Véletlenül megütöttem a barátomat és ott maradt a szeme alatt egy nagy zöld folt, hogyan engeszteljem ki?
véletlenek előfordulnak
nekem nagyon hosszú körmöm van és ugyanígy bírkóztunk barátommal és véletlenül végigkapartam a nyakát ami jól fel is hólyagosodott és vérzett is
legyél vele kedves, majd elmúlik :)
Nyugi! Én könyökkel csináltam egy hasonlót:D Mi is játszottunk-birkóztunk, és azt hittem, meg akar csikizni, ezért hirtelen mozdultam, közben a könyökömmel szembevertem. Szép lila foltja lett, a munkahelyén azóta is azzal cinkelik, hogy "Veri az asszony." :D
Egyszerűen kérj bocsánatot, barátod biztosan tudja, hogy nem szándékosan csináltad:)
Én is csináltam már hasonlót. Egyszer azt hittem meg akar csikizni és hirtelen mozdulattal tökön könyököltem.
Egyszer meg hasonló okok miatt szembe vágtam, neki is monoklija lett. A kollégái piszkálták őt is, hogy veri a barátnője.
Ártalmatlan "bunyózásból" mi is okoztunk már sérülést egymásnak. Figyelmetlen mozdulat, ijedtség miatt nem végiggondolt karlendítés, stb.
Bocsánatkérés, zúzódás jegelése az okozó részéről, meg egy nap "teljes kiszolgálás" engesztelésképp.
Amíg a sérülést nem szándékosan okozzák, szerintem nincs baj.
Nekem legutóbb úgy kékült be a szemem, hogy a férjemtől kértem a mobilomat az ágyban fekve, ő meg az ajtóból a hasamra akarta dobni. Megpattant és a szememnek csapódott, utána szép monoklim lett.
Anyámék viccesebbek voltak. Apám gazolt, épp egy fűcsomót próbált kiráncigálni a földből. Anyám fölé hajolva nézte. A fűcsomó végül engedett, de a lendülettől elrepült, anyámat szemen találta. Nemcsak jól megütötte a göröngy, de tele lett a szeme kosszal, földdel is. Vízzel kimosogatták, aztán berongyoltak a szemészetre.
Anyám győzte "kimosdatni" apámat, hogy nem húzott be neki, baleset volt. Hetekig kék monoklival járkált, a városban meg azóta is megy a pletyka, hogy apám eltángálta :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!