Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha apám nem...

Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember kijátsza a rendszert, szereznek maguknak egyesületi igazolást amivel mehetnek edzeni. Én is megtehetném ezt, de a hipohonder apám retteg a vírustól. Huszonéves egyetemista vagyok, nem gyerek. A gond, hogy velük lakok sajnos, főleg most, hogy bezárták a kollégiumot is a járvány miatt

2021. márc. 2. 18:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/239 anonim ***** válasza:
78%
Remélem örültők ha majd az ilyenek miatt a sportolók se tudnak edzeni, mert be kell zárni ezt a kiskaput...
2021. márc. 2. 18:54
 22/239 anonim ***** válasza:
72%

21. Egy nagypofájú eltartott hülye gyerekrõl van szó.

Nincs pénze csak ugatni tud, azt is idegeneknek arc nélkül.

2021. márc. 2. 18:55
 23/239 A kérdező kommentje:

Az jó lenne, ha ők sem tudnának. Ha én nem mehetek, akkor ők se!

2021. márc. 2. 18:57
 24/239 A kérdező kommentje:
Nyilván Gabónak is van már igazolása, csak nekem nincs
2021. márc. 2. 18:59
 25/239 anonim ***** válasza:
76%
Van sok barom, aki elmegy kamu igazolással, attól még te ne legyél ennyire sügér. Ahova jártam terembe, ott amúgy a teremtulajdonos forszírozta, mert hülye fejjel covid előtt kb. az összes pénzét elverte új eszközökre, amikor a régieknek sem volt semmi baja. A legtöbb helyen nem azért indult újra az edzés, mert az biztonságos, hanem mert 1) sok hülye nem tud edzeni gépek nélkül, annyira buta hozzá, 2) a teremtulajdonosok hajtják, mert kell nekik a pénz... a sok izomagyú, szétkokszolt agyú barom és plázaszökevény meg simán elhiszi, hogy biztonságos.
2021. márc. 2. 19:01
 26/239 A kérdező kommentje:

De soha nem lesz ennek vége! Egy éve húzzák már! Kinyitunk decemberben, kinyitunk januárban, kinyitunk februárban, a francokat, soha nem lesz itt semmi!!! Soha többet az életben nem mehetek edzeni, ha nem szerzem meg azt az igazolást.

Én sem használok gépeket az edzéshez, erőemelő vagyok, ahhoz csak szabadsúly kell

2021. márc. 2. 19:04
 27/239 anonim ***** válasza:
64%
Jajj szegénykém
2021. márc. 2. 19:08
 28/239 anonim ***** válasza:
81%
És az mennyire biztonságos, ha a sportolók eljárnak edzeni, ha bejársz a munkahelyedre dolgozni, ha a gyerekek bejárnak az iskolába, ha személyes jelenléttel szerveznek tanfolyamokat/workshopokat, ha elmész bevásárolni, ha elmész orvoshoz, ha valamilyen tömegközlekedési eszközt használsz, ha elvitelre veszel valamilyen ételt/italt, ha szabadtéren sportolsz többekkel stb., stb.? Én most - a járvány kezdetétől számítva egy éve - már nem tudom elfogadni az ilyen jellegű érveket, hogy mi biztonságos és mi nem.
2021. márc. 2. 19:09
 29/239 A kérdező kommentje:
Ez nem igazságos, hogy más mehet edzeni de én nem. Nekem miért van kevesebb jogom edzeni? Csak mert valaki tagja a pingpong egyesületnek, már több joga lesz?
2021. márc. 2. 19:12
 30/239 anonim ***** válasza:
71%
Koltozz el, aztan azt csinalsz amit akarsz, kesz.
2021. márc. 2. 19:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!