Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?
Engem nem zavar ha kiröhögnek. Ha tudnátok mi a lényege a biologikának, akkor látnátok, ahogy felépítették és építik folyamatosan a híreket, olyan, mintha erre alapoznának.
Ti ezósok csak rettegjetek. :)
Nem értem. Praktizáló orvosok, gyógyszerészek foglalkoznak biologikával. Sőt homeopátiával is. Biztos "sokat" végzett egészségügyisek mind.
Na de mindegy is.
Én edzem, utazom és sosem vagyok beteg. Ez a legfontosabb.
Ti csak rágjátok tovább a rettegés gittjét.
Apropó? Hol a kérdező? :D
214-es! A kérdező elment edzésre :D
Én ugyanazt csinálom, amit te.
Csak kár hogy hivatalosan is bejelentették hogy az ezotéria nem minősül gyógymódnak. Persze működik, de csak akkor ha a beteg hisz benne, placebo hatás.
Amúgy gyógyszerész állítja nincs vírus... Ennyit a gyógyszerészekről és orvosokról, egy papír miatt még nincs igazuk, főleg ha csak meggyőződésből hirdetik hogy nincs vírus. Kár hogy az a dokim is covidos lett aki váltig állította nincs is vírus 🙄
De nincs olyan aki azt mondja, hogy nincs vírus. Még olyan is alig van, aki azt mondja, hogy nincs a covid. Orvosok, eü-ben dolgozók között soha nem hallottam ilyet. Talán néhány "laposföld hívő" mondhatja, hogy vírus nem is létezik.
Akikről te beszélsz, azt mondják (mondjuk) hogy szükségtelen, nem hatékony, értelmetlen az a védekezés, ami mostanában megy.
@198
"A koronavírus tünetei rosszabbak, de ekkora különbség nincs, hogy tönkretegyük a gazdaságot. Ez abszolút nem vírustagadás."
Nem, ez maga a legsúlyosabb elmebetegség.
Egy influenzánál ugyanis nincs egyszerre majdnem 10 ezer ember kórházban és 1069 lélegeztetőn. Mármint korlátozások és lezárás mellett! És ezek még mindig nem a tetőzéskor érvényes számok, mert mindkettő emelkedik.
Ennyi. Minden más a te agyad rendellenessége. Már ha van neked olyan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!