Megérdemeltem a pofont apukámtól? 19/l Nagyon fájt, és nagyon vérzett az orrom, lila folt is lett az arcomon.
Nem... Egyáltalán nem. Nem kéne a fiú után sóvárogni, nem éri meg. Viszont az hogy így megpofoz miatta az nem normalis
Támogatnia kellett volna téged, főleg ha megcsalásról van szó..
Tény, hogy van mikor a gyereknek kell egy pofon, de ez nem ilyen eset volt, nem is értem min húzta fel magát annyira, hogy így megüssön.
Sajnálom :(
Kedves 4 es!
Nem mondom hogy nincs igazad de amúgy sok felnőtt 20-30 ev kozotti nő is hisztis, csapkod pl ha nem kap ágyban kv-t (igaz történet...) persze ha az ilyen mellett nem marad meg a kutya sem ők sírnak.
Ha ezért csapkodsz mint egy fóka, lehet nem véletlenül kefélt mással a pasid, nem szidás csak nem ismerem a stílusod.
Amugy meg apád hogy jól tette-e nem tudom, ha belegondolok alapbol a nevelesed nem jó ha hisztis vagy, ebből a szempontbol nem erdemelted meg mert elrontotta veled, ha meg azt nézem lehet neki is szar napja volt, akkor meg pont rossz volt az időzítes.
En nem vernem pofon a sajat gyerekem, csak ha mar minden kötél szakad, de a megbeszélés híve vagyok. Ha kellően értelmes gyerek korára egy ember akkor meg lehet beszélni vele a dolgokat saller nélkül is én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!