Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy utálom a tejfölt. Rakott dolgokról is leszoktam kaparni. Na ugye a családban a pörköltöt mindenki úgy eszi, hogy ráb@sz egy fél doboz tejfölt, aztán nem törlik ki rendesen, ezért végeredményben ott szokott maradni a tejfölös szaft maradéka a tányért alján. Ilyenkor a gyomrom kitudna fordulni a helyéről. Én mielőtt ennék vagy elmosom, vagy ha lusta vagyok veszek elő másik tányért, mert ugye ha arra a maradékra rászedem az új adagot, akkor tiszta tejfölös lesz az egész. Na ma ezen vesztem össze anyámmal, hogy miért nem vagyok képes húgom után enni. Aztán azt mondtam, hogy talán nem kéne disznó módjára enni. Amugy simán eszek bárki után.

Mielőtt valaki az ő háza, ő vára szöveggel jönne, csak megjegyzem, hogy a kultúrált étkezés nem kéne, hogy ettől függjön, mert ennyi erővel embert is ölhet ott, merthát ő van otthon...

2021. jún. 29. 17:40
 231/245 anonim ***** válasza:
100%

Mi ezen nevetünk, hogy te itt feleslegesen hergeled magad hazudsz össze vissza, meg dc 😂😂😂 fhuuu de kemény vagy

Mi ezért írunk, mert mindig írsz vmi nevetnivalót.😂

Jaa tuti nem volt csaja legalábbis családi ebédre biztos nem ment el, mert megkéne szegény lánynak várnia míg 4en esznek előtte... Fúj... De csak legyél kemény a dcn meg itt is :D

2021. júl. 1. 21:24
 232/245 anonim ***** válasza:
100%
Az ő anyja legalább téglával mossa ti meg azzal.se a tányért 😛😛😛
2021. júl. 1. 21:25
 233/245 A kérdező kommentje:
Én csak nézem, hogy meddig bírtok lesüllyedni a hazudozásban. :D
2021. júl. 1. 21:36
 234/245 anonim ***** válasza:
100%

Látom sok mindenről lemaradtam.

Hogy jött ide a discord? :D

2021. júl. 1. 22:03
 235/245 anonim ***** válasza:
100%

241: azzal vigéckedett, hogy oda menjünk, mert ő ott az ász... :-D

De mintha a Magyar Tudományos Akadémia lenne, kb. olyan dicsekvéssel mondta... Szépen beleillik a hó végén is van pénze Hell-re és hasonló proccolások sorába. :-D

2021. júl. 1. 22:07
 236/245 anonim ***** válasza:
100%

Áh, köszi, így már világos minden.

Gondolom otthon kuksol a sötét szobában egy hellel és twitchen nézi Amouranth műfül nyalogatós streamjeit a kis simp. :D

2021. júl. 1. 22:13
 237/245 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire tudunk lesüllyednina hazudozásban? Ha hazudnánk nálad aljább nem tudnánk már
2021. júl. 1. 22:39
 238/245 anonim ***** válasza:
100%
Már nem hazudozik senki, hanem dobálja az aprót, hogy táncolj. Vagy az a hazugság, hogy máshol van tiszta tányér? Tiszta sci-fi lehet neked.
2021. júl. 1. 22:57
 239/245 anonim ***** válasza:
100%
Valaki felment már a discordjára?
2021. júl. 1. 23:43
 240/245 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megy a fax... Senki nem kíváncsi erre a prolira ...
2021. júl. 1. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!