Megérdemeltem a pofont apukámtól? 19/l Nagyon fájt, és nagyon vérzett az orrom, lila folt is lett az arcomon.
19 éves felnőtt létedre hisztizel a szüleid előtt, mint egy ovis, heti rendszerességgel. Mire számítottál meddig bírják ezt hallgatni? Apád jól tette amit tett, az ilyen csapkodós hisztirohamok klasszikus ellenszere egy pofon.
Mondjuk ahogy elnézem nem volt hatása, ha most meg a gyakorin vergődsz.
Már értem, hogy miért vezet Magyarország a csaladon belüli erőszak statisztikaiban. ☺️
Elmebetegek vagytok, ha azt hiszitek, hogy a verés bármire is megoldás.
Hat nem azert, de ha az en lanyom kezdene neki sirni, meg csapkodni tobbedik jelleggel, es azt mondogatna hogy ő ezt mennyire nem eli tul, meg belefog halni a fajdalomba (ami tokre nem realis az emlitett helyzetben) en ki is bas”nam. :D Jó, nem szoszerint, de nalunk is elmenne egy durva vezsekedes erte, vagy egy hatalmas nyakleves.
Nem tette jol, hogy ennyire durvan megutott, teny es valo.
De en 16 evesen is tudtam kezelni a szerelmi banatomatat mar, sose “vittem haza” a problemaimat. Itt apucinak is van problemaja, de a kerdezonek is. Nem birom ezt a fene nagy tinihisztit szerelmi banat miatt.
Megérdemelted.
Nem, nem volt helyes megütnie, nem én sem ütöttem meg soha a gyerekem, inkább más módszert választok, pl. megbeszélem vele, beküldöm a szobájába stb. De van az a pont, amikor én is azt mondom, hu de megérdemelne most egy büdös nagy pofont, aztán persze mindig veszek egy nagy levegőt és soha nem kapja meg, inkább megoldjuk civilizált módon.
Ahogy egy szülő azt sem mondhatja ki, hogy ha így viselkedsz akkor rohadtul megértem, hogy megcsaltak, pedig ez is ki kívánkozik.
Az a probléma ezzel a korral, hogy úgy viselkedsz mint egy dackorszakban lévő 2 éves, de mégsem kezelhetlek úgy, ha beküldelek a szobába, akkor már kikéred, mert felnőtt vagy, vagy a kérdés alapján meg az ajtót is tonkre teszed, nem tilthatlak el a kedvenc játékodtól mint a telefonod, vagy a barataidtol stb.
És ott tartunk, hogy megkaptad azt a bizonyos pofont, amiről bármilyen helytelen is volt, nem látod be, hogy te is legalább akkora hibás vagy hanem kezded a 4. Hiszti rohamot online.
A szülő próbál segíteni, nyugtatni, vegigaszisztál átsírt éjszakákat, segít túllendülni de azért a 3. Ilyen kirohanás után, már azt mondja orvosi eset persze ha orvoshoz küldelek megint én vagyok a szar szülő, pedig komoly mentális problémáid vannak az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!