Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?
A kérdező elmehetne edzeni, de nem fog maszkot hordani és tuti kezet sem fog mosni. Aztán néz nagy bamba szemekkel mikor fater kipurcan. Ha betartaná a szabályokat mehetne, de így.
Ismerősöm nem is vette észre hogy beteg, tünetmentes volt, míg a férje belehalt több hét kínlódás után. Nem tehet róla, mégis élete végéig bűntudata lesz amiért nem vigyázott 😞
66-os! Jók ezek a rémtörténetek.
Ha az ismerősöd nem is vette észre, akkor honnan tudja, hogy egyáltalán elkapta, aztán ráadásul tőle kapta el a férje.
#67, tesztekről hallottál már?
A betegek családtagjait is tesztelik...
#61 bárhol máshol elkaphatja a vírust, akár otthon ülve is ...
Boltban, séta közben, plázában, vonaton, buszon, postán stb
Sok barom nem érti meg, hogy nem feltétlen az a gáz, ha ő elkapja, hanem az, hogy akár tünetmentesen is fertőz másokat, akik meg, mint láttuk, simán belehalnak.
Most pl. ismerősöm kapta el a vírust, nagyon szarul van... annyi "bűne" volt, hogy 2 hónapja szült, és az immunrendszere még nem állt vissza az eredeti állapotára. Vagy vmelyik gyerek, vagy a férje vitte haza neki a vírust úgy, hogy őket is megfertőzte vmi kretén, aki úgy van vele, hogy ha nincs tünetem, akkor nem is lehetek beteg, élem az életem, sálálá-sálálá...
Én is járok terembe, csak kettőnk az a különbség, hogy én tényleg versenyzek veled ellentétben. 1,5 havi bérlet árából kijön egy 16 kilós kettlebell, ha jól használod van egy jó edzésterved úgy megdolgoztat, hogy beszarsz másnapra.
Amúgy meg miért is kéne tudnia a szüleidnek, hogy terembe jársz? Elvileg felnőtt ember vagy elintézed magadnak a dokit, az igazolást, szépen kifizeted a tag díjat és eljársz. Egy kis hátizsákban is elfér a motyód, nem kell nagy sporrtáskával közlekedni, így nem feltűnő, a mosógépet otthon meg te is el tudod indítani.
Otthon fegyenc edzés-ingyen van
Elmész futni- ingyen van
Mozogsz? Igen. Több százezerbe került? Nem.
Szívesen
66-os vagyok: utólag volt teszt és ő tanárnő volt tehát fix hogy tőle kapta el a férje. Ez viszont kivédhetetlen mert akkor még a kicsiknek nem kellett maszkot hordani. A feleség ráadásul vigyázott, de a gyerekek a legjobb hordozók hisz tünetmentesek.
Ha el is mész edzeni használj maszkot, vigyél fertőtlenítőt és otthon egyből zuhanyozz le.
Ha ez nem tetszik költözz el, akkor azt teszel amit akarsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!