Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha apám nem...

Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember kijátsza a rendszert, szereznek maguknak egyesületi igazolást amivel mehetnek edzeni. Én is megtehetném ezt, de a hipohonder apám retteg a vírustól. Huszonéves egyetemista vagyok, nem gyerek. A gond, hogy velük lakok sajnos, főleg most, hogy bezárták a kollégiumot is a járvány miatt

2021. márc. 2. 18:21
 211/239 anonim ***** válasza:
56%
Szerinted? Ez nem az ezotéria kategória..
2021. márc. 8. 20:22
 212/239 anonim ***** válasza:
75%
Értem. Én nem foglalkoztam még a biologikával, de azért arra felhívnám a figyelmedet, hogy régen azt hitték, hogy lapos a Föld. Szóval attól, hogy valamit nem ismerünk, még nem biztos, hogy nincs.
2021. márc. 8. 20:33
 213/239 anonim ***** válasza:
91%

Engem nem zavar ha kiröhögnek. Ha tudnátok mi a lényege a biologikának, akkor látnátok, ahogy felépítették és építik folyamatosan a híreket, olyan, mintha erre alapoznának.

Ti ezósok csak rettegjetek. :)

2021. márc. 9. 07:25
 214/239 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem. Praktizáló orvosok, gyógyszerészek foglalkoznak biologikával. Sőt homeopátiával is. Biztos "sokat" végzett egészségügyisek mind.

Na de mindegy is.

Én edzem, utazom és sosem vagyok beteg. Ez a legfontosabb.

Ti csak rágjátok tovább a rettegés gittjét.

Apropó? Hol a kérdező? :D

2021. márc. 9. 07:28
 215/239 anonim ***** válasza:
90%

214-es! A kérdező elment edzésre :D

Én ugyanazt csinálom, amit te.

2021. márc. 9. 07:52
 216/239 anonim ***** válasza:
56%

Csak kár hogy hivatalosan is bejelentették hogy az ezotéria nem minősül gyógymódnak. Persze működik, de csak akkor ha a beteg hisz benne, placebo hatás.

Amúgy gyógyszerész állítja nincs vírus... Ennyit a gyógyszerészekről és orvosokról, egy papír miatt még nincs igazuk, főleg ha csak meggyőződésből hirdetik hogy nincs vírus. Kár hogy az a dokim is covidos lett aki váltig állította nincs is vírus 🙄

2021. márc. 9. 08:56
 217/239 anonim ***** válasza:
100%

De nincs olyan aki azt mondja, hogy nincs vírus. Még olyan is alig van, aki azt mondja, hogy nincs a covid. Orvosok, eü-ben dolgozók között soha nem hallottam ilyet. Talán néhány "laposföld hívő" mondhatja, hogy vírus nem is létezik.

Akikről te beszélsz, azt mondják (mondjuk) hogy szükségtelen, nem hatékony, értelmetlen az a védekezés, ami mostanában megy.

2021. márc. 9. 09:26
 218/239 anonim ***** válasza:
6%
A védekezés nélkül még rosszabb lenne. Sajnos ez a betegség ilyen, terjed de védekezéssel nem annyira. Aki azt hiszi C vitaminnal megússza ennyi erővel lapos föld hívő is lehet. Az immunrendszer annyiban jó, hogy ha jó genetikával vagy megáldva akkor max nem halsz bele, de cserébe tartósan sérül a tüdőd.
2021. márc. 9. 09:55
 219/239 anonim ***** válasza:
63%

@198

"A koronavírus tünetei rosszabbak, de ekkora különbség nincs, hogy tönkretegyük a gazdaságot. Ez abszolút nem vírustagadás."

Nem, ez maga a legsúlyosabb elmebetegség.

Egy influenzánál ugyanis nincs egyszerre majdnem 10 ezer ember kórházban és 1069 lélegeztetőn. Mármint korlátozások és lezárás mellett! És ezek még mindig nem a tetőzéskor érvényes számok, mert mindkettő emelkedik.

Ennyi. Minden más a te agyad rendellenessége. Már ha van neked olyan.

2021. márc. 16. 16:16
 220/239 anonim ***** válasza:
37%
219-es! 198-as vagyok. Az a baj, hogy elborította az agyadat a rettegés és nem látod át a helyzetet. Sajnos nem tudok segíteni. Az a lényeg, hogy maradj otthon, meg ha mész a gyógyszeredért, legyen rajtad dupla maszk, meg gumikesztyű.
2021. márc. 16. 20:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!