Megérdemeltem a pofont apukámtól? 19/l Nagyon fájt, és
nagyon vérzett az orrom, lila folt is lett az arcomon.
Figyelt kérdés
Megcsalt a barátom, és nagyon nehezen viselem. A szüleim előtt sem tudom mindig visszafogni magam, és elkezdtem elég durván “hisztizni”, sírni, “csapkodni”hogy én ebbe bele fogok őrülni, nem fogom túlélni. (Tény, hogy az elmúlt hónapban ez kb. 3-szor megtörtént a szemük láttára.) Elegük lett és apa nagyon rám kiabált, hogy állítsam már le magamat, és egy hatalmas pofont adott. Előtte sosem csinált ilyet.
Pofon helyett, egy pohár hidegvíz arcba célravezetőbb lett volna. Azonnal abbahagyod az biztos és a fizikai erőszakot is elkerültük.
2021. ápr. 17. 08:00
32/115 anonim válasza:
Itt az a baj, amit mondtak páran, hogy mindkettőtöknek dühkezelési problémái vannak. A jó hír, hogy ezen szakember segítségével lehet változtatni a te esetedben.
Szóval:
Nem normális, hogy így hisztizel, de attól még az sem normális, hogy így megütnek. Nem kell senkitől soha eltűrnöd fizikai erőszakot és véletlenül se gondold normálisnak semmi esetben.
Megjegyzem, hogy ha rendszeresen vertek így otthon, akkor a párkapcsolataidban is hajlamos leszel követni a mintát, tehát olyan embereket fogsz választani, akik felmosórongyként kezelnek. Ez ha jól értem, már meg is történt. Egy jó pszichológus ezen is segít változtatni.
2021. ápr. 17. 08:04
33/115 anonim válasza:
A kérdező azt írja, eddig SOHA nem ütötte meg az apja. Vagyis elég durva hisztik lehettek azok hogy ennyire kiakadt.
2021. ápr. 17. 08:06
34/115 anonim válasza:
13 as, te elég nagy p.ö.t.s. lehetsz, elmèlkedés helyett vegyél inkàbb helyesírási szótárat.
2021. ápr. 17. 08:19
35/115 anonim válasza:
Gratulálok a gondokra megoldás a pofon. Remélem ti is kaptok ha bánt valami titeket.
2021. ápr. 17. 08:34
36/115 anonim válasza:
Kérdező, jobb lett volna, ha kihívja a mentőket és bevisznek a pszichiátriára?
2021. ápr. 17. 08:48
37/115 anonim válasza:
Jó hisztis hülye pcsa vagy. A csapkodás, hisztike ugye majd megoldja a problémát..... Elhiszem, hogy apádnál betelt a pohár. Én mondjuk kiraktalak volna a házból pofon helyett azonnal. Csapkodjàl meg őrjöngjél odakint. Hisztizz a csaló pasidnak, vagy kezeltesd magad. Rádfér.
2021. ápr. 17. 08:59
38/115 anonim válasza:
Nem tudom ez már elhangzott-e, de ti filmeket láttatok valaha? Mert ott is mindig adnak egy pofont az őrjöngő embernek, hogy nyugodjon le.
2021. ápr. 17. 09:01
39/115 anonim válasza:
1 pofon nem pofozkodás vagy verés.. néha az őrjöngő embereket így térítik észhez... bőven jogos volt.
2021. ápr. 17. 09:08
40/115 anonim válasza:
Ok, az ilyen erejű pofon nem okés, de engem is legyintettek már arcon, mert egyszerűen pánikbeteg módjára reagáltam valami tök jelentéktelen marhaságra, bőgtem, alig kaptam levegőt, végül csak így tudtak kizökkenteni a helyzetből.
Aztán bocsánatot kértünk mindketten, de megértem, miért "pofozott fel". Abban az állapotomban simán kárt is tehettem volna valamelyikünkben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!