Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha apám nem...

Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember kijátsza a rendszert, szereznek maguknak egyesületi igazolást amivel mehetnek edzeni. Én is megtehetném ezt, de a hipohonder apám retteg a vírustól. Huszonéves egyetemista vagyok, nem gyerek. A gond, hogy velük lakok sajnos, főleg most, hogy bezárták a kollégiumot is a járvány miatt

2021. márc. 2. 18:21
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/239 anonim ***** válasza:
13%
És szerinted az senkinek nem lesz gyanús, hogy hirtelen pont most akar mindenki egyesületbe belépni?
2021. márc. 3. 21:05
 92/239 anonim ***** válasza:
0%

És minden sportoló a fekvenyomót használja nem? :D maradj már...

Megyek beiratkozok a kézisekhez aztán nyomom a súlyzót...

2021. márc. 3. 21:15
 93/239 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyanús, hanem egyértelmű mindenkinek, hogy ez a hülye intézkedések miatt van. De ahogy a legtöbb esetben, most is igaz az, hogy a törvényesség, meg az igazságosság nem ugyanaz és mivel ebben az esetben is minden jogszerű, nem tudnak csinálni semmit.

De azért mindenki nem akar belépni, csak az itt hozzászólók között is sokan vannak, akik félnek a vírustól és inkább nem mennek közösségbe.

94/239 anonim ***** válasza:
0%
Sok nyafi most megdobja az egyesületek kasszáját az biztos 🙄🙄🙄
 95/239 anonim ***** válasza:
0%
Akinek van pénze hogy egyesületbe lépjen, bérletet vegyen stb, annak arra nincs hogy otthonra megvegye azokat az eszközöket amikkel tud edzeni?
2021. márc. 3. 21:19
 96/239 anonim ***** válasza:
77%
94-es! Nekem is van minden igazolásom, ami kell, nem konditerembe járok fekvenyomni, mást sportolok és sokan vannak így, nem csak az az edzőterem, ahol kondigépek vannak.
2021. márc. 3. 21:21
 97/239 anonim ***** válasza:
0%
Itt most a kondigépekről volt szó eredetileg us
2021. márc. 3. 21:36
 98/239 anonim ***** válasza:
86%

97-es! Az éves tagság, orvosi igazolás 15.000 Ft, a havi bérlet 12.000. Az eszközök,amiket használunk, súlyemelő rúd,tárcsák kb. 400.000, kettlebellek, kb 60.000 kézi súlyzók, szintén 60.000, evezőgép 300.000, airbike 300.000, medicin labda, plyo box, 40.000, húzódzkodó állvány, 100.000, kötél, gyűrű, gumiszalagok, súlymellény, bordásfal, stb. 100.000. Ez 1.360.000 Ft, kb. ennyiből lehetne megvenni saját használatra az dolgokat. Ehhez kell megfelelő alapterületű és magasságú, lehetőleg gumipadlós hely, ami nem mindenkinek van otthon. Ezen kívül, gondolom te nem sportolsz és nem tudod, hogy a közösség és az edző mennyit hozzátesz.

Nekem egyébként van otthon kettlebellem, bordásfalam, ezeket kiegészítésként szoktam használni.

2021. márc. 3. 21:37
 99/239 anonim ***** válasza:
19%

Ja értem, a közösség...

Képzeld milyen jó kis közösség lehet a covid osztályokon.

A vírus előtt heti 3x jártam terembe, mikor bezárták őket akkor pedig szomorúan ugyan de tudomásul vettem hogy ez van. És láss csodát, még élek terem nélkül is. Ugyanúgy figyelek az étkezésemre, itthon edzek és ugyanolyan a súlyom és a formám mint eddig.

Azért könyörgöm, a testedzés nem létfeltétel ;)

2021. márc. 3. 21:53
 100/239 anonim ***** válasza:
89%

A covid osztályokon nincs közösség, az a 2-3 ember még nem számít annak.

A légzésen,evésen, iváson kívül semmi nem létfeltétel, le lehet élni az életünket egy dobozban fekve is. Ki lehetne bírni edzés, étterem, színház, utazás nélkül pár hónapot, egy évet, ha lenne értelme. Itt az a baj, hogy értelmetlenül hoztak intézkedéseket, ezért nem akarjuk sokan betartani. Ráadásul annak, hogy otthon edzel, meg nem mész sehova, az lesz a következménye, hogy többet az életben nem tudsz menni, mert ezek a helyek tönkremennek.

2021. márc. 3. 22:18
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!