Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha apám nem...

Mit lehet tenni, ha apám nem akarja engedni, hogy edzőterembe menjek a járvány alatt?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember kijátsza a rendszert, szereznek maguknak egyesületi igazolást amivel mehetnek edzeni. Én is megtehetném ezt, de a hipohonder apám retteg a vírustól. Huszonéves egyetemista vagyok, nem gyerek. A gond, hogy velük lakok sajnos, főleg most, hogy bezárták a kollégiumot is a járvány miatt

2021. márc. 2. 18:21
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/239 anonim ***** válasza:
63%

Még egyszer, mert látom nem érti a lényeget. Bolt azért lehet nyitva mert maszkot hordanak. Fertőtlenítő mindenütt ki van helyezve, szóval a bevásárlókocsis dolog is így hülye ellenérv. Ahogy maguk védekeznek, nuku maszk egymás mellett séta, hát az szarnak a pofon dolog és eddig mázlija volt, de a hülyéknek van védőszentje...

Ha este ki lehetne menni nem 1-2 ember lenne. Most van egy-két ember a korlátozás mellett, sőt legutóbb 10 fős banda itt ivott, cigizett közös üveggel és csikkel. Ennyit arról hogy nem gyülekeznek, nem akarom elképzelni korlátozás nélkül mennyien lennének. Így viszont nincs esély mondjuk magán bulit rendezni, mert hazafelé leigazol a rendőr, az ilyen hülyék miatt kell a korlátozás.

Őszintén remélem hogy halál nélkül de átesel ezen, sajnos több gyúrós vírus ellenes volt aztán halála előtt posztban sírt hogy tévedett, de akkor már késő bánat. Ez nem bátorság/ észérv, csak sima ostoba ,makacs és gyerekes ellenállás.

2021. márc. 5. 12:11
 142/239 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted az élelmiszerbolt és gyűroda egyformán fontos?? Csak úgy be lehetne zárni a boltokat, és mindenki dögöljön éhen?
2021. márc. 5. 12:30
 143/239 anonim ***** válasza:
62%

@140

Te sem sokat álltál sorba, amikor az észt osztották, ugye?

Nesze, itt a KSH statisztikai közlése a halálozásokról:

[link]

Add össze a 2020. decemberi és a korábbi évekbeli decemberi heti adatokat, és meglátod a különbséget, ami szerinted nem létezik!

Segítek: kb. 16864 halott 2020. decemberben a 11202-höz képest 2019-ben. 2018-ban 9735-en haltak meg decemberben, 2017-ben pedig 11512-en.

Ez azt jelenti, hogy tavaly decemberben kb. 50%-kal több haláleset történt, mint az előző években, ami egyértelműen nem fluktuáció, hanem a koronavírus miatti többlet.

"Sajnálom, hogy nem látjátok reálisan a dolgokat, bár nektek így egyszerűbb az életetek."

Aki itt súlyos tévedésben él, az te vagy, kis barátom. Kicsit használd többet az agyadat, és járj utána a dolgoknak, különben nemcsak ezzel kapcsolatban leszek nagyon félretájékozott, hanem úgy általában mindenben!

2021. márc. 5. 12:34
 144/239 anonim ***** válasza:
94%
És pont ezek az emberek hiszik azt, hogy ők látják a világot, és mindenki más hülye :D okosabbak a szakértőknél is, kis modernkori fotel-parasztforradalmárok :D
2021. márc. 5. 13:16
 145/239 anonim ***** válasza:

Van baj.

Technikai okok miatt elmarad a hétvégi tömeges oltás!

2021. márc. 5. 13:57
 146/239 anonim ***** válasza:
100%

Hordok maszkot ahol kell, nem vagyok annyira elvakult ellenző.

Este most hirtelen lehet, hogy sokan lennének, de a korlátozásokat megelőzően nem voltak sokan, meg az is visszaállna pár hét alatt. Bulikat most is tartanak, vagy ott is alszanak, vagy hazamennek. A taxisok egész éjjel ilyeneket fuvaroznak. Én nem voltam soha nagy bulizós, idén egyszer voltam, akkor beültem az autóba és hazamentem 2-kor. Általában olyanokkal találkozom, akikkel amúgy is együtt vagyunk, mondjuk munka miatt.

2021. márc. 5. 14:00
 147/239 anonim ***** válasza:
56%
145: ne terjessz álhíreket, ez mar reg vissza lett vonva..
2021. márc. 5. 14:20
 148/239 anonim ***** válasza:
46%
146: nálunk munkatársak úgy voltak hogy úgyis mindennap találkozunk, nem számít ha nincs maszk. Aztán bumm egyik anyja beteg lett, másiknak pasija került kórházba és aztán egész osztályt hazaküldték. A sok maszk nélküli munkatárs miatt az is kiesett a pénzkeresetből aki egészséges volt. Plusz ebből látszik lehet hogy minden nap együtt vagytok, de délután ő máshol is van és simán elkaphatja a postástól, gyerektől, nagyitól stb. Nem kell professzornak lenni ehhez, hogy megértsd a vírus leszarja, hogy barátok vagytok🙄
2021. márc. 5. 14:42
 149/239 anonim ***** válasza:
42%
Nálunk van oltás szépen, ez a lemondott oltás nem értem honnan jött 🤔
2021. márc. 5. 14:44
 150/239 anonim ***** válasza:
100%

143-as! A plusz halottak azért vannak, mert a vírusra hivatkozva nincs orvosi ellátás, hazaküldenek, meg féltetesznek súlyos betegeket.

Attól, hogy te tájékozottnak gondolod magad, mert a tv-ben állandóan ezt hallod, még nem azt jelenti, hogy tényleg tájékozott is vagy. De én nem akarlak meggyőzni, csak a véleményemet írom ide, hordj maszkot, ne menj edzőterembe, vigyázz magadra!

2021. márc. 5. 16:07
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!