Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha apám nem...

Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember kijátsza a rendszert, szereznek maguknak egyesületi igazolást amivel mehetnek edzeni. Én is megtehetném ezt, de a hipohonder apám retteg a vírustól. Huszonéves egyetemista vagyok, nem gyerek. A gond, hogy velük lakok sajnos, főleg most, hogy bezárták a kollégiumot is a járvány miatt

2021. márc. 2. 18:21
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/239 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező!

A legfontosabb, hogy az edzőtermekbe lehet továbbra is menni!

Ugyanis erről szól a kérdés... járványügyi szakértő hozzászólók. :D

2021. márc. 6. 09:05
 172/239 anonim ***** válasza:
27%

Az a baj, hogy nem is létezik olyan, hogy járványügyi szakértő. Csak papíron. A valóságban senki nem tudja, hogy mi a megoldás, csak kísérleteznek. Azért nem tudja senki, mert ez ilyen, nem lehet tudni. Korábbi vírus esetek tapasztalatai alapján feltételeznek dolgokat. Inkább politikai szempontokból hoznak döntéseket. Úgy látszódjon, hogy tesznek a népért, a vírus meg halad a maga útján és majd lesz valami. Ha jól alakul, akkor el tudják mondani, hogy az intézkedéseknek köszönhető, ha rosszul, akkor meg nem tartottuk be megfelelően.

Szegény kérdező vajon tudhatja már a választ a kérdésére?:D

2021. márc. 6. 09:15
 173/239 anonim ***** válasza:
46%
172, te hülye vagy? Már akkor az influenza sem volt ezek szerint járvány? Max nem ez a vírus volt eddig, de járványok eddig is voltak és nem a semmire kapják az ilyet, ehhez komoly orvosi tanulmányok, diploma stb szükséges. Ne írj semmit ha nem értesz hozzá...
2021. márc. 6. 10:01
 174/239 anonim ***** válasza:
75%

173-as! Nem fogtad fel amit írtam, biztos elborítja az agyadat a rettegés.

Nem azt írtam, hogy nem létezik járvány, hanem azt, hogy a járványügyi szakember jó esetben orvos, aki a korábbi tapasztalatok alapján mond valamit, de nem tudja, hogy mi lesz, csak feltételez. Ez abból is látszik, hogy komoly képzettségű szakemberek sokszor teljesen ellentmondó véleményeket mondanak.

2021. márc. 6. 11:43
 175/239 anonim ***** válasza:
0%

174-es

Ne írj inkább semmit.

Ezek az emberek nem csak azért járványügyi szakértők mert kitanulták azt egy padban, hanem akik ott ülnek világot jártak, külföldön gyakorlatot szereztek stb.

Ennyi erővel nem volt itt soha járvány? Ott volt a himlő, szamárköhögés, tuberkulózis csak hogy párat említsek és igen már akkor is összeültek szakemberek ez ügyben.

A koronavírus előtt pedig amíg nem volt oltás az influenza tombolt és az is bizony járvány volt kiscsillag.

Komolyan ha ennyire ostoba vagy ne írj semmit...

2021. márc. 6. 14:49
 176/239 anonim ***** válasza:
0%
Ja és a járványügyi szakértő még így is hogy keveset tud a koronavírusról máris járvány/ vírusok téren nagyobb tudással rendelkezik, így többet is hozzá szólni. Igen ellentétes vélemények vannak, de a viták során szoktak rájönni a megoldásra. Azt hiszed ez csak papír, de tévedsz és az alapszintű tudásoddal azt hiszed te ott többet tudnál hozzászólni?🤣
2021. márc. 6. 14:52
 177/239 anonim ***** válasza:
94%

Hát te nem vagy normális!

Egy utalásom sem volt arra, hogy járványok nincsenek, vagy nem is léteztek.

Annyi, hogy a járványügyi szakemberek sem tudnak semmi biztosat. Tehát hiába nevezzük őket annak, nem tudják megmondani, hogy mi lesz, következtetnek, próbálkoznak, vitatkoznak, aztán utólag kiderül, hogy kinek volt igaza. Vagy ki sem derül, mert mondjuk úgy döntenek, hogy legyen mindenki beoltva, akkor ennek lesz valami következménye amit látni fogunk, de azt nem fogjuk látni, hogy mi lett volna, ha nem oltanak be senkit.

Maga a járványügyi szakértő megnevezés csak egy papír. Én sem tudnék többet hozzászólni, ilyet sem mondtam. Annyit sem, mint ők, mert nem igazán foglalkoztam még vírusokkal. A mondanivalóm lényege pusztán annyi, hogy a szakértők sem tudnak semmi biztosat, hiába tanultak bármit.

2021. márc. 6. 15:27
 178/239 anonim ***** válasza:
34%

A szakértők már többet tudnak... Mert gyakorlatokon voltak, vírusokat vizsgáltak és tanulmányoztak eddig is. Máris több rálátásuk van minek mi lehet a következménye, mert veled ellentétben van mihez viszonyítaniuk.

Én azért hülyézlek le, mert azt hiszed ez csak egy sima papír és szemmel láthatóan még azt az alapot sem érted a vírusról, amit egy sima közembernek is értenie kéne. Süt belőled hogy nagy a szád, de tudás semmi.

2021. márc. 6. 15:37
 179/239 anonim ***** válasza:
91%

Igen, több rálátásuk van, de abból is láthatod, hogy nem tudják mi lesz, hogy pl. először csak annak ajánlották a maszkot, aki beteg, aztán mindenkinek, de elég volt egy sál is, aztán csak a maszk. Van olyan ország, ahol csak az ffp2 jó, valahol bármilyen, valahol nem is kötelező. Akkor szerinted milyen szakértők mondják meg, hogy mi a jó? A járványokról azt tudják, ami eddig volt. De nincs ezzel baj, nem is lehet róla többet tudni, a baj azzal van, hogy úgy néz ki, hogy majd ezek a szakértők megvédik az embereket és a te fajtád vakon követi a teljesen bizonytalan, sokszor az ép ésszel ellentétes tanácsaikat.

Nem tudom miért beszélsz tudásról, te sem tudsz semmit a járványokról, vírusokról, csak azt, amit most hallasz. És azt hiszed tudod, hogy mi van, mert nem tudod és elhiszed amit mondanak neked.

Én sem tudom, hogy mi van, de én nem is gondolom azt, hogy tudom, mivel látom, hogy senki nem tudja.

2021. márc. 6. 19:36
 180/239 anonim ***** válasza:
Biologika forever!
2021. márc. 6. 19:40
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!