Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?
Figyelt kérdés
A legtöbb ember kijátsza a rendszert, szereznek maguknak egyesületi igazolást amivel mehetnek edzeni. Én is megtehetném ezt, de a hipohonder apám retteg a vírustól. Huszonéves egyetemista vagyok, nem gyerek. A gond, hogy velük lakok sajnos, főleg most, hogy bezárták a kollégiumot is a járvány miatt2021. márc. 2. 18:21
111/239 anonim válasza:
Problem solved, minden bezár. Tanulj meg otthon edzeni mint sokan mások. Túléled...
113/239 anonim válasza:
Na most mit fogtok csinálni? Azt mondtátok hogy sokatoknak nem tetszik ez a helyzet ezért kijátszátok a rendszert. Tessék, játszátok ki most is :D
114/239 anonim válasza:
Mit csinálnánk? Edzünk otthon, mint addig amíg el nem intéztük az engedélyt. Meg úgy mint tavaly.
De legalább nem voltunk november óta korlátozva. 4 hónaphoz képest 2 hét nem olyan vészes.
Neked is kéne valami sport, hátha a rosszindulatod csillapodna...
115/239 anonim válasza:
Jelentem, én is edzek itthon és futni is járok. Korlátozva vagyok hónapok óta, mégsem jutna eszembe szabályt szegni miatta és kamu igazolást szerezni. Tisztességesen élem az életemet.
116/239 anonim válasza:
Utolsó! Nem kamu az igazolás! Miért nem lehet megérteni! Ki kockáztatna ilyet?
117/239 anonim válasza:
Törvényileg nem, de erkölcsileg igen is kamu, mert ez a valódi élsportolóknak lett kitalálva, nem a random gyűrósnak aki hirtelen egyesületi tag lett..
118/239 anonim válasza:
Miért faj neked, hogy a “random gyúrós” és más ember szeretne edzeni? Van rá kiskapu, elnek vele. Ennyi.
119/239 anonim válasza:
Mert hátráltatják a védekezést, és az exponenciális terjedés miatt egy gyúrós által többen is meghalhatnak. Most már ezt a pár hónapot ki kell bírni az átoltottságig
120/239 anonim válasza:
Ja, pont ok hatraltatjak, de a lidlben tobzódó emberekkel semmi baj. Amúgy meg: aki fosik, maradjon otthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!