Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha apám nem...

Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember kijátsza a rendszert, szereznek maguknak egyesületi igazolást amivel mehetnek edzeni. Én is megtehetném ezt, de a hipohonder apám retteg a vírustól. Huszonéves egyetemista vagyok, nem gyerek. A gond, hogy velük lakok sajnos, főleg most, hogy bezárták a kollégiumot is a járvány miatt

2021. márc. 2. 18:21
 181/239 anonim ***** válasza:
28%

Nagyon egyszerű a vírus, a Google a barátod ( már ha tudsz angolul).

A maszk azért működik, mert a kilélegzett levegővel terjed, ehhez nem kell zseninek lenni. A zárt térben könnyebben elkapsz dolgokat, ott még jobban kell a maszk.

Nehéz úgy lavírozni, hogy tudják ki se kéne mozdulni, közben viszont működnie kell a gazdaságnak. Szóval elvileg ki se kéne mozdulni, de virologia ide vagy oda tudják, hogy ez nem járható út.

Ismerősöm ilyen osztályon dolgozik, ő azt mondta hogy ha az emberek tudnák mennyire fertőző valójában, akkor a wc- ről sem mozdulnának ki, de ő is tudja ez sem megoldás.

Süt az írásodból, hogy elvileg mindennel egyetértesz, aztán mindig jön egy " de" és ellenállsz. Szánalmas.

2021. márc. 6. 20:28
 182/239 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos akinek ezt egy év után is magyarázni kell, annak kár...
2021. márc. 6. 22:38
 183/239 anonim ***** válasza:
84%

Mi van azokkal a szakemberekkel, akiknek más a véleményük? Az mind hülye, igaz?

Nem állok ellen, maszkot hordok, az intézkedések nagy részét tartom rossznak. Sok területen egyszerű dolgokkal lehetne minimalizálni a terjedés lehetőségét, nem bezárni azt, ami amúgy is veszélytelenebb.

Nekem nagyon sok ismerősöm dolgozik eü-ben és szintén megoszlik a véleményük. Edzésre pl. az ismerőseim közül az 5 orvosból 4 jár, a 3 ápolóból meg 1.

Már többször észrevettem, hogy a birkák nem tudnak különbséget tenni a vírustagadók, oltásellenesek, szkeptikusok, lezárás ellenesek között és mindet egy kalap alá veszik. (csak mondom, hogy amit itt felsoroltam, az 4 féle csoport) De semmi probléma, maradjatok otthon!

2021. márc. 7. 07:37
 184/239 anonim ***** válasza:
0%

Akkor azokat az eü dolgozókat jól meg kéne fegyelmezni. Röhej hogy ilyen példát mutatnak.

Mondtam hogy birkanak leszünk nevezve. Mindig ezzel próbálnak meggyőzőbbek lenni.Szánalmas.

2021. márc. 7. 12:14
 185/239 anonim ***** válasza:
91%

Jó, lehettek járványhívők, vagy járványtól rettegők is. Egészségüket féltők, vagy hasonlók nem lehettek, mert azt mindenki félti, tehát amit ti csináltok, az az egyik véglet. Gondolkodás nélkül követtek valakit, ezért terjedt el a birkázás, igaziból ezzel nem akarok bántani senkit.

Ilyenkor miért nem az jut eszedbe, hogy akkor talán azoknak az eü. dolgozóknak van igazuk, akik nem bújkálnak, hanem a szükséges védekezési lehetőségeket alkalmazzák, amibe szerintük sem tartozik a teljes elzárkózás?

2021. márc. 7. 13:05
 186/239 anonim ***** válasza:
79%

Baszhatom ha a coopba az eladóknak az orruk alatt van a maszk meg a vevők 95%nak...

De ha én elfelejtenék maszkot vinni be se engednének.. azért mert az orra alatt lóg attól nem szabályos

2021. márc. 7. 13:44
 187/239 anonim ***** válasza:
25%

Ooo sok orvos olyan hülyeségeket mondott, hogy ha rajtuk múlik meg is halhattam volna. Attól hogy orvos még nem lesz mindenben igaza. Te vagy a birka ha csak azért hiszel nekik, mert nem akarsz dacból szabalykoveto lenni.

Nem azért nem követed, mert tudományosan bizonyítva van az álláspontod, azért nem akarod követni, mert nem tetszik a mostani vezetés és olyasmiben akarsz ellenállni ahol azt hiszed ténylegesen teszel valamit. Pedig csak dacos kisgyerekként vered magad a földhöz.

Elkene vonatkoztatni a politikától és értelmes ember módjára igyekezni védeni embertársainkat. Persze lehetsz egy nagy gyerek aki "kakis" szó helyett " birkák"szót kiáltva toporzékolsz.

2021. márc. 7. 17:25
 188/239 anonim ***** válasza:
100%

De ha szerinted is sok orvos mond hülyeséget, akkor honnan tudod, hogy most ki mond hülyeséget? Nem tudod, csak elhiszed amit a tv-ben látsz. Gyorsan belesodródtunk ebbe a helyzetbe, mert az elején mindenki megijedt és azóta is üres szavakként használják a vigyázzunk egymásra, meg hasonló szövegeket, így egyfolytában ezt látod, hallod, nem is veszed észre, hogy nincs mögötte tartalom. Olyan, mint amikor a 8 éves gyerek karanténban van, de a család többi tagja mehet bárhova. Értelmetlen.

Egyébként nem azt mondom, hogy hatalmas Fideszes vagyok, de nincs velük különösebb bajom, az ellenzék még durvább lenne, mert majmolják a eu-t, más területekről meg ne is beszéljünk.

Abszolút nem verem magam a földhöz sem, csak nem vonulok karámba a birkákkal.

2021. márc. 7. 18:01
 189/239 anonim ***** válasza:
0%

XD

Nem tudod mi a karantén XD

Ilyenkor a család minden tagja otthon kell hogy maradjon(aki egy háztartásban él)akkor is ha a gyerek nem beteg, hanem csak osztálytárs, az más hogy egyesek tojnak a szabályokra(azokra az "ostoba" szabályokra).

Elején írtam több ismerősöm meghalt és jelenleg is egy haldoklik a vírus miatt, szóval nem beetetés, hogy vigyázni kell.

Igen ha nem halt meg a közeledben valaki, akkor érezheted, hogy nincs is akkora baj,de ennyi erővel Afrikában sem éheznek hisz itthon nem látom...

2021. márc. 7. 20:23
 190/239 anonim ***** válasza:
96%
Ezt nem jól tudod. Nekem is van gyerekem, aki karanténban volt, a család többi tagja nem volt karanténban. Ráadásul kedden hazaküldték, pénteken megjött a határozat, hogy keddtől (a hazaküldés napjától) karanténban van. Ezért "ostoba a szabályok"
2021. márc. 7. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!