Megérdemeltem a pofont apukámtól? 19/l Nagyon fájt, és nagyon vérzett az orrom, lila folt is lett az arcomon.
Szívesen megnézném, ahogyan egy hisztis, magából kifordult, csapkodó pcsával értelmesen elbeszélgetsz. Szólj, ha lesz ilyen. Megyek és tanulok.
Nem azt írtam, hogy a kiborulás közben, hanem egy NYUGODT PILLANATBAN. Plusz szerintem ha a gyerekem megcsalnák elmondaná nekem, hogy akár az első kiakadás előtt tudjunk róla beszélni. Szerintem én tudnék olyan támaszt nyújtani, hogy ne kerüljön sor ilyen kiborulásokra.
Alapból nem kellett volna idáig fajulni a helyzetnek se a kérdező részéről, se a szülő részéről. Ha meg ennyire elfajult és a kizökkentés volt a cél, arra a vízzel leöntés is elég lett volna bőven.
Egyébként a volt kollégiumi szobatársam is tolt ilyen jeleneteket, olyasmi miatt is, hogy négyest kapott, vagy nem őt szólította a tanár. Őt se vertem pofán, hanem nyugodt pillanatban megbeszéltük. Ha erre képes voltam 14 évesen, piti probléma esetén így hozzáállni a helyzethez, akkor nehogymár érett felnőtt emberként, ráadásul szülőként a saját gyerekem esetében, ennél a rossz jegynél komolyabb lelki problémáira pofozkodással akarjak megoldást találni. Teljesen nonszensz.
Egyébként meg miért vagyok lepontozva? És miért van mindenki lepontozva, aki nem ért egyet a pofonnal?
Jegyzem meg csendesen én is írtam olyanokat, amivel sokan egyetértettek, csak a pofont helytelenítettem, meg a humánusabb megoldásokat vetettem fel...
Csak azt nem értem, hogy mi a francért kell még hetek múlva is hisztizni meg dühöngeni egy olyan dolog miatt, amin nem tudsz változtatni? És utána ártatlanul csodálkozol, hogy a viselkedésedből mindenki egy hisztis pi.csára asszociál.
A másik, ha nem dobtad ki a pasast(nem láttam erre irányuló írást), akkor mégis mit vársz?A hisztikézés majd monogámiában tartja? Én megértem apádat abból a szempontból, hogy megunta a műsort. Bár én otthagytalak volna a francba, aztán verd a fejed a falba, ha ilyen ütődött vagy. Szerintem marhára megdöbbent azon, hogy milyen idióta, tartás és önkontroll nélküli lányt sikerült belőled nevelni. El is hiszem, hogy agyára ment a több hete tartó bolondériád.Ennyi hisztizős rohamot tényleg nehéz higgadtan kezelni.
Egyébként sajnálatos, hogy nem támogat a kezelésben, mert k.urvára szükséged van rá. Mentálisan nagyon nem vagy rendben. Valahogyan próbáld magad kezeltetni, és addig felejtsd el a párkapcsolatosdit is. Nem való még ez neked, ha a negatív dolgokat nem tudod normális ember módjára kezelni.
Na bazz, én is éltem már át megcsalást, sőt, el is váltam. Hirtelen haragú is vagyok, nekem is fájt, de mégsem csapkodtam, meg keserítettem meg a körülöttem élők életét a folyamatos rinyálással.
"Azért az elgondolkodtató, hogy a legtöbben egy ilyen kis információ miatt rögtön hisztis picsának tartanak."
Ez a "kis" információ bizony sokat elárul rólad. Csakszólok. Lehetsz te egy kedves ember, akármi is, de a dühkitöréseid bizony kiábrándítóak sok embernek. Ezek szerint apádnak is.
Ilyen kis információ?
Pillanatok alatt fent van nálam sajnos a pumpa és azt is elmondhatom, hogy sokat rágódok a dolgokon, nehezen engedem el.
Meg azt is megkockáztatom, hogy a család is megérzi pár napig, mert nem mindig tudom külön lapon kezelni a dolgokat.
De hisztiroham? Csapdosás? Kiabálás? Mindez egy hónappal a szakítás után? Ebből nem nehéz levonni a következtetést.
Más is csaltak már meg, vertek már át, volt túl szakításon, hidd el rengeteg embernek rosszabb mint neked. Neked egy tini kapcsolatodnak lett vége, más gyerekkel, akar terhesen marad egyedül, esetleg kisemmizve anyagilag, lelkileg, csak ok felállnak nem pedig ilyen MINŐSÍTHETETLENÜL viselkednek, ha már nagybetűvel hangsúlyoznunk.
Az meg, hogy elmentél pszichológushoz ok, de érdemérmet ne várj, ha egy alkalmon is voltál, tudod jól, hogy nagyon hosszú út a gyógyulás aminek te csak az első lépését tetted meg, azzal , hogy felismerted, hogy probléma van.
Engem lehet, hogy apám soha nem ütött meg, de soha nem is mertem felemelni a hangom, mert tiszteltem nem még csapdosni 19 éves felnőtt emberként, olyan emberekkel akik semmit nem tehetnek a problémáimról.
Nagyon egyhangúan írtad le a sztorit, várod, hogy apádat szidjuk, de bocsánatot kértél a viselkedésedért?
De gusztustalanok vagytok. Kíváncsi vagyok, hogy mert magyarok vagyunk, ideggyengeség, elmaradott ország, normális odabaszni... elvégre ha normálisnak állítjuk be, az is normális, ha apa elveri anyát. Akkor nem volt rossz a gyerekkorunk, csak anya volt hisztis.
Arra is rettentő kíváncsi vagyok, hogy ha nála nagyobb fia lenne, azt is nevelgetné-e, vagy az a vak komondor kommandó szerint csak a "pitsáknak" jár.
Guszustalan emberszerű egymást gyepáló lények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!