Kinek/minek köszönheted azt, amit idáig elértél, és hogy most itt tartasz? Van olyan személy, akinek nagyon sokat köszönhetsz, és még nem háláltad meg?
Sajnálom, hogy nem találkoztál olyan tanárral. :-(
Én igen, és lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem tudtam neki olyan örömet okozni (annak ellenére, hogy szerettem a tantárgyat, nem volt benne sűrűn sikerem), amit ő adott nekem minden téren. :-)
Mindig meghallgatott volna, ha valami bajom van, de sosem mertem elmesélni neki...
Már elballagtam, és nem háláltam meg, olyan rossz érzés. :-(
Magamnak,anyukámnak,dédmamámnak,egy-két tanárnak.
Barátokra sajnos nem számíthatok,ahogyan apámra vagy a többi rokonra sem.
én minden embernek akivel találkoztam és dolgoztam hálás vagyok az életben mert valakik tanítottak valamire valaki csak ott volt és avval segített.
De Ők nem tudják h mennyire hálás vagyok nekik
Látom más is van így, aki nem hálálta meg.
Ezen szeretnék változtatni, hogyan kellene? Én tényleg rengeteg mindent köszönhetek Neki, és nem nyugszom, amíg olyat nem teszek, amivel esetleg rajta segítek, stb... :) Szerintetek mit csináljak?
A szüleimnek,a rokonaimnak (keresztapám,unokatesóm,nagynéném,nagybátyám,papám).
A nagymamámnak is rengeteget köszönhetek,annyi mindent megtanított,amit soha nem tudok már megköszönni:(
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!