Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?
20:23
Nem igaz! A gyerekem osztálytársa lett pozitív es csak a gyerekemnek kellett itthon maradni. A tesó mehetett suliba és mi szülők is eljárhattunk itthonról.
Az járvanyügytől hívtak telón, külön rákérdeztem és elmondták, hogy mi a kontakt kontaktja vagyunk, tehát nincs karantén.
Azt már nem is írnám, hogy ún. visszamenőleges karanténba került az osztály, mert mire a kislányt az 1 napos láza után letesztelték, etelt egy hét. Így csak 1 hetet kellett otthon maradni. (Akkor meg 14 nap volt a karantén)
22:51
Milyen tesztet várjanak a csaladtagok, ha a gyereket karanténba vágták?
Te teljesen el vagy tájolva! A kislánynak aki 1 napig volt lázas és ennyi, az anyukája balhézott, hogy teszteljék le, mert
1. egy 1200 fős gimnáziumról van szó
2. anya biológus.
Azt hiszed bárkit az osztályból ezen felül leteszteltek?
Te egy álomvilágban élsz!
A piros karantén papír azután érkezett meg 3 nappal, hogy lejárt a karanténja a gyereknek. A rendőr pedig az karantén utolsó napján ellenőrzött.
Röhej.
Ki vagy te itt, hogy megmondod másnak, hogy legyen jó fiú?
Az haldoklóismerőseid milyen hendikeppel vágtak a nagy vírus elleni harcnak?
Nyisd már ki a szemed, hogy átvágnak minket te szerencsétlen megmondóbajnok.
Tavaly nyáron az olaszországi gócponthoz közel nyaraltunk. Összeismerkedtünk egy házaspárral, ahol a néni magyar, a bácsi olasz volt, "mellesleg" orvos. Csak annyit mondott hazudnak...
Igen egy bácsi és néni Olaszországban majd megmondja a tutit, akik valószínűleg azt hiszik túlélték a háborút vett is túl fogják...
Azt tudom, hogy nem tesztelike az osztály nagy részét, de én magam csinálnám meg és nem várnék kukán, aztán szidok mindenkit ha netán mégis elkaptam.
A haldokló ismerősöm védekezett, aztán elesett, sebe lett és akkor a seben keresztül elkapta.
Én nem cikkek alapján tájékozódom. Egy barátom olyan osztályon dolgozik ahol a koronavírusosak vannak és nem érti orvosok, hogy állíthatják hogy nincs akkora gond. Lelkileg már megviseli a gépeken haldoklók látványa.
Van rokonom Olaszországban ő mást tapasztalt, megint mást egy német ismerősöm és a Svájcban élő is ki van akadva, mert sokan haltak meg körülötte.
Mindenki mást tapasztal aztán azt hiszi el amiben hinni akar. A különbség én legszívesebben nem hinnék benne, de úton útfélen meghal valakim vagy az első hullám óta problémás maradt a tüdeje. Ez van, ez igenis létezik, aki ebben nem akar hinni, hát remélem csak ő lesz beteg és nem fertőz meg olyasvalakit aki vigyázott eddig magára.
Én, mint volt egészségügyis kapom az infókat kollégáktól.
Igen, egy covid osztályon szokatlanul több a halott, mert oda viszik a betegeket. Koncentrálva vannak, hogy úgymondjam.
De ennyi. Meg ugye az ellátás színvonala+a rozoga beteganyag.
Az olasz "bácsi" orvos! Szerinted a hírekből tájékozódott...
Nekem is vannak szerte a világban ismerőseim. Mind az állítják hazugság ahogy félelmet próbálnak kelteni.
Amúgy a népért való aggódásban, miért nem hangzik el mit tehetnének a jobb mentális és fizikai egészségükért?
Miért nem téma az elhízás, a dohányzás, az alkohol?
Kapd el te a betegséget, átkozódós némber. :D
Dehogy szégyellem a gondolkodásom! Ez nem hit, hanem józan ész kérdése.
Azt szégyellem, hogy egy ilyen fertőben dolgoztam, ami alig fejlődött hozzáállásban, emberi és tárgyi eszközökben.
Mit képzelsz te, hogy derogálsz itt mindenkit?
Elég rozoga emberekkel vagy körülvéve, ha ennyi negatív dolgot hallasz.
Én biologikusan gondolkodom. Te és a társaid rettegjetek, féljetek és pszichoszomatizáljatok.
Biologikusan gondolkodik az emberünk 😂😂
Nincs miről beszélni... Készen vagyok.. 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!