Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha apám nem...

Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember kijátsza a rendszert, szereznek maguknak egyesületi igazolást amivel mehetnek edzeni. Én is megtehetném ezt, de a hipohonder apám retteg a vírustól. Huszonéves egyetemista vagyok, nem gyerek. A gond, hogy velük lakok sajnos, főleg most, hogy bezárták a kollégiumot is a járvány miatt

2021. márc. 2. 18:21
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/239 anonim ***** válasza:
69%

"Azt hiszed a boncmester csak úgy irogat mindenfélét a papírra? Azt írja amit megállapítottak és a vírus könnyen kimutatható..."

Még mindig elhiszi valaki ezt a marhaságot (nem találom a választ)? És ezek birkáznak??? Elhisznek minden fost, amit a youtube-on összehordanak kuruzslók. Nem egyszer bebizonyosodott, hogy teljesen más tüntetést linkeltek úgy, mintha mostani tüntetés lenne, photoshopolt képeket kezelnek tényként és aztán odanyögik, hogy "ne higgyééé a médijának".

Minap volt hogy egy újságíró meghalt, teljesen másban, de mivel az volt ráírva a profilképére, hogy oltani fog, ezért a sok hiszékeny balf---sz osztogatni kezdte, hogy az oltástól halt meg. Többször szólt nekik az özvegy, a nyomorultak nem vették le a kamuhírt! Sőt röhögtek rajta.

Ez már tényleg a legalja szint, vegyétek már észre.

Nem, nem nézek tévét, mielőtt ezzel a mantrával jönne a járványtagadó szakértő (aki valószínűleg egy egyenletet nem tudnak megoldani, nemhogy ok-okozati összefüggéseket a helyén kezelni).

2021. márc. 5. 21:22
 162/239 anonim ***** válasza:
100%

159-es! Nem szigorúbb intézkedések kellenek, hanem ésszerűek.

Ezektől az intézkedésektől is éhezés lesz, mert egy csomó ember bevétel nélkül maradt.

2021. márc. 5. 21:40
 163/239 anonim ***** válasza:
0%
Példát tudsz mondani?
2021. márc. 5. 22:16
 164/239 anonim ***** válasza:
100%
Éttermek, szállodák, edzőtermek, utazással kapcsolatos vállalkozások tulajdonosai és dolgozói, konkrétan én fehérnemű gyártó vállalkozóval beszéltem, aki elmondta, hogy nagyon visszaesett a megrendelésük, gondolom másoknak is. Ezeknek az embereknek nem lesz pénzük, így közvetve hatással lesznek mindenre. Nem tudnak autót, ruhákat, műszaki cikkeket venni, építkezni, masszőrhöz, fodrászhoz, fogorvoshoz járni.
2021. márc. 5. 22:29
 165/239 anonim ***** válasza:
4%

Ezek ésszerű intézkedések, mivel a magyar ember nem bírja megtartani. Ha betartana minden szabályt akkor nem kéne szigorú intézkedés, de vegyük akkor egy birka szintjén ( ahogy ti emlegettek minket):

- a vírus az általad kilélegzett levegővel terjed, épp ezért a maszk egyik lényege, jog ne terjessz, hisz a kilélegzett levegő megakad a maszkon HA az takarjaind az orvosát, mind a szádat. Mivel az orrod is a tüdődhöz tartozik, ahol a vírus tenyészik. Másrészt a maszk védelmet ad az olyan dinkák ellen akik nem hordanak maszkot.

- a boltokban még fontosabb a maszk hordás, mivel az már egy zárt tér, így jobban is tud terjedni a vírus. Étteremben meg nem lehet maszkban ennek, anélkül meg megint csak terjeszted a vírust akkor is ha csak az ortodox veszed a levegőt.

- érintkezést is kerülni kell,mert ösztönösen megtörlöd a szemed,orrod stb. és ezzel megfertőzöd magad és utána másokat is.

- a nagy tömeg miatt nem lehet fesztivál buli főleg mert részegen nem a maszkkal foglalkoznának

- este azért nem lehet kimenni mert ezzel is csökkentik a buli lehetőséget, hisz ki akar meló után egyből bulizni vagy családot látogatni ha aztán 8 előtt már haza kell indulni

Végezetül ha nincs korlátozás akkor mindenki egyszerre lesz beteg, egyrészt túl töltődnének a kórházak és akkor az a maradék vállalkozás sem tudna üzemelni dolgozók lebetegedése/ halála miatt ami eddig az intézkedések miatt túlélte, akkor semmilyen gazdaság nem működne.

Bújj vissza a foteledbe és harcolj tovább is ész nélkül, ha ettől okosabbnak érzed magad birkázz le, mert tudom, hogy erre is az lesz a válasz" akkor is ez a sok szabály hülyeség".

2021. márc. 5. 22:42
 166/239 anonim ***** válasza:
92%

Kikérem magamnak, hogy rémhír terjesztő vagyok!

Aki hazudott, az nem én vagyok...

[link]

De ettől sokkal fontosabb, hogy versenyzők továbbra is edzhetnek. :)

2021. márc. 5. 22:44
 167/239 anonim ***** válasza:
50%

Oké a mobilom vicces dolgokat hozott össze 🤣

Az alábbi dolgokat így akartam írni:

"a vírus az általad kilélegzett levegővel terjed, épp ezért a maszk egyik lényege, hogy ne terjeszd, hisz a kilélegzett levegő megakad a maszkon HA az takarja mind az orrot, mind a szádat. Mivel az orrod is a tüdődhöz tartozik, ahol a vírus tenyészik. Másrészt a maszk védelmet ad az olyan dinkák ellen akik nem hordanak maszkot."

A másik:

" a boltokban még fontosabb a maszk hordása, mivel az már egy zárt tér, így jobban is tud terjedni a vírus. Étteremben meg nem lehet maszkban enni, anélkül meg megint csak terjeszted a vírust akkor is ha csak az orrodon veszed a levegőt."

2021. márc. 5. 22:47
 168/239 anonim ***** válasza:
54%

Hmm 166-os egyvalamit nem veszel figyelembe.

Azt hogy sokszor mi vagyunk az elsők vírus téren mindenben, főleg ami új ( már pedig minden ami a vírussal kapcsolatos újdonság), így amíg a többiek várják a csoda oltást mert fúj kínai és orosz vakcina, addig mi szinte elsőként csináljuk a tömeges oltást,minden első alkalom bukkanóval jár és persze a többi ország már nem fog beleesni a hibákba, de csak mert ezt az ösvényt már kitaposták előttük.

100 éve volt utoljára ekkora járvány és akkor még nem volt technika ami megkutyulja az oltást. Így értelemszerűen fognak hibázni, ez csak akkor lenne vétek ha nem reagálnak a hibára egyből és nem javítják ki, de ugye ennek pont az ellenkezője történt.

2021. márc. 5. 22:54
 169/239 anonim ***** válasza:
75%

165-ös! Van abban valami, amiket írtál, de pl. most megint hoztak olyan intézkedéseket, ami kb 1%-kal csökkenti a terjedést. Azokon a helyeken, amiket most bezárnak, soha nem volt jellemző a tömeg. Ahol jellemző, az továbbra is nyitva van, ráadásul most még többen lesznek.

Étteremben kivesznek a 20ból 5-6 asztalt és már meg is van a távolság.

Maszkot mindenki hord a boltban, az utcán meg teljesen mindegy.

2021. márc. 5. 23:04
 170/239 anonim ***** válasza:
0%
Elmondanátok hogy a 163as kérdésemet miért pontoztátok le? Aut mondjátok, hogy hatásosabb intézkedéseket kene hozni, meg ezeknek nincs értelme stb. Akkor nagyon kíváncsi vagyok, hogy mik azok a jobb intézkedések? A végén meg a szakértők is tanulni fognak inenn..
2021. márc. 6. 00:07
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!