Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?
Sajnálatos, hogy emberek elhunynak.
De nem fogok otthon ülni, és várni a halált/oltást rettegve, mert ránkzúdították a halálmadarak a médiumokból a félelmet.
Nem kellene meghalni embereknek, ha egészségesen élnének, az eü. nem lenne lepusztulva, nem lehurrogóakra halálra félemlítve mindmeghalunk dumákkal, valamint ha biologikusan gondolkodnának.
Az emberek többsége nem képes globálisan gondolkodni, önálló döntést hozni.
Várják és elvárják, hogy irányítsák őket és döntsenek helyettük.
Persze-persze. Lassan már mindenkinek van makkegészséges ismerőse, aki covidban hal meg.
Belahajszolják az embereket a rettegésbe, izolálják, "szkafanderben" látják el...stb a vízcsapból is az folyik, hogy aki most bekerül, gépre kerül, annak kampec. Csoda, hogy nem szívroham a diagnózis. :(
A rokon nem mehet be, de önkénteseket várnak, akik igen?
Mi folyik ott emberek?
Ki itt az oltás es járványtagadó?
Én nem tagadtam, hogy járvány van. De az oka, hogy ennyien elhunynak, kezelhető lenne.
Önkénteseket toboroznak? A haldoklók meg magányosan/izolálva távoznak el?
Aki kérdez az már egyből tagadó?
Eeeeees meg mindig vannak olyan BARMOK, akiket be lehet etetni ilyenekkel hogy:
“Tünetmentes szuperfertozo”
“Xy faluvégi julcsika makkegeszseges fitness modell ismerose elkapta és azonnal szornyethalt a vírusban, pedig csak 25 éves volt”
Remelem tényleg igaz a mendemonda, hogy nyirbaljak a hülyéket az oltassal, legalább kevesebb marad a világon.
229-es vagyok.
Járok edzésre, a szükséges engedélyeim megvannak, jogosan szereztük be. Minden feltételnek megfeleltünk, ami szükséges hozzá. Az edzéstársaim között van 3 orvos és 2 ápoló is, ők is járnak.
Az egyik ismerősöm 60 év körüli szülei előzetes betegségek nélkül hirtelen a covid intenzívre kerültek, egyikük meghalt. Egy másik ismerősöm a vírus eleje óta még annyit sem mozdult ki, mint előtte, mégis elkapta, intenzíven volt.
Ezeket azért írtam, mert az edzésnek, meg az ismerősök, vagy ismeretlenek halálának semmi köze nincs egymáshoz.
Sajnálom hogy halnak meg ettől emberek. Azt is tervezem, hogy jelentkezem kórházi segítőnek.
Az oltástagadó azt jelenti, hogy szerinte nincs oltás😀 Ilyen ember nem létezik, oltásellenes van, nem alaptalanul. Pl. most a kórházakban 60%-ban olyanok vannak, akik az oltás után kerültek be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!