Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Véletlenül megütöttem a...

Véletlenül megütöttem a barátomat és ott maradt a szeme alatt egy nagy zöld folt, hogyan engeszteljem ki?

Figyelt kérdés
"Játszottunk", vagyis ő legyűrt a kanapéra, miközben nem számítottam rá és véletlenül nagyon behúztam neki. Mondta, hogy "cseszdmeg", majdnem sírt, aztán röhögött. Nem szándékos volt, véletlenül odakaptam, mert hirtelen rámugrott. Mivel engeszteljem ki? Be is zöldült neki, úgy sajnálom:(
2011. nov. 14. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Puszilgasd.
2011. nov. 14. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

véletlenek előfordulnak

nekem nagyon hosszú körmöm van és ugyanígy bírkóztunk barátommal és véletlenül végigkapartam a nyakát ami jól fel is hólyagosodott és vérzett is

legyél vele kedves, majd elmúlik :)

2011. nov. 14. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi! Én könyökkel csináltam egy hasonlót:D Mi is játszottunk-birkóztunk, és azt hittem, meg akar csikizni, ezért hirtelen mozdultam, közben a könyökömmel szembevertem. Szép lila foltja lett, a munkahelyén azóta is azzal cinkelik, hogy "Veri az asszony." :D

Egyszerűen kérj bocsánatot, barátod biztosan tudja, hogy nem szándékosan csináltad:)

2011. nov. 14. 20:41
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Egy laza pipával. :)
2011. nov. 14. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:
56%

Én is csináltam már hasonlót. Egyszer azt hittem meg akar csikizni és hirtelen mozdulattal tökön könyököltem.

Egyszer meg hasonló okok miatt szembe vágtam, neki is monoklija lett. A kollégái piszkálták őt is, hogy veri a barátnője.

2011. nov. 14. 22:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer az akkor még csak fiúm eltörte az ujjamat :D Én ugrottam rá, ő meg védekezően felém tolta a kezét, de valahogy rossz szögben, és úgy hajlott az ujjam, hogy eltört. Az én reakciómban is volt b.azdmeg is, de nem neki mondtam, hanem a fájdalomra :) Rá egyáltalán nem haragudtam, nem az ő hibája volt, és még így is láttam rajta, hogy bántja a dolog és sajnálja.
2011. nov. 14. 22:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ártalmatlan "bunyózásból" mi is okoztunk már sérülést egymásnak. Figyelmetlen mozdulat, ijedtség miatt nem végiggondolt karlendítés, stb.

Bocsánatkérés, zúzódás jegelése az okozó részéről, meg egy nap "teljes kiszolgálás" engesztelésképp.

Amíg a sérülést nem szándékosan okozzák, szerintem nincs baj.

Nekem legutóbb úgy kékült be a szemem, hogy a férjemtől kértem a mobilomat az ágyban fekve, ő meg az ajtóból a hasamra akarta dobni. Megpattant és a szememnek csapódott, utána szép monoklim lett.

Anyámék viccesebbek voltak. Apám gazolt, épp egy fűcsomót próbált kiráncigálni a földből. Anyám fölé hajolva nézte. A fűcsomó végül engedett, de a lendülettől elrepült, anyámat szemen találta. Nemcsak jól megütötte a göröngy, de tele lett a szeme kosszal, földdel is. Vízzel kimosogatták, aztán berongyoltak a szemészetre.

Anyám győzte "kimosdatni" apámat, hogy nem húzott be neki, baleset volt. Hetekig kék monoklival járkált, a városban meg azóta is megy a pletyka, hogy apám eltángálta :))))

2011. nov. 15. 08:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk éppen én sérültem le a barátommal játszottunk,és utána a térdénél akartam magam felhúzni,de ő ezt nem tudta így a térdével úgy szájon ütött,hogy feldagadt a szám,és beütöttem az orrom.De nem haragudtam rá.:))))))18L
2011. nov. 15. 11:52
 9/9 anonim ***** válasza:
21%
Mi értelme van játékból "verekedni"? Iszonyatosan gyerekes dolog, máshogy is lehet játszani és szórakozni, meg is érdemli az aki ilyen helyzetben megsérül. A kutyák játéka hogy birkózással szórakoznak, nem a kulturált pároké. Lehet lepontozni, mert elmondtam a véleményem.
2011. nov. 16. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!