudod 2 évvel ez előtt mit csináltam?
Hajnali 3 előtt keltem 3 órát utaztam pestre h dolgozzak 8 órát és vissza 3 óra este 8-10-12 re értem haza attól függöt milyen műszakba voltam. 4 műszakban! És csak 250ért mentem fel,de akartam azt a kva házat és megtettem fél éven keresztül! Megvettem!
20 évesen még bőven bőven tudnál tanulni bármit... Ahelyett hogy itt habzik a szád inkább nézzél vmi kis fasza szakmát azt tanuld ki.
+ Bebaszba ha annyit keresnénk ,mint te... Hidd el van feljebb.
Én keresek itt Hatvanba 220-at igaz nekem olyan a végzettségem...
Neked van szakmád?
Itt tényleg nem a pénzen van a hangsúly, tök mindegy te mennyit keresel meg itt ki mit ír.
Igénytelenség és pont.
Csak megsúgom mi tényleg szegények voltunk kikötötték a vizet meg az áramot is.
Apám a termálvizet hozta fürdeni meg mosni, mosogatni. De elvolt mosogatva.
Itt sem azt írta mindenki, hogy gazdag, csakhogy mekkora kereslet minek számít.
Az viszont vitathatatlan tény, hogy azért kicsiny hazánkban sem nyomorog mindenki, vannak akik jobban élnek másoknál, vannak akik kevésbé. Budapest és környéke nyilván a jobbik kategóriába tartozik, vidéki falvak, kis települések a kevésbé jobba.
De ez a tányéros lényegen egyáltalán nem változtat. Nem a keresettel van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!