Kinek van igaza?
Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.
Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...
Hogy a viharba is van ez?
Felvágsz az igénytelenségre meg a szüleid lóvéjára és te osztod az észt hogy minden kommentelő csóró, meg gáz.
És akkor még jól fizető melót is lusta vagy keresni, mert neked rohadtul megfelel az hogy anyád eltart. Oké...
Havi 500k neked alsóközéposztály
Akár az is lehet. Nem mindegy, hogy az 500e 1, 2 vagy 3 ember bére, és hogy ebből ketten vagy négyen élnek.
#133 igazad van!
Azért egyen a húga után, mert spórolnak! De amúgy meg tök jó neki a minimálbér meg az otthonlakás, mint írta is nincs lóvéja elköltözni...
Mert pesten nincs albi mi? :D ja h akk nem tart el senki , nem mosnak??? Főznek, takarítanak rád... Áhhh már minden világos.
Nem tudom kiderült-e végül h lány vagy -e de ha lány akkor szerintem most kezdél el gondolkozni h tiszta gyász nő létedre... 20 évesen mentálisan nem vagy 20 max 12, de pasi létedre is csak ugye a lányok " igényesebbek" szoktak lenni de úgy látszik nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!