Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha apám nem...

Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember kijátsza a rendszert, szereznek maguknak egyesületi igazolást amivel mehetnek edzeni. Én is megtehetném ezt, de a hipohonder apám retteg a vírustól. Huszonéves egyetemista vagyok, nem gyerek. A gond, hogy velük lakok sajnos, főleg most, hogy bezárták a kollégiumot is a járvány miatt

2021. márc. 2. 18:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/239 anonim ***** válasza:
76%
Ugorj vagy költözz el.🤷
2021. márc. 2. 18:44
 12/239 anonim ***** válasza:
41%
Apukádnak van valami nyomós oka, amiért nem szeretné, hogy edzeni járj? Ha nincsen (tehát nem beteg vagy ilyesmi), akkor ne mondd el neki, jobbat nem tudok mondani. Nekem is hiányzik elég sok dolog még a "normális időkből", sőt szinte már lassan az is ahová soha nem is jártam :D Én megértem, hogy neked ez fontos és őszintén szólva én nem hiszek ezekben a korlátozásokban.
2021. márc. 2. 18:47
 13/239 A kérdező kommentje:
Az az oka, hogy puhány.
2021. márc. 2. 18:49
 14/239 anonim ***** válasza:
75%
#14 De az jólesik, hogy otthon lakhatsz, igaz? Ha olyan kemény csávó vagy, költözz el. Ja, az már nem megy. Lekvár.
2021. márc. 2. 18:51
 15/239 anonim ***** válasza:
66%

Nem vagy gyerek, de mégis úgy gondolkozol, mint egy gyerek.

A vírus elsősorban nem rád veszélyes (bár ezt sem lehet kizárni), hanem az idősebbekre és krónikus betegséggel élőkre, vagy bárki másra, akinek a megfertőződéséhez te is hozzájárulsz akkor, ha önös érdekből magasról teszel a szabályokra, és terjeszted a vírust.

És minél több ember kapja el, annál nagyobb eséllyel mutálódik úgy, hogy a helyzet még rosszabb lesz.

Mit nem lehet ezen megérteni?????

16/239 anonim ***** válasza:
75%
Egy 20asert mar kapsz ket 10kilos kezisulyot, azzal szinte minden meg lehet csinalni
 17/239 anonim ***** válasza:
77%
Persze lehet futni, tornazni, biciklizni, maszni, turazni, satobbisatobbi edzoterem nelkul is..
2021. márc. 2. 18:52
 18/239 anonim ***** válasza:
68%
Mert apád értelmes, te meg hülye vagy, mint a popsi. Amúgy pár alap felszereléssel is lehet normálisan edzeni - én tavaly márciustól edzem itthon, vettem 2 pár súlyzót, egy labdát, 2 szalagot és 1 szőnyeget, és nem puhultam el, sőt.
2021. márc. 2. 18:53
 19/239 A kérdező kommentje:
Mindenki jár edzőterembe! Elmennek igazolást szerezni, csak nekem nincs még. Az össszes ismerősöm jár
2021. márc. 2. 18:54
 20/239 anonim ***** válasza:
65%
"Mit nem lehet ezen megérteni?????" Menj egy oltásról szóló cikk alá, olyan kib---szott állatságokat írnak az oltásellenesek, alap, általános iskolás szintű biológiát nem értik.
2021. márc. 2. 18:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!