Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha apám nem...

Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember kijátsza a rendszert, szereznek maguknak egyesületi igazolást amivel mehetnek edzeni. Én is megtehetném ezt, de a hipohonder apám retteg a vírustól. Huszonéves egyetemista vagyok, nem gyerek. A gond, hogy velük lakok sajnos, főleg most, hogy bezárták a kollégiumot is a járvány miatt

2021. márc. 2. 18:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/239 anonim ***** válasza:
90%

A sportorvosi 2000 ft. Van olyan versenyengedély, ami 3000 ft egy évre és plasztik kártyát kapsz.

Megint okoskodtok. Fogalmatok sincs mit beszéltek.

2021. márc. 3. 17:08
 82/239 anonim ***** válasza:
78%

81/82 úgy látom ugyanaz vagy.

Ex egészségügyis vagyok. Szerinted elhiszem amit a TV-ben mondanak, meg a neten írnak?

Semmilyen visszaélés és csalás nincs. Hivatalos papírokkal járok edzeni, a sportorvosi nyilvántartásban is benne vagyok, ezeket minden alkalommal meg kell mutatni a pultban és első belépéskor aláírtam egy papírt, ha a hatóság ellenőrzéskor hibát talál, enyém minden felelősség.

Nem kell beśzarni a jarványtól. Nyilván nincs akkora baj, ha hagynak kaszinókat, iskolákat, plázákat nyitva, ahol egymás fenekében tolong a nép.

2021. márc. 3. 17:16
 83/239 anonim ***** válasza:
4%

@84

"Szerinted elhiszem amit a TV-ben mondanak, meg a neten írnak?"

Sok tévécsatorna van, és sok netes oldal. Talán kritikusan meg kéne válogatnod, mit nézel vagy olvasol, nem általánosságban fikázni mindent, mert az butaság.

A te konkrét példád nem cáfolat semmire. Attól mert te rendes gyerek vagy, még vannak olyanok is, akik tojnak mindenre.

"Nem kell beśzarni a jarványtól. Nyilván nincs akkora baj, ha hagynak kaszinókat, iskolákat, plázákat nyitva, ahol egymás fenekében tolong a nép."

Ez egy végtelenül naiv és buta megjegyzés volt. Éppen azért vagyunk megint felszálló ágban, mert még mindig vannak helyek, ahol egymás fenekében tolong a nép, miközben itt van pár új, fertőzőbb mutáció a nyakunkon. Jó ez? Nyilván nem. Ésszerűen kell korlátozni, és nem politikai ideológiai alapon megválogatni, hogy kik tarthatnak nyitva, és kik nem. Csak ebben az országban ezzel a kormánnyal ezt nem igazán lehet remélni.

2021. márc. 3. 17:59
 84/239 anonim ***** válasza:
21%

@83

Ergo csak az nem váltja ki, aki nem akarja. Így a "csak az igazolt sportolók járnak edzeni" kijelentés valójában egy szemfényvesztés, amivel saját magunkat csapjuk be - szándékosan. Aztán meg csodálkozunk?

2021. márc. 3. 18:04
 85/239 anonim ***** válasza:
7%
84: attól, hogy te nem csalsz, más igen. Én voltam az a válaszoló, aki leírta, hogy a terem, ahova jártam, erőlteti, hogy menjenek vissza az emberek edzeni, mert a tulaj mindenféle előrelátás nélkül elköltözött és lecserélte a teljes eszköztárat, aztán most meg alig jön ki a pénzéből. Na az edzőinknek kiadták ukázba, hogy mondják nekünk, hogy kiállítanak bárkinek ilyen sportolói papírt (a rendes nevét nem tudom, mert nem érdekel, és én sem okiratot nem akarok hamisítani, sem nem tartom felelősségteljes dolognak a terembe mászkálást), csak aki tud, menjen már, mert különben felkopik a tulaj álla. Elég sok mutyi van sajnos.
2021. márc. 3. 18:16
 86/239 anonim ***** válasza:
0%

87!

Attól mert más csak még nem kell mindenkinek! Helyi edzőterembe egyik nap gyanútlanul mentek ellenőrízni, kb 20an kaptak több százezres bírságot.

Lehet edzegetni sunyiba csak legyen pénzetek fizetni a bírságot.

2021. márc. 3. 19:27
 87/239 anonim ***** válasza:
63%

Hát persze, hogy kiállítanak. Beléptetnek az egyesületükbe. Ahol élek egy országosan ismert sportoló ki is írta a terme FB oldalára, hogy segítenek az egyesületi tagságban ill. verseny engedélyben.

Az a gond, hogy itt fogalmatlanul vagdalkoztok hallott, vélt, elhitt, feltételezett dolgokkal.

Nem magamból indulok ki, a termem be sem enged versenyengedély és orvosi nélkül.

2021. márc. 3. 19:45
 88/239 anonim ***** válasza:
0%
Aztán majd ha elmentek a kamu engedélyetekkel és elkapjátok a covidot, majd 2 hétig szenvedtek, előtte meg lefertőzitek a fél termet inkább azt mondjátok majd otthon maradtatok volna...
2021. márc. 3. 20:00
 89/239 anonim ***** válasza:
15%

Verseny engedély meg igazolás 🤣🤣

Csak pl. egy teniszező nem valószínű, hogy 200 kilót fog nyomogatni... Ellenőr se hülye.

Adhatnak egy kamu igazolást, hogy te tagja vagy a ping pong egyesületnek azt közbe az se tudod mi hogy van ha esetleg beletrafálnal egy ilyenbe hogy mutass valamit 🤣

Bírság+ csücsülés okirathamisításért neked is meg annak is aki ezt kiadta...

2021. márc. 3. 20:17
 90/239 anonim ***** válasza:
77%
91-es! Nevetséges amit írtál, nincs semmiféle okirathamisítás. Belépett egy egyesületbe, befizette a tagdíjat, megvizsgálta az orvos. Ennyi! Minden szabályos, hivatalos.
2021. márc. 3. 20:34
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!