Kinek van igaza?
Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.
Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...
Szomszéd mondta h azért csúsztak meg kicsit a tetővel, mert nem volt segédmunkás... Neki kellett kivenni szabit és segíteni. A szakember átment az utca végére a kocsmába megkérdezte napi 25-t tud adni annak aki adogatja fel neki a cserepet. Senki nem ment, kinevették h annyi pénzért ők nem mozdulnak meg... 9-15ig volt a munkavégzés.
Nem tudom lehet kevéske de 25/ nap azért nem lett szar sztem
Mint pl tiszta tányér 😂😂
Valszeg wc után se mos senki kezet meg stb
Én már csak azért se lepődök meg, mert mikor egyben volt a férfi és a női wc egy koncert helyen akkor én fogtam az ajtót a barátnőmnek és sorba jöttek ki a pasik kézmosás nélkül...
Aztán volt egy exem aki úgy bukott le h félig nyitva volt a wc ajtó én pont láttam h nem most kezet... Mindig kérdezgettem h mosott-e kezet 27 éves pasitól...
Van youtubeon " tiszta a lakásod?" C. Műsor na kb ezt tudom náluk is elképzelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!