Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/440 anonim ***** válasza:
67%
más*
2021. márc. 12. 15:15
 102/440 anonim ***** válasza:
70%
Tori Spelling? Sarah Jessica Parker? Tilda Swinton? Uma Thurman? (Mondjuk nekem ő pont tetszik, örök szőke amazonom a Kill Bill óta) Glenn Close? Kristen Stewart? Maggie Gyllenhaal?
2021. márc. 12. 15:20
 103/440 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy meg ha neked ő átlagos kinézetű, akkor te valami nagyon jó helyen lakhatsz, ahol emberfeletti szépségű tündérek mászkálnak: [link]
2021. márc. 12. 15:22
 104/440 anonim ***** válasza:
85%

Most mit csináljak, ha nekem ő NEM az esetem? Kényszergógykezeltessem magam, mert nem férek bele a te kényszeresen felálított szubjektív (kifelé persze objektívnek) kikiáltott szépség fogalmadba? Neked tetszik, oké. Ugyanúgy nem esetem Julia Roberts sem, sokak szerint pedig ő is a végzet asszonya.

Amúgy meg ha neked ő átlagos kinézetű, akkor te valami nagyon jó helyen lakhatsz, ahol emberfeletti szépségű tündérek mászkálnak --> Nem tudom, miért kell terelni. Szó nem volt arról, kik laknak a környezetemben, arról van szó, hogy nekem ez a nő nem az esetem.

2021. márc. 12. 15:26
 105/440 anonim ***** válasza:
82%

103, azt mondod hogy a szépség objektív, tehát egyértelmű hogy mindenkinek ugyanaz tetszik, de ha valaki azt mondja hogy neki nem az tetszik aki neked, akkor nem hiszed el. Pedig pont ez bizonyítja hogy szubjektív, nem mindenkinek ugyanaz az ízlése mint neked.

Angelina mellesleg szerintem is ronda, egy élő múmia.

2021. márc. 12. 15:28
 106/440 anonim ***** válasza:
13%
Oké, akkor szubjektív, de vannak olyan emberek, akik a TÖBBSÉG szerint szépek, tehát 10-ből kilenc ember azonnal rávágja, hogy szépek. És vannak olyan csúnya emberek, akik a többség szerint csúnyák, tehát 10-ből kilenc azonnal rávágja, hogy ronda. Akit az emberek nagyon nagy része csúnyának tart, az csúnya, el kell fogadni. Aki pedig a többség szerint szép, az szép. Ezért vannak hátrányban a ronda emberek.
2021. márc. 12. 15:37
 107/440 anonim ***** válasza:
85%
Te tényleg semmit nem fogsz fel, igaz? :D Csak itt nem egy ember mondta neked, hogy se Amber, se Angelina nem tetszik neki. Nem, aki nem szép, az nem lesz automatikusan egyből ronda sem... A ronda, a csúnya, az átlagos nemhogy nem szinonímák, de még csak köszönőviszonyban sincsenek egymással. Amúgy még egy példa: a 2000-es években az egyik legfelkapottabb előadő Robbie Williams volt. Tömegesen olvadtak el tőle a nők, holott messze nem egy Adonisz, túlsúlyos is. Azt hiszed, 10-ből 9 ember rondának találta? Igen, voltak olyanok szép számmal, na de a teltházas koncertjei, az eladásai, a slágerlistás eredményei nagyon nem ezt támasztják alá, és a csávó azóta se tűnt el a süllyesztőben, öregedjen meg bármennyire, stabil, masszív rajongótábora van. Ennyit hátrányokról, rondaságról, meg az objektív-szubjektív kérdéskörről.
2021. márc. 12. 15:43
 108/440 anonim ***** válasza:
43%
Nem tudom mennyire tudtok angolul, de ez a poszt is engem igazol: [link]
2021. márc. 12. 16:19
 109/440 anonim ***** válasza:
85%
Csak nem tudod elengedni a dolgot, ez már kezd egész vicces lenni. :D Egyébként nem tudományos cikket hoztál ide, de ez mellékes. Az, hogy vannak dolgok, amiket ÁLTALÁNOSSÁGBAN az ember előnyben részesít, pl. teljes fogazat (bár van kultúra, ahol pont ép fogakat kihúzni divat), dús, nem kopaszodó haj, arc szimmetriája, tiszta bőr, férfiak esetében magasság még nem igazol semmit a te javadra, mert te nem ebbe álltál bele, hanem szerinted olyan értelemben szubjektív a szépség, hogy x, y embert 10-ből 9 ember szépnek találna. Nem, ez nagyon nem így működik, nem tudom, ezen mi neked a hihetetlen. Láthattad itt is, hogy ez mennyire nem így van. Lehet, hogy vannak tulajdonságok, amiket az emberek zöme preferál, de ez nem azt jelenti, hogy a szépség olyan értelemben objektív, ahogy azt te hiszed. Hiába makulátlan valaki bőre és szép a haja, ápolt a fogazata, ha valami miatt nálam átlagos, mert nem az esetem. Ha megérted akkor megérted, ennyi komment után irreális, hogy neked nem esik le, miről papolunk.
2021. márc. 12. 16:34
 110/440 anonim ***** válasza:
85%
* Objektív, bocsi
2021. márc. 12. 16:36
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!