Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/440 anonim ***** válasza:
82%
114, vicces hogy pont a szimmetriát említed. Nézd meg Joe Gilgunt akit említettem hogy az álompasim. Nála aszimmetrikusabb arcot keresve sem találni :D
2021. márc. 12. 21:25
 122/440 anonim ***** válasza:
13%
Amúgy meg elég szépen elkanyarodtunk az eredeti problémától. A kérdező valószínűleg Európában él, szóval itt senkit nem fog érdekelni, hogy Kínában vagy Kairóban mit látnak szépnek. Ha itt a többség szerint ronda, akkor nem fog csakis emiatt kiköltözni mondjuk Kenyába, mert ott sztárként ünnepelnék a fehér bőre miatt.
2021. márc. 12. 21:26
 123/440 anonim ***** válasza:
85%
Nem mi kanyarodtunk el... Jaj hagyjuk már, gondolom átlagos tini akin kinőtt két pattanás, és akkor itt a világvége.
2021. márc. 12. 21:28
 124/440 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként továbbra sem csak kizárólag, a többség által szépnek tartott és csak kizárólag a többség által rondának tartott emberek vannak.
2021. márc. 12. 21:30
 125/440 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként buktál egy fogadást, mert nem egy hírességet tudtam megnevezni Streep-en kívül. XD
2021. márc. 12. 21:36
 126/440 anonim ***** válasza:
13%
Egyik sem futott be akkora karriert, mint Streep. Ő a legtöbbször jelölt színésznő az Oscar-díj történetében, hármat meg is nyert, a többinek meg maximum egy Oscar-ja van és közel sem szerepeltek olyan komoly filmekben, mint Meryl Streep. Ezek közül talán Sarah Jessica Parker közelíti meg azt a szintet, amit ő elért, de a többi korántsem. Kristen Stewart meg nem tudom mióta számít rondának/átlagosnak, én pont úgy tudtam, hogy őt a többség szépnek látja.
2021. márc. 12. 21:44
 127/440 anonim ***** válasza:
88%
Akkor tévedtél, mert látod, ennyire csalóka, mit gondolsz arról, valójában mit is gondolhat a többség. :) Kristen bamba, kifejezéstelen arca pedig számomra nem hogy nem szép, egyenesen ijesztő. Az nem oszt nem szoroz, milyen díjaik vannak, mert mind befutott, milliárdos nők, akikkel kapcsolatban sem lett igazad, mert nem olcsó, bóvli humoros filmekben játszottak, ahol csak nevettek rajtuk az emberek... Egyébként hihetetlen, te azóta is büszkén mutogatod, hogy nálad az átlagos és a ronda ugyanazt jelenti. XD Tényleg nem érzed gáznak ilyen tudatlannak lenni?
2021. márc. 12. 21:52
 128/440 anonim ***** válasza:
17%
Mikor mondtam, hogy az átlagos és a ronda ugyanazt jelenti? Direkt törtvonalat használtam, ami a vagylagosságot fejezi ki, tehát ronda VAGY átlagos. Ezek után szerintem nem én vagyok a tudatlan, hanem te, hogy még ezt sem tudod.
2021. márc. 12. 22:01
 129/440 anonim ***** válasza:
88%
Miután tíz kommentben legalább szinonímaként használtad őket és semmire nem tudtál érdemben reagálni, sőt, még kiosztottál minket azért is, mert nem a te szépségideálodat preferáljuk, szerintem ne nagyon tedd az intellektuálisat. :)
2021. márc. 12. 22:08
 130/440 anonim ***** válasza:
17%
Nem teszem, de szerintem elég elgondolkodtató, hogy mikor egy nagyobb társaságban mutatok egy képet valami szép csajról, akkor mindenki kivétel nélkül szépnek találja, ha meg egy rondáról kérdezem őket, akkor egytől-egyig mindegyik lerondázza. Ilyenkor kissé meginog a hitem a szépség szubjektivitásában.
2021. márc. 12. 22:16
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!