Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy személy, akivel...

Van egy személy, akivel összebarátkoztam, de azt állítják róla, hogy kétszinű. Kinek higgyek?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy aki őt kétszinűnek mondta, szintén jóbarátom, és 100%ra tudom, nem akarna senkit így rágalmazni alaptalanul. Nem nekem mondta a negatív dolgot személyesen, hanem valakinek, aki meg nekem továbbadta. De ahogy megismertem ezt a személyt, nem is tudom, nekem tök rendesnek tűnik a hibái ellenére, de hát azok meg kinek nincsenek? Ugy legbelül valahogy úgy érzem, hogy jó ember. lehet nem is olyan nagy ez a probléma, de nekem az.. mert már megjártam párszor, az emberek kihasználnak... Félek ő is csak kihasznál, amig jó vagyok neki. 3 éve ismerem az illetőt.
2011. szept. 14. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem a 3. személy a hunyó a történetben, aki valamiért nem szeretné ezt a barátságot?

Most már fel vagy vértezve, s ne engedd, hogy kihasználjanak! Légy résen! Aztán majd meglátod.

2011. szept. 14. 20:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, mert a 3. személy a nővérem... róla is tudom, hogy ilyet nem tenne.
2011. szept. 14. 20:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Szóval azt hiszem marad az, hogy az uj barétnőm megváltozott, vagy pedig nagyon jól szinészkedik... De sztem nem. nem tudom..
2011. szept. 14. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak magadnak higgyél. Ismerd meg, tapasztald ki, ehhez idő kell, de legyél türelmes. Találj ki párbeszédeket, helyzeteket, amiből megismerhetnéd. Hozd nehéz helyzetbe, vagy kérj tőle valami különöset, szóval egy ksi fantáziával kiismerheted.
2011. szept. 14. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!