Megérdemeltem a pofont apukámtól? 19/l Nagyon fájt, és nagyon vérzett az orrom, lila folt is lett az arcomon.
Figyelt kérdés
Megcsalt a barátom, és nagyon nehezen viselem. A szüleim előtt sem tudom mindig visszafogni magam, és elkezdtem elég durván “hisztizni”, sírni, “csapkodni”hogy én ebbe bele fogok őrülni, nem fogom túlélni. (Tény, hogy az elmúlt hónapban ez kb. 3-szor megtörtént a szemük láttára.) Elegük lett és apa nagyon rám kiabált, hogy állítsam már le magamat, és egy hatalmas pofont adott. Előtte sosem csinált ilyet.2021. ápr. 17. 01:10
11/115 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy te is, és az apukád is dühkezelési problémákkal küzdötök. Az, hogy megütött semmmiképpen nem elfogadható! Nem normális, és sosem érdemled meg. Lehet, hogy magad is azért kezeled rosszul a dühöd, mert tőle sem láttad, hogy hogyan tudja az ember kezelni.
12/115 anonim válasza:
Szoval akkor itt a nagy álszent gyakorizok azt akarjak mondani, hogy ok sose csapokodtak es hisztiztek? Merthogy normalis ember ilyet, akkor is csinal ha csak szimplan ideges, megnézném ti milyen pofat vagyok ahhoz ha még meg is csalnak titeket. Másrészt most mi lett azzal, hogy not nem bantunk? Nyilvan ha mondjuk egy parkapcsolatba egy no vita alatt csakugy felpofoz egy ferfit akkor okes hogy visszakapja, mert a ferfit se utogessuk csakugy, de ez milyen mar? Plane hogy a gyerek mar nem kicsi, hanem felnott, ezutan milyen lett volna ha a csaj meg visszakever kedves apukának egy akkorát hogy nezni fog mint hal a szatyorban? Szolj ra, hogy fejezze be, ne megverd... jezus, megint atestetek a ló túloldalára. Remelem titeket is lila szemesre vernek, ha idegesititek a masikat, álszent f@szszopok
13/115 anonim válasza:
Nem, de az ajtócsapkodást a saját házába ne csodálkozz hogy nem tolerálja..
14/115 anonim válasza:
15, ja szoval majd ha veled is aki egyutt el, es bevagja az ajtót, mert nehez időszaka van, akkor te ahelyett hogy beszélnél vele, megprobalnad megerteni/megnyugtatni, mivel azert nyomos oka van arra, h ideges legyen, ehelyett inkabb laposra vered? Szep kis családjai lehetnek amugy az itt gyakorizoknak
15/115 anonim válasza:
Képzeld 14 nem mindenki idegbeteg. Egy normális ember képes kontrollálni az indulatait.
16/115 anonim válasza:
Alap hogy a gyerek ne csapkolódjon a fater lakásában. Te ha ideges vagy frlgyújtod az autódat?
17/115 anonim válasza:
Én nem tudom, mi itt a probléma?
Szülők valószínűlrg már előbb is, de ha nem, akkor a pofáncsapással kifwhezték, hogy nwm vevők a témára, és jó lenne, ha nem terhelnéd őket azzal a fszsággal, hogy éppen ki a kanod. Pláne csapkodással megfűszerezve.
18/115 anonim válasza:
Jézusom, ezek a kommentek. 🤦🤦
Persze, hogy nem normális, amit apud csinált!
Ez volt az első eset, hogy megütött? Mit reagált utána? Szerintem ezek fontos kérdések.
19/115 anonim válasza:
Ekkora pofon nem jogos, de vagy harmadszor csapkodsz, apukádnál meg elszakadtak cérna. Nem csodálom, bár igaza volt de túlzásba esett.
20/115 anonim válasza:
Megérdemelted a pofont, ezt te is tudod. Persze nem kellett volna ekkorát utnie, valószínűleg ő sem így akarta. De egyébként láttam már egy pár ilyen elborult elméjű tini hiszti rohamot. Az esetek jó részében a pofonon kívül más nem rántja vissza a valóságba. Mondjuk ez is a nevelés (vagy inkább a nem nevelés) kérdése hogy egyesek egyáltalán megengednek maguknak ilyen rohamokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!