Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha apám nem...

Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember kijátsza a rendszert, szereznek maguknak egyesületi igazolást amivel mehetnek edzeni. Én is megtehetném ezt, de a hipohonder apám retteg a vírustól. Huszonéves egyetemista vagyok, nem gyerek. A gond, hogy velük lakok sajnos, főleg most, hogy bezárták a kollégiumot is a járvány miatt

2021. márc. 2. 18:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/239 anonim ***** válasza:
33%
61-es! Igazad van, szerintem zárkózzanak be, sehova ne menjenek, rendeljenek konzervet, azt dobozostól le lehet fertőtleníteni.
2021. márc. 2. 23:12
 62/239 anonim ***** válasza:
34%
64-es! Az akkori vírus volt influenza, te szerencsétlen!
2021. márc. 2. 23:26
 63/239 anonim ***** válasza:
61%

A kérdező elmehetne edzeni, de nem fog maszkot hordani és tuti kezet sem fog mosni. Aztán néz nagy bamba szemekkel mikor fater kipurcan. Ha betartaná a szabályokat mehetne, de így.

Ismerősöm nem is vette észre hogy beteg, tünetmentes volt, míg a férje belehalt több hét kínlódás után. Nem tehet róla, mégis élete végéig bűntudata lesz amiért nem vigyázott 😞

2021. márc. 3. 01:11
 64/239 anonim ***** válasza:
66%

66-os! Jók ezek a rémtörténetek.

Ha az ismerősöd nem is vette észre, akkor honnan tudja, hogy egyáltalán elkapta, aztán ráadásul tőle kapta el a férje.

2021. márc. 3. 06:38
 65/239 Micimacko67 ***** válasza:
39%

#67, tesztekről hallottál már?

A betegek családtagjait is tesztelik...

2021. márc. 3. 07:14
 66/239 anonim ***** válasza:
82%

#61 bárhol máshol elkaphatja a vírust, akár otthon ülve is ...

Boltban, séta közben, plázában, vonaton, buszon, postán stb

2021. márc. 3. 08:21
 67/239 anonim ***** válasza:
3%

Sok barom nem érti meg, hogy nem feltétlen az a gáz, ha ő elkapja, hanem az, hogy akár tünetmentesen is fertőz másokat, akik meg, mint láttuk, simán belehalnak.

Most pl. ismerősöm kapta el a vírust, nagyon szarul van... annyi "bűne" volt, hogy 2 hónapja szült, és az immunrendszere még nem állt vissza az eredeti állapotára. Vagy vmelyik gyerek, vagy a férje vitte haza neki a vírust úgy, hogy őket is megfertőzte vmi kretén, aki úgy van vele, hogy ha nincs tünetem, akkor nem is lehetek beteg, élem az életem, sálálá-sálálá...

2021. márc. 3. 08:53
 68/239 anonim ***** válasza:
80%

Én is járok terembe, csak kettőnk az a különbség, hogy én tényleg versenyzek veled ellentétben. 1,5 havi bérlet árából kijön egy 16 kilós kettlebell, ha jól használod van egy jó edzésterved úgy megdolgoztat, hogy beszarsz másnapra.

Amúgy meg miért is kéne tudnia a szüleidnek, hogy terembe jársz? Elvileg felnőtt ember vagy elintézed magadnak a dokit, az igazolást, szépen kifizeted a tag díjat és eljársz. Egy kis hátizsákban is elfér a motyód, nem kell nagy sporrtáskával közlekedni, így nem feltűnő, a mosógépet otthon meg te is el tudod indítani.

2021. márc. 3. 09:29
 69/239 anonim ***** válasza:
51%

Otthon fegyenc edzés-ingyen van

Elmész futni- ingyen van

Mozogsz? Igen. Több százezerbe került? Nem.

Szívesen

2021. márc. 3. 10:08
 70/239 anonim ***** válasza:
3%

66-os vagyok: utólag volt teszt és ő tanárnő volt tehát fix hogy tőle kapta el a férje. Ez viszont kivédhetetlen mert akkor még a kicsiknek nem kellett maszkot hordani. A feleség ráadásul vigyázott, de a gyerekek a legjobb hordozók hisz tünetmentesek.

Ha el is mész edzeni használj maszkot, vigyél fertőtlenítőt és otthon egyből zuhanyozz le.

Ha ez nem tetszik költözz el, akkor azt teszel amit akarsz.

2021. márc. 3. 10:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!