Megérdemeltem a pofont apukámtól? 19/l Nagyon fájt, és nagyon vérzett az orrom, lila folt is lett az arcomon.
Figyelt kérdés
Megcsalt a barátom, és nagyon nehezen viselem. A szüleim előtt sem tudom mindig visszafogni magam, és elkezdtem elég durván “hisztizni”, sírni, “csapkodni”hogy én ebbe bele fogok őrülni, nem fogom túlélni. (Tény, hogy az elmúlt hónapban ez kb. 3-szor megtörtént a szemük láttára.) Elegük lett és apa nagyon rám kiabált, hogy állítsam már le magamat, és egy hatalmas pofont adott. Előtte sosem csinált ilyet.2021. ápr. 17. 01:10
111/115 anonim válasza:
Hajrá emberek nyugodtan pontozzatok le! :)
112/115 anonim válasza:
Apád, egy senkiházi barom. Próbálj elköltözni onnan. Minnél hamarabb.
114/115 anonim válasza:
"..Szerintem ne válaszolj nekik tovább mert névtelenül élvezik, hogy gúnyolódnak rajtad. Az pozitív, hogy azt írod korábban nem fordult elő, valamiért nagyon felbosszanthatta az apukádat, lehet, hogy rossz érzés, tehetetlenül látni szenvedni a lányát, lehet hogy bármi korábbi személyes emlék, mindenképp rossz nagyon a szülőnek ezt látni. Nem üthetett volna meg, ez elítélendő, az áldozathibáztatás is, amiket itt írnak, mert nincs az a hiszti, amit pofonnal és ütéssel, agresszióval kell rendezni..."
115/115 anonim válasza:
Te sem viselkedtél normálisan, de azért így megütni egyáltalán nem volt helyénvaló ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!