Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan bánt, hogy a szobámat...

Jogosan bánt, hogy a szobámat megkapja a féltesóm?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak 5 éve, én anyuval élek, de minden 2. hétvégét apunál töltöm. Péntek, szombat, vasárnap.

Apunál a régi szobámban szoktam aludni, meg lenni, mert amíg ott éltünk családként, az volt a szobám. Közel 12 évig. Megszokás.

Apu és az új felesége július végére várjak az öcsémet. Most rendezik át az én szobámat babaszobának. Mert az van a háló mellett. És ez rohadtul fáj. Nem akarom mondani apunak, de az az én szobám, sok emlékem van onnan. És igen, cserébe az eddigi vendégszobát berendezik nekem új, “felnőttes” bútorokkal apám szavaival élve, de én a régi szobámat is szerettem. Mindössze azért döntöttek így, mert a vendégszoba a ház másik felében van. Az sincs olyan messze, csak a konhya és nappali másik felében. Ha már egyszer éjszaka fel kell kelni a babához, akkor nem mindegy, hogy 10 méterrel többet sétlnak? Tudom, bunkón hangzik. Valamiért logikusabbnak érzem ha az eddig üres szobát (mert sosem aludtak nálunk (vagyis már náluk) vendégek) rendeznék be az öcsémnek. Akkor az én "új szobámra" se kéne költeni.

17/lány

2021. máj. 25. 17:32
 241/278 A kérdező kommentje:
nem anyám, hanem anyáK védjegye
2021. máj. 29. 14:53
 242/278 anonim ***** válasza:
100%

Elkényeztetett kis pitsa. Megnezném mekkora szád lenne, ha albiban kene dekkolni, mint oly sokaknak ebben az országban.

Fogd már fel, feleségként nem élőskösik, azt max te teszed gyerekként, ami amugy addig míg nem dolgozol normális.

Neked miből lesz saját lakásod?

2021. máj. 29. 15:04
 243/278 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azt felejted el, ha az a lakás apádé, akkor anyád is ott élősködött.
2021. máj. 29. 15:08
 244/278 A kérdező kommentje:

Nem szégyen az albi! Én is biztos ott fogom kezdeni ha elköltözök.

De ő a szülei nyaká élt...30 éves koráig...sőt kicsit több.

De...élősködik. Nincs benne abban a házban munkája.

Te is írtad, gyerekként nincs ezzel baj, így nem is élősködés. Különben én megyek nyári munkára és ahogy végzek az iskoláimmal dolgozni fogok...szvl nem hoz lázba az élősködés.

2021. máj. 29. 15:11
 245/278 A kérdező kommentje:
+ a nyári munka apámnál lesz és később az ő üzletét tervezem átvenni, tt dolgozni, ami pottyan.
2021. máj. 29. 15:13
 246/278 anonim ***** válasza:
100%
Nyári munka apucinál. Na az nem munka, csak becsomagolt zsebpenz.
2021. máj. 29. 15:17
 247/278 anonim ***** válasza:
100%

nem élősködik. ha apád egész nap dolgozik, akkor gondolom a nő főz,mos,takarít. olyan mintha egy rossz pasi lennél.

nem tudom egyébként, ha esetleg megszeretsz egy fiút, akkor nem fogsz vele összeköltözni, ha saját lakása lesz? csak akkor, ha neked is lesz saját? akkor valami nagyon jó munkát kell találnod, hogy vehess egyet gyorsan, vagy ha mákod van, akkor lakástalan fiú lesz.

azért úgy tűnik nekem szerencsém volt, mert a férjem első házasságából született fia szeret engem, pedig miattam váltak el a szülei. sőt, a tesóját is

2021. máj. 29. 15:19
 248/278 A kérdező kommentje:

Hát! Munka. Már tavaly nyáron is ott dolgoztam. Szerintem fárasztóbb volt mint sok más munkahely.

De te aztán nagyon tudod.

2021. máj. 29. 15:19
 249/278 A kérdező kommentje:
249-akkor már értem miért törtetsz ennyire ezzel a témával. Nem látod tisztán a dolgokat, csak a saját szemszögödből. Lehet, hogy a hátad mögött utálnak. Ja és még mindig undorítónak tartom a foglalt férfi megkörnyékezését. Undorító vagy! :))
2021. máj. 29. 15:20
 250/278 anonim ***** válasza:
100%

Apád 41 éves (te írtad,71.#), te vagy 17. Korán házasodott (lehet, hogy kényszerből?), a mostani házasságát nyilván sokkal jobban megfontolta, tehát egyelőre ne reménykedj! Anyád is boldogan élősködne más tulajdonában, csak őt közben lecserélték.

Végképp nem hiszem, hogy beletartoznál apád családjába. Te vagy apáddal,mint család?? Ez csak csonka, kéttagú félcsalád.

A feleséget rühelled, rihézed, a születendő öcséd féreg szerinted, akkor a te olvasatodban ők NEM családod! Akkor hogy tartoznál oda? Ez csak apád családja, nem a tied!

Anyáddal ismét kéttagú, csonka család vagytok + a párja (őt még nem mocskoltad).

Örülj, hogy apád még nem döbbent rá, hogy milyen is vagy, ezért havonta 2 alkalommal meglátogathatod a házÁban.

Ha kimutatod a fogad fehérét, már ennyi se lesz.

2021. máj. 29. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!