Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha apám nem...

Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember kijátsza a rendszert, szereznek maguknak egyesületi igazolást amivel mehetnek edzeni. Én is megtehetném ezt, de a hipohonder apám retteg a vírustól. Huszonéves egyetemista vagyok, nem gyerek. A gond, hogy velük lakok sajnos, főleg most, hogy bezárták a kollégiumot is a járvány miatt

2021. márc. 2. 18:21
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/239 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom miről beszéltek, aki igazolt sportoló, az most is edzhet.
2021. márc. 4. 21:44
 122/239 anonim ***** válasza:
17%
A sportoló ebből él még, ezért edzhet. Míg a gyúrós csak utálja önmagát és muszáj edzenie mert akkor elégedett és mindezt közönség előtt kell tennie de nem a megélhetése múlik rajta. Viszont parkokban is vannak edző eszközök, hajrá.
2021. márc. 4. 22:25
 123/239 anonim ***** válasza:
100%

Szóval, szerinted csak egoista, nagyképű parasztok jarnak kondizni?

Szerintem pedig inkább:

- az ülő életmódot folytató, egész nap irodaban dolgozó emberek

-anyukák, akiknek talán ez az egyetlen hely arra, hogy kikapcsolódjanak

-idosek vagy mozgasszervi panaszokkal küzdök, akiknek szükség van iránymutatásra, mert egyedül nem tudnának belevágni

- túlsúlyos kamasz, aki épphogy megtenne az első lépést a változtatás fele

-stb...

És lekuldened őket a hidegbe, mocsokba, haszontalan kültéri gepekre, olyan helyre, ahol nincs mosdo, és legalább 100x annyian osszetapogattak mindent, mint egy normális edzoteremben, ahol a fertotlenites megoldhato.

Gratulalok, sosem edzettel meg te sem. Nem, az otthoni lo*aszkodas nem számít annak.

2021. márc. 4. 22:39
 124/239 anonim ***** válasza:
30%

Rengeteg ismerősöm online ad edzést, szóval az irodában dolgozók, anyukák és kamaszok ezzel letudva.

Csak az önimádó emberek mennek edzőterembe a tiltás ellenére és ezzel veszélyeztetik azokat akik bele is hallgatnak a betegségbe. Önző dolog ragaszkodni az edzőteremhez ha ezzel terjeszthetik a betegséget és még csak nem is a megélhetése múlik rajta...

2021. márc. 4. 22:49
 125/239 anonim ***** válasza:
100%
122-es! Sokakkal együtt, te is arról beszélsz, hogy a gyúrósok... Vannak teniszezők, kosár, kézi, tollaslabdázók, triatlonosok, úszók, futók, súlyemelők, kettlebellesek, zumbások, focisták, boxolók, birkózók, egyéb küzdősportolók, kerékpárosok, stb. Amatőr sportolók, akik edzeni szeretnének, nem ebből élnek. És a "gyúrósok" között is van, aki ebből él.
2021. márc. 4. 22:50
 126/239 anonim ***** válasza:
0%
Halhatnak akart lenni 😅 persze ha végig orrot és szájat takaró maszkot viseltek edzés közben akkor mehetnétek, de tuti hogy nem hordjátok érthető módon, viszont így veszélyt jelentetek magatokra a körülötted edzőkre, a családtagjaitokra, barátokra stb.
2021. márc. 4. 22:52
 127/239 anonim ***** válasza:
25%
Aki ebből él az hivatalosan is tudja bizonyítani, én a hobbi gyúrósokat tartom önzőnek. Sajnos alkalmazkodni kell és ha kicsit is érdekelné embertársai egészsége akkor eszébe sem jutna edzeni járni. Akik ezt leszólják hát no comment. Több ismerősöm meghalt, el se tudom képzelni hogy lehet ilyen önző döntést hozni, vagyis tudom hogy lehet. Úgy hogy ezek a gyúrósok nem látják a síró hozzátartozókat mikor meghal az akit esetleg megfertőznek, a hónapokig gépen szenvedő beteget. Az apa vagy anya nélkül maradt gyereket. Nem látják a következményt, csak az a fontos, hogy Ő boldog és fitt legyen. Hát üzenem rohadt érzés szerettünket elveszíteni és közben az ember magát hibáztatja, pedig lehet hogy egy felelőtlen ember fertőzte meg pl. egy gyúrós....
2021. márc. 4. 22:58
 128/239 anonim ***** válasza:
100%
124-es! Te sportolsz rendszeresen?
2021. márc. 4. 23:01
 129/239 anonim ***** válasza:
46%
Sportoltam, de most csonthártya gyulladással otthon pihenek. Viszont ha nem lennék beteg akkor sem járnék sportolni, mert érdekelnek a körülöttem élők, a családom stb. Persze tudom aki képes elfogadni, hogy a vírus veszélyes és van ami fontosabb mint az edzés edzőteremben az tuti nem sportol... Komolyan kéne venni és elfogadni, hogy most ez van. Ha túl élitek( és túl fogjátok) akkor később vissza hozhatjátok a formátokat és végre megint átélhetitek azt a motivációt mint ami az elején hajtja az embert a legelső edzésnél, tessék komolyan venni és érett felnőttként viselkedni a fejben is...
2021. márc. 4. 23:20
 130/239 anonim ***** válasza:
4%

120as!

Annyira szeretem hogy még mindig van aki az élelmiszerboltokkal példálózik :D

Na akkor tisztázzuk. Lidlbe, Pennybe, Tescóba stb menni kell, mert muszáj enni. Ezeket nem zárják be, mivel élelmiszert árulnak, enni a gyúrósnak is kell.

Viszont az edzőterem nem létfeltétel, így jó hogy arra jelenleg nincs szükség.

Igen, élelmiszerboltba tömeg van, pont ezért a terembe nem kéne annak lennie.

2021. márc. 4. 23:50
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!