Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megérdemeltem a pofont apukámt...

Megérdemeltem a pofont apukámtól? 19/l Nagyon fájt, és nagyon vérzett az orrom, lila folt is lett az arcomon.

Figyelt kérdés
Megcsalt a barátom, és nagyon nehezen viselem. A szüleim előtt sem tudom mindig visszafogni magam, és elkezdtem elég durván “hisztizni”, sírni, “csapkodni”hogy én ebbe bele fogok őrülni, nem fogom túlélni. (Tény, hogy az elmúlt hónapban ez kb. 3-szor megtörtént a szemük láttára.) Elegük lett és apa nagyon rám kiabált, hogy állítsam már le magamat, és egy hatalmas pofont adott. Előtte sosem csinált ilyet.

2021. ápr. 17. 01:10
 61/115 anonim ***** válasza:
60%

"a legtöbben egy ilyen kis információ miatt rögtön hisztis picsának tartanak."

Teccett volna többet írni. Mi csak abból tudunk főzni ami van, abban meg az van, hogy egy hisztis picsa vagy. Apádnak meglehetősen jó a tűrőképessége, talán pont ez itt a probléma, te meg mindig is a legegyszerűbb utat választottad.

Boítékolom, hogy valami fakszfejt fogsz majd magad mellé választani aki szarrá fog verni.

2021. ápr. 17. 13:25
 62/115 anonim ***** válasza:
67%
Mert az normális hogy a szülők hetekig arra mennek haza, hogy nem tudni a kisasszony mikor kezd őrjöngeni, törni zúzni? NAGYON kijárt az a pofon neki.
2021. ápr. 17. 13:26
 63/115 anonim ***** válasza:
34%
63, jajj leírta hogy mar volt hogy csapkodott, aztan mar ott tartunk hogy arra kell hazamenni hetekig hogy őrjöng xdddd fia lenne, azt biztos nem kepelne fel, mert akkorát visszakap hogy kettéall a szeme majd. bar en lany létemre is megtettem volna az ilyen csicskakkal, akik erőszakosan kivul mast nem ismernek.
2021. ápr. 17. 13:43
 64/115 anonim ***** válasza:
35%
erőszakon*
2021. ápr. 17. 13:43
 65/115 A kérdező kommentje:
Akkor pontosítok. Nem őrjöngök, kiabálok, és nem hisztirohamozok, hanem 3 alkalommal fordult elő, hogy előttük is a kiakadtam. Ez a 3 alkalom akkor volt, amikor láttam őket a lánnyal együtt, akivel megcsalt. (Az a lány a barátnőm volt.) Elkezdtem sírni, hogy “elköltözöm, én ezt nem bírom stb...” mire kiakadtak, hogy ne sírjak már, én meg sértődötten elvonultam, hogy “jó, akkor ne értsétek meg, hogy nekem ez mennyire fáj. “És becsaptam az ajtót magam után. És utána kitört belőlem a hangos sírás.
2021. ápr. 17. 13:56
 66/115 anonim ***** válasza:
74%

Mindenkivel előfordulnak párkapcsolati problémák, de hidd el ezek lesznek a legkisebb gondok az életedben.

Én anno tiniként is sírtam 3 napig a szobámban, nem ettem majd 1 hét múlva mintha semmi nem történt volna éltem tovább az életemet. Nem csapkodtam, nem voltak dührohamaim és nem vetítettem ki a sérelmeimet a családomra, szépen elsírdogáltam a szobámban. Szerintem ez a normális, apád, anyád semmennyire nem tehet róla, hohy egy phaszfejjel jöttél össze, ne keserítsd meg az életüket a dührohamokkal. Apád teljesen jól reagálta le, mert már semmi nem volt a kezükben és nem ez volt az első alkalom. 1 hónap után már 'illene' nem ezen kattogni és hisztizni, hanem lépj tovább, tanulj meg foglalkozz a barátnőiddel. Esetleg kérj bocsánatot a családodtól a viselkedésed miatt.

2021. ápr. 17. 14:02
 67/115 anonim ***** válasza:
32%
Brühühü 63 hozzászólás kellett, hogy bővítsd a sztorit?
2021. ápr. 17. 14:59
 68/115 anonim ***** válasza:
64%
Érdekes itt mindenki nagy pofon parti, de amikor a buszon/boltban ordít az 5 évesnél idősebb gyereketek, egyik sem b@sz oda.. pedig az tenyleg megérdemelné 😄
2021. ápr. 17. 15:03
 69/115 anonim ***** válasza:
66%

Ezzel nem lettél szimpatikusabb. Megértettük, megcsaltak, ez fáj.

De eltelt egy hónap!!! Muszály lesz már végre tovább lépned.

És anyáddal csaltak meg vagy apáddal hogy nekik hisztizel?

Mint egy 5 éves üvöltesz a szobában, mintha ott nem lehetne hallani és ezt te is tudod. Az ember sajnál egy-két napig, egy hétig, meghallgat, türelmesebb de aztán már kezdd ez az örökös sírás rohadt idegesítő lenni, ugyanaz a lemez újra és újra mintha elakadt volna a lejátszó. Nagyon unalmas.

Vajon ki gondolta volna, hogy nem maradsz együtt, a tini szerelmeddel? Nahát. (Majdnem) Mindenki szakít ennyi idősen, sír kicsit aztán emelt fővel tovább áll.

2021. ápr. 17. 15:30
 70/115 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ne válaszolj nekik tovább mert névtelenül élvezik, hogy gúnyolódnak rajtad. Az pozitív, hogy azt írod korábban nem fordult elő, valamiért nagyon felbosszanthatta az apukádat, lehet, hogy rossz érzés, tehetetlenül látni szenvedni a lányát, lehet hogy bármi korábbi személyes emlék, mindenképp rossz nagyon a szülőnek ezt látni. Nem üthetett volna meg, ez elítélendő, az áldozathibáztatás is, amiket itt írnak, mert nincs az a hiszti, amit pofonnal és ütéssel, agresszióval kell rendezni.
2021. ápr. 17. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!