Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha apám nem...

Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember kijátsza a rendszert, szereznek maguknak egyesületi igazolást amivel mehetnek edzeni. Én is megtehetném ezt, de a hipohonder apám retteg a vírustól. Huszonéves egyetemista vagyok, nem gyerek. A gond, hogy velük lakok sajnos, főleg most, hogy bezárták a kollégiumot is a járvány miatt

2021. márc. 2. 18:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/239 anonim ***** válasza:
58%

Miért kell lekiabálni ennyire a kérdezőt? Ugye tudjátok, hogy amikor beugrotok a boltba, vagy a plázába, vagy a turkálóba, vagy mentek egyet sétálni, felültök a buszra, akkot TI is megfertőzhettek bárkit (és titeket is).

Mi a f4sz. Csak kondizni szeretne, gondolom fertőtlenítene is, nem is lesz tömve a terem. Az apja oltassa be magát azzal a csodaszerrel ha ennyire retteg. Hát örökké nem lehet senkit se bezárni. A vírus már köztünk van, ennyi, ez már igy marad, el kell fogadni.

2021. márc. 2. 22:00
 52/239 anonim ***** válasza:
60%
53: de akkor felvesszük a maszkot, ami bizonyítottan véd a vírus terjedése ellen, ha normálisan van hordva és nem lyukas. Majd maszkban fog a konditeremben izzadni. És azért nem minden teremben fertőtlenít sem a személyzet, de főleg nem az átlag konditerembe járó.
2021. márc. 2. 22:02
 53/239 anonim ***** válasza:
60%
54-es De gondolom te gumikesztyűt is hordasz mindenhová a maszk mellett, lefertőtlenítesz mindent mielőtt és miután hozzáérsz (pl. kilincs, bevásárló kosár/kocsi, bármilyen termék, kulcs stb.), mindig mindenhol betartod a 1,5 méter távolságot, még véletlenül sem mész közösségbe ha egy picikét is rosszul érzed magad (pl. kapar a torkod) stb.
2021. márc. 2. 22:18
 54/239 anonim ***** válasza:
63%
Én mindig azt hittem, hogy a “kondiba járók buta izomagyak”-féle vélemény egy sztereotípia, de most már kezdem elhinni. Gyerekek nem nyafognak annyit, mint ők, mióta korlátozások vannak.
2021. márc. 2. 22:21
 55/239 anonim ***** válasza:
60%

Hihetetlen, hogy mennyi rettegő van itt. Érdekes módon a teremből senki nem volt beteg, végig jártunk a "járvány" kezdete óta.

Kérdező, te is járhatnál, nem kell irigykedni, csak apád nem enged el. Engem elenged😆, járok is.

Ne mond meg neki, hogy edzésre mész, találj ki valamit, mondjuk, hogy elmész futni!

2021. márc. 2. 22:49
 56/239 anonim ***** válasza:
57%

Ma már semmi sem biztonságos, otthon kell ülni remegve a wcpapirtronon és lisztet enni cukorral, rettegve várni az apokalipszist.

Egy edzoterem ugyanakkora részen negyed annyi ember van, mint egy atlag kedden a lidlben, akkor miről is beszelunk? Mennyivel rosszabb az?

Kérdező, nyugodtan menj edzeni, akar titokban, az egészség és mozgas fontos.

Egy bizonyos szint felett pedig már szart se ér a fekvotamasz és a gumiszalagok :)

2021. márc. 2. 22:54
 57/239 anonim ***** válasza:
56%

Nem olvastam mindent vegig, dr ez az igazolvany nem ved am meg.

Ismerősöm, kistini konkretan sportol, edzésen kapta el a virust

2021. márc. 2. 22:56
 58/239 anonim ***** válasza:
29%
És? Én is elkaptam, “kemény” 4 nap volt, se íz, se szag, de bátran ki merem jelenteni, egy egynapos gyomorrontás rosszabb.
2021. márc. 2. 23:01
 59/239 anonim ***** válasza:
54%
Abba nem gondoltál bele, hogy ha az edzőteremben elkapod a vírust, lefertőzöd apádat, és esetleg belehal, akkor utána ki fog téged eltartani? Most is apád tart el, azért élsz még mindig a nyakán, ahelyett, hogy elköltöztél volna. Ha feldobja a lábát az öreg, mit csinálsz, te véglény?
2021. márc. 2. 23:04
 60/239 anonim ***** válasza:
29%
Az én ismerősöm meg nem sportol, mégis elkapta valahol a vírust. Ahogy két éve is elkapta, meg előtte még néhány alkalommal. (Akkor influezának hívták) Az igazolvány nem véd meg, ahogy a maszk, meg az éttermek bezárása sem.
2021. márc. 2. 23:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!