A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
Most mit csináljak, ha nekem ő NEM az esetem? Kényszergógykezeltessem magam, mert nem férek bele a te kényszeresen felálított szubjektív (kifelé persze objektívnek) kikiáltott szépség fogalmadba? Neked tetszik, oké. Ugyanúgy nem esetem Julia Roberts sem, sokak szerint pedig ő is a végzet asszonya.
Amúgy meg ha neked ő átlagos kinézetű, akkor te valami nagyon jó helyen lakhatsz, ahol emberfeletti szépségű tündérek mászkálnak --> Nem tudom, miért kell terelni. Szó nem volt arról, kik laknak a környezetemben, arról van szó, hogy nekem ez a nő nem az esetem.
103, azt mondod hogy a szépség objektív, tehát egyértelmű hogy mindenkinek ugyanaz tetszik, de ha valaki azt mondja hogy neki nem az tetszik aki neked, akkor nem hiszed el. Pedig pont ez bizonyítja hogy szubjektív, nem mindenkinek ugyanaz az ízlése mint neked.
Angelina mellesleg szerintem is ronda, egy élő múmia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!