Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/440 anonim ***** válasza:
16%
Akkor neked ki a ronda? Senki?
2021. márc. 8. 14:58
 72/440 anonim ***** válasza:
86%

Pl. rondának tartom a kínai lótuszlábat, Kínában bezzeg hatalmas kulturális hagyománya volt, azt szimbolizálta, hogy az illető nő nem paraszt. Ugyanígy taszít a zsiráfnyak, bizonyos törzseknél pedig szexepil, és fájdalmas folyamat révén érik el, hogy így nézzen ki egy nő. A két videóson semmilyen meghökkentő csúnyaságot nem látok, teljesen átlagos fiatalok, nem torzak, nem betegek, nem tudom, mi alapján kellene a szívemhez kapkodva rondának kiabálnom ki őket és olyanokat fantáziálnom látatlanban, hogy senkinek nem fognak tetszeni. Lehet, hogy már régóta van barátjuk / barátnőjük, éppen elég, ha azoknak tetszenek.

Ha valaki nem borzalmasan igénytelen, ápolatlan, nem büdös, jó frizurát talál magának, igyekszik csinosan öltözködni és a kisugárzása sem rossz, azt nem fogom azért rondának találni, mert nekem éppen ő nem az ízlésem. Fogalmam sincs mi ezen az elképzelhetetlen...

2021. márc. 8. 16:10
 73/440 anonim ***** válasza:
16%
Lehet, hogy te ilyen elfogadó vagy másokkal szemben, de az általam linkelt videóban szereplő emberek valamilyen oknál fogva mégis arra a megállapításra jutottak, hogy rondák. Gondolom nem a semmi miatt hiszik ezt magukról, valószínűleg nem egy negatív megjegyzést és elutasítást kaptak már az életben. Sokszor még a náluk 2-3 fokkal jobban kinéző embereket is megszólja a többség.
2021. márc. 9. 13:58
 74/440 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, hogy hol élsz, de ahol én élek, ott a normális többség nem szól meg senkit, maximum aki pocsékul viselkedik. De, a semmi miatt hiszik azt, mert akinek stabil az önbizalma, azt nem érdekli holmi vadidegenek károgása, akiknek zéró ráhatásuk van amúgy az életükre. Teljesen átlagos fiatalok, nincs velük a világon semmi gond. Befutott sztárok nem egyszer meséltek arról, micsoda bántalmazásoknak voltak kitéve az iskolában (Beyoncé, Shakira, Lady Gaga, Eminem, stb.) és megtörte őket? Francokat, ellenben megnézném, hol tartanak most a károgók. Nem kell a putri mentalitású prolikkal foglalkozni, ennyi a titok, én környezetemben egy ilyen sincs.
2021. márc. 9. 15:47
 75/440 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként az általad linkelt videók alá is szinte csak pozitív kommentek jöttek, és nem, messze nem csak a "de igenis szép vagy te is" közhely, mielőtt ezt írnád, hanem teljesen korrekt megfogalmazásban pozitív kritikák.
2021. márc. 9. 15:53
 76/440 anonim ***** válasza:
16%
Persze, az interneten mindenki jószívű meg jólelkű, előadják magukról, hogy milyen kedvesek, de valahogy a való életben már nincs ilyen sok támogató ember, ott már nem látok ennyi segítő szándékú kisangyalkát. Rengeteg az álszent ember, és a videó alatti hozzászólók fele ugyanúgy megszólná az ilyen külsejű embereket a valóságban, vagy legalább fejben elkönyvelnék, hogy milyen rusnya egy teremtés ez már. Úgyhogy kár erre alapozni bármit is.
2021. márc. 9. 16:50
 77/440 anonim ***** válasza:
83%

Pont fordítva. Az interneten mindenki bunkó, mert névtelenül/arctalanul könnyű. A való életben az emberek nem szólogatnak be, max gyerekkorban, de akkor mindenkin találnak valami fogást.

Nem az interneten kell élni, és akkor az ember nem von le téves következtetéseket, meg nem alakul ki kisebbségi érzése.

2021. márc. 9. 17:18
 78/440 anonim ***** válasza:
85%
Tényleg nem tudom, hol élsz... Semmi ilyet nem tapasztalok, egyszerűen csak megválogatom, kikkel barátkozok. Amúgy az utolsó hsz.-nek van igaza, név nélkül inkább gyalázni lett volna könnyű őket, ezzel szemben nagyon nem ez történt.
2021. márc. 9. 17:31
 79/440 anonim ***** válasza:
17%
El kell szomorítsalak, de még felnőttkorban is megy a külső alapján történő ítélkezés, csak akkor már talán nem a másik arcába mondják, hanem a háta mögött, DE attól még ugyanúgy jelen van más életkorban is mások megkülönböztetése a kinézetük miatt.
2021. márc. 9. 21:01
 80/440 anonim ***** válasza:
85%

Akkor rossz helyen vagy, mert az én környezetemben senki nem lamentál azon, hogy ki hogyan néz ki, legfeljebb legyen ápolt, és ne szakadtan öltözzön. Élünk, próbálunk boldogulni, dolgozunk sokan, és ha találkozok valakivel, akkor csak az érdekel, hogy korrekt ember legyen, felőlem aztán kinézetre lehet hupilila is. Aki nekem nem esetem, másnak még bőven lehet az, és fordítva is.

Egyébként van ismerősöm, aki sokkal előnytelenebbül néz ki, mint a két totál átlagos tini a videókban (alacsony, vékony srác, tipikus kocka, alig van haja, kancsal, holdfehér bőre van) ellenben brutál okos, mérnökinfót végzett, felsőfokon beszél angolul és már huszonéves korára megbecsült szakember volt a szakmájában saját lakással, nulla hitellel, és olyan helyekre jutott el amiről az átlag magyar még álmodni sem mer, a fél világot bejárta kb. Legutóbb mikor hallottam felőle épp alakult neki egy lánnyal a dolog, mielőtt azt gondolnád, hogy a magánélete az biztosan nulla. Ennyit erről, aki akar annak sikerül, mindenki más meg kifogásokat gyárt, hogy őt ezért meg azért megkülönböztetés érte hátrányosan, holott lehet, hogy csak az igyekezetével volt baj / rossz helyen keresgélt.

2021. márc. 9. 22:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!