Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/440 anonim ***** válasza:
17%
Emberileg tényleg egy nagy nulla, de én most nem erről beszélek, hanem a kinézetéről, amit nem befolyásolnak a tettei, attól még ugyanúgy szép arca lesz. Amúgy meg ha neked ő átlagos, akkor ki az átlagon felüli? Erre most őszintén kíváncsi lettem, mert ha annyira átlagos lenne, akkor nem szerepelne filmekben. (Ja, meg mégegy kérdés: az átlagos nálad azt jelenti, hogy nem lehet szép az illető? Mert akkor bazi sok ronda ember él ezen a földön ezek szerint. Több, mint gondoltuk.)
2021. márc. 12. 14:45
 92/440 anonim ***** válasza:
76%
Szerinted filmekben csak szép emberek szerepelnek? Ilyen hülye indokot hogy azért szép mert filmekben szerepel :D
2021. márc. 12. 14:51
 93/440 anonim ***** válasza:
85%
Neked szép, nekem messze átlagos, mert nagyon nem ez az arc az esetem. Plusz hozzá se a haj, de a nagyon világos bőrszín nem jön be nekem. A viselkedését is úgy hoztam be, hogy mellékesen, nem azért, mert nekem nem tetszik. Ja, meg még egy kérdés: az átlagos nálad azt jelenti, hogy nem lehet szép az illető? Mert akkor bazi sok ronda ember él ezen a földön ezek szerint. --> Ha neked az átlagos, a nem szép, és a ronda ugyanazt jelenti, akkor nem éri meg kommunikálnunk, mert alap fogalmakat is keversz. Én nem fogom a magam preferenciáját erőltetni neked objektívnek hazudva, mert az, hogy kinek ki a szép igenis szubjektív. A filmekben pedig igenis szerepelhet valaki attól, ha átlagosan néz ki.
2021. márc. 12. 14:53
 94/440 anonim ***** válasza:

Mondok egy pasit akkor, aki szerintem a világ legjobb pasija. Már attól bebizsergek ha meglátom.

Joe Gilgun.

Valószínűleg nem fogod érteni hogy mit eszek rajta, és miért nem a Brad Pittre nyáladzok mint sokan mások.

Azért, mert a szépség relatív. Brad Pittben semmi szépet nem látok, Joe Gilgun viszont az álompasim.

2021. márc. 12. 14:53
 95/440 anonim ***** válasza:
17%
Vagy akkor úgy mondom, hogy olyan népszerű filmekben nem egy rondaság fog főszerepet kapni, mint például az Aquaman. Köztudott, hogy mindig átlagon felüli szépségű emberek kapnak ilyen fontos szerepet egy világhírű filmben, mint például Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Kate Winslet, Margot Robbie, Charlize Theron, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor és még sorolhatnám a listát... Ronda emberek általában csak akkor kapnak főszerepet, ha valamilyen humoros karaktert kell eljátszaniuk.
2021. márc. 12. 14:59
 96/440 anonim ***** válasza:
17%
És akkor sem valami kasszasikerben, hanem egy olcsó filmben, amit két nap múlva mindenki elfelejt.
2021. márc. 12. 15:01
 97/440 anonim ***** válasza:
85%
Angelina Jolie neked átlagon felüli szépségű? Ne röhögtess! A felsoroltak közül Scarlett, Audrey és Marilyn a legbájosabbak, legnőiesebbek számomra, na de Angelina...
2021. márc. 12. 15:03
 98/440 anonim ***** válasza:
85%
Meryl Streep karrierje el se akart indulni, mert a "szakértők" rondának találták, ehhez képest mekkora karriert futott be? És nem, nem olcsó, humoros filmeket kapott, amiket mindenki elfelejt...
2021. márc. 12. 15:05
 99/440 anonim ***** válasza:
17%
Hát ő egy nagyon ritka kivétel, de fogadjunk, hogy már színészt/színésznőt nem tudnál mondani, aki hasonlóan nagy karriert futott be átlagos/csúnya kinézettel.
2021. márc. 12. 15:15
 100/440 anonim ***** válasza:
85%
#94-es ezt én is tapasztaltam. Férfiak közül nekem az Eminem-Wentworth Miller arctípus a gyengém, míg mindenki más Brad Pitt-ekben és Leo DiCaprio-kban gondolkodott. Ez ennyire szubjektív...
2021. márc. 12. 15:15
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!