Megérdemeltem a pofont apukámtól? 19/l Nagyon fájt, és
nagyon vérzett az orrom, lila folt is lett az arcomon.
Figyelt kérdés
Megcsalt a barátom, és nagyon nehezen viselem. A szüleim előtt sem tudom mindig visszafogni magam, és elkezdtem elég durván “hisztizni”, sírni, “csapkodni”hogy én ebbe bele fogok őrülni, nem fogom túlélni. (Tény, hogy az elmúlt hónapban ez kb. 3-szor megtörtént a szemük láttára.) Elegük lett és apa nagyon rám kiabált, hogy állítsam már le magamat, és egy hatalmas pofont adott. Előtte sosem csinált ilyet.
Hát még a családja a viselkedését... Jesszus, hány éves a kérdező hogy a csapkodás-hiszti heti szinten elnézhető? Négy? Akkor nagyon nem kéne csávózni...
2021. ápr. 17. 23:55
82/115 anonim válasza:
Én nem csaltalak volna meg. FEL SE SZEDTELEK VOLNA!
2021. ápr. 18. 00:19
83/115 Thispain válasza:
Egyébként eléggé rosszul nevelhették a lányt a szülei, ha ennyire rosszul kezeli az érzelmeit. A pofon viszont nem jogos. A lánynak inkább pszichológusra lenne szüksége szerintem.
2021. ápr. 18. 00:52
84/115 anonim válasza:
#88 nem feltétlenül a rossz nevelés hatása. Szerintem sokkal inkább a kamaszkoré.
2021. ápr. 18. 07:13
85/115 anonim válasza:
covidpofon, meg lett mondva, hogy nem járkálunk össze-vissza
2021. ápr. 18. 09:31
86/115 anonim válasza:
Nem engem is csaltak már meg én is ki voltam borulva de a szüleim nem bántottak azért ha csalódtam vagy sírtam
2021. ápr. 18. 10:58
87/115 anonim válasza:
És te is heti szinten keseríted a család életét a hisztérikus kitöréseiddel? Na ezért nem kéne az éretlen kölyköknek felnőttet játszani. összeroppannak ha gond van.
2021. ápr. 18. 19:44
88/115 anonim válasza:
Álljatok le. Ez nem poén. Ha valakinek indulatkezelési problémái vannak, (És márpedig szerintem ez a család örökíti ezt egymásra) akkor ott a hiszti nem feltétlenül döntés kérdése. Ha ócsároljátok a csajt akkor csak csináltok neki még egy adag önbizalomhiányt is. Nem igaz, hogy nem érzitek, hogy ez nem konstruktív. Ha csettintésre le tudna állni, nyilván leállna.
Ennek a hátterében bármi állhat, és egyikőtök sem tud semmit róla. Ti meg itt magyarázzátok neki, hogy normális, hogy megverik. Neeem, szerintem sem lesz így bántalmazó kapcsolata pár év múlva, ne aggódjatok, tényleg. Tök oké neten alázni embereket akikről semmit sem tudtok, csak annyit, hogy bántja őket valami. Kérlek hagyjátok abba.
2021. ápr. 18. 19:50
89/115 anonim válasza:
Talán rá is fér, mert akkor visszafogja magát.
2021. ápr. 18. 20:07
90/115 anonim válasza:
Ha vissza tudná magát fogni, szerintem megtenné.
Egy ilyen viselkedésnek általában van kiváltó oka, valahol nagyon mélyen, és amúgy elég könnyen kezelhető, ennek az oknak a megértésével.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!