Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megérdemeltem a pofont apukámt...

Megérdemeltem a pofont apukámtól? 19/l Nagyon fájt, és nagyon vérzett az orrom, lila folt is lett az arcomon.

Figyelt kérdés
Megcsalt a barátom, és nagyon nehezen viselem. A szüleim előtt sem tudom mindig visszafogni magam, és elkezdtem elég durván “hisztizni”, sírni, “csapkodni”hogy én ebbe bele fogok őrülni, nem fogom túlélni. (Tény, hogy az elmúlt hónapban ez kb. 3-szor megtörtént a szemük láttára.) Elegük lett és apa nagyon rám kiabált, hogy állítsam már le magamat, és egy hatalmas pofont adott. Előtte sosem csinált ilyet.

2021. ápr. 17. 01:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/115 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Eléggé megijesztett a kérdésed, és a sok ócsároló komment sem segít.

Én is jártam hasonló cipőben,nem olyan régen lábaltam ki belőle, és nagyon szívesen beszélgetek veled erről, hiszen nekem is sokat segített, hogy találtam olyat, aki ment már át hasonló dolgokon.

Ha úgy érzed, hogy jól esne néha elmesélned a helyzetedet keress meg priviben.

2021. ápr. 18. 20:55
 92/115 anonim ***** válasza:
37%
Még pár hsz kellene, hogy valamiben 100-as legyen a hisztiző.
2021. ápr. 18. 21:29
 93/115 kisördög1 ***** válasza:
31%
Igen, megérdemelted. Ha valaki ennyire nem tudja kezelni a csalódását az zárja magára az ajtót. Értelmes FELNŐTTek túl teszik magukat az ilyeneken, de ha nem megy egyedűl akkor leülnek a szülőkkel vagy barátokkal és normálisan együtt túllépnek rajta. A hisztis a kisgyerekként viselkedsz
2021. ápr. 19. 08:07
 94/115 Yoda m. ***** válasza:
16%

Kedves 19é. Lány!

Tudod... mindig is az elvárásainkkal van a legtöbb gond.

Elvárjuk a Másiktól, hogy úgy viselkedjen... velünk szemben meg pláne, ahogy nekünk jó. Sőt... a legjobb!

A túlzott elvárások pedig mindig csalódáshoz vezetnek. Mindig!

Ha megismered (pillanatnyi) önmagad... ismerni fogod barátodat is. Ha pedig félreismerted... (mert ez jött le!), az azt jelenti: önmagadat sem ismerted még elég jól. Tehát hajrá... ismerkedj önmagaddal!

A másik dolog, hogy apád pofonja jogos volt-e!? Ezt a pár soros leírásodból nem lehet kikövetkeztetni. Egy dologban azért hihetsz Te magad is: Apád talàn már TUDJA azt, mert megtapasztalta... hogy megőrülni olyanba, ami téged most ért... NEM ÉRDEMES. Túlèlni pedig csak a halálodat NEM fogod TUDNI. Minden megyéb történés túlèlhető. Szenvedve tőle több-kevesebb ideig, vagy meghaladva azt... de túlèlhető.

Apád valószínű már tudja ezt. Szerintem ülj le vele (vagy mindkettőjükkel) egyszer ezekről a dolgokról beszélgetni. Hátha hallasz tőle olyasmit... amit azelőtt még soha.

És tegyél fel bátran kérdéseket. Meglátod... megéri!

Az ERŐ legyen veled!

2021. ápr. 19. 14:15
 95/115 anonim ***** válasza:
9%
Majd befogadlak és nevelgetlek egy kicsit, az úgy jó lesz? :D
2021. ápr. 19. 14:42
 96/115 anonim ***** válasza:
25%
Jogos volt a pofon? És nekik hisztizni jogos volt?
2021. ápr. 19. 15:40
 97/115 anonim ***** válasza:
12%

Ami jár az jár. van akinek a szája, van akinek a keze.

Addig örülj, míg apádtól kapod, s nem egy seggfej jézuskrisztus ficsúrtól.

2021. ápr. 19. 19:12
 98/115 anonim ***** válasza:
43%

Hmmm....

Itt a hozzászolók nagyrésze egy defektes ember, akik állatmódjára oldják meg a problémát.....

Engem apám mindenféle ürügy miatt megvert... Tudom milyen.

Én is bántalmazó kapcsolatban voltam hosszú időn keresztül, nem véletlen, mert minta alapján választunk párt....

Én is dühkezelési problémával küzdök sajnos.

Mindenképp járj szakemberhez, megérted a viselkedésed okát.

Semmilyen erőszak nem megoldás, főleg nem 19 évesen már...

Sajnálom kérdező hogy ilyen szüleid vannak, nem segítenek, hanem még pluszban ártanak is....

2021. ápr. 24. 12:33
 99/115 anonim ***** válasza:
11%
Valaki szóljon még hozzá, hogy százas legyen a kérdező kérdése
2021. ápr. 24. 19:12
 100/115 anonim ***** válasza:
60%
Azóta mi történt egyébként kérdező? Ezen a héten is lenyomtal egy hisztit vagy osszeszedted magad? Tessék itt a századik.
2021. ápr. 24. 21:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!