Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/440 anonim ***** válasza:
83%

Marhára nem szokásos, vigasztaló duma... Miért, akkor ki a szép? A szőke, vagy a barna? A magas, vagy az alacsony? Akinek nagy, vagy akinek kicsi a melle? A duci, vagy a vékony? Lehet, hogy a te szépségideálod számomra teljesen közömbös, és ugyanez fordítva. Aki az egyik embernek csúnya, másnak lehet, hogy pont az az ideálja. Mondjuk azt se értem, ha valaki nem az esetem, az automatikusan miért lenne csúnya...

A felsorolt képeken az első szerintem szimplán egy borzasztóan igénytelen, direkt ronda fejet vágó nő, a másik kettő képen meg egyértelműen beteg emberek vannak. A kérdező falószínűen egyik kategóriába sem tartozik.

2021. márc. 2. 11:02
 62/440 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként eleve gáz, hogy a kérdező az átlagost összemossa a csúnyával.
2021. márc. 2. 11:06
 63/440 anonim ***** válasza:
7%
61- érdekes, a 3 kép közül még véletlenül sem láttad szépnek egyiket sem....Azért ez jól mutatja, hogy nem az a helyzet, hogy mindenki tetszik valakinek. Tudomásul kell venni, hogy nincs így sajnos. Van, aki senkinek se tetszik. Mert ronda. Mert nem harmonikus a képe, mert pl gülü a szeme, óriási kampós , vagy krumpli orra van, mert joker a szája, mert iszonyuan kiállnak a fogai, meg mittudom én. Gondolom láttál már ronda embert. Hát kérdezd meg magadtól, mi nem tetszett rajta.
2021. márc. 2. 11:15
 64/440 anonim ***** válasza:
86%
Azért az, hogy valakinek pl. rosszul állnak a fogai, vagy nagyobb az orra marhára nem a képeken bemutatott (legalábbis az utolsó kettőn látható) BETEG emberek esete. Számtalan embernek nincsenek szabályozva a fogai, mégsem rondák, és párjuk is van. Japánban egyenesen a szabályozatlan fog a divat, nem az élére szabályozott. Nagyon terelsz, én nem erről beszéltem, kiforgatod a szavaimat. Össze sem hasonlítható egy betegség miatt eltorzult ember egy szimpla (sokszor korrigálható) szépséghibával rendelkezővel. Barbra Streisand sosem műtette meg az orrát, mégis hatalmas karriert futott be, sokan szeretik és férjei is voltak / vannak. Semmiben sem gátolta, hogy nem apró, fitos orra van. Mellesleg abszolút nem gondolnám, hogy ronda nő lenne...
2021. márc. 2. 11:39
 65/440 anonim ***** válasza:
85%

Már hogy ne lenne szubjektív a szépség!? Ezer esetet átéltem már, ahol valaki megmutatta az álmai nőjét/férfiját, én meg csak néztem rá, hogy komolyan gondolja-e. Egyik legjobb barátom is olyan nőket tartott a legszebbeknek régen, akik alulról az átlagost súrolták, de inkább kissé csúnyácskák voltak az én szememben (plecsniszáj; amorf, aszimetrikus orr; apró "disznószemek",stb). Ő mégis valamiért szépnek látta őket.

Valaki felhozta a szépségversenyt... Na én pont ott szoktam jókat röhörészni. Általában jó alakja van a csajoknak, ez kétségtelen (bár láttam már olyat, aki inkább kislány alkatú volt, mint nő, de ez most mindegy). De a szépséget általában az arc határozza meg a köznyelvben, az alakra azt mondják, csinos, vagy esetleg szlengesen dögös. De a szépségkirálynők arca...hát... Egyszer néztem valami Miss akárki kereső showt, két gyönyörű arcú lány volt benne, egyik sem lett dobogós. Szóval hagyjuk már. Mondjuk a szépségkirálynő választás lényege sem igazán a szépség, hanem a marketing, de mindegy.

2021. márc. 2. 13:36
 66/440 anonim ***** válasza:
88%
Igen utolsó, én is erre próbáltam kilyukadni. Mellesleg sokszor még ténylegesen előnytelen külsejű embereknek is van párja, házastársa, tehát eleve nem igaz, hogy nem tetszik senkinek sem, ellenben gyönyörű külsővel rendelkező ember is lehet magányos és érezheti úgy, hogy senkinek sem kell.
2021. márc. 2. 13:52
 67/440 anonim ***** válasza:
19%
61-es, azért te is torzítasz kicsit. Most az, hogy valakinek barna vagy szőke haja, kis vagy nagy melle, rövid vagy hosszú lábai vannak, nem sokat számít, ha arcról van szó, márpedig arra szokták mondani, hogy szép vagy csúnya. Egyedül a kövérség és a vékonyság látszódhat meg valakinek az arcán, de mindannyian tudjuk, hogy az emberek nagyon nagy része nem tartja szépnek a dagadt embereket. Úgyhogy bocs, de ennyit erről. A képeken látható embereket pedig tényleg senki nem látná szépnek, nem tudom miért kellett lepontozni.
2021. márc. 3. 10:44
 68/440 anonim ***** válasza:
83%
Ez sem igaz, nagyon sokáig kifejezetten a kövérség volt a szépségideál, a sovány embert betegnek tartották, és termékenység szempontjából sem találták vonzónak. Afrikában bizonyos helyeken a mai napig hízlalják a nőket, mert a jólétet, a gazdagságot szimbolizálják. Hiába mondod, hogy erről ennyit, attól nem lesz igazad, a történelem, a művészet, a kultúrák nem téged igazolnak. Teljesen mást gondolnak a szépségről Európában, Ázsiában, Latin-Amerikában, Afrikában, tehát objektív szépségről nem beszélhetünk. Van, aki még Beyoncé-t sem találja szépnek, holott szerintem fantasztikus alakja van a nőnek és arcra is gyönyörű. Vagy amikor bejöttek a kpop idolok, és egyesek vérre menő vitákat generáltak, mondván micsoda férfiatlan tingli-tangli stílus ez, mások meg kész görög istenségnek látták őket és olvadoztak tőlük.
2021. márc. 3. 11:00
 69/440 anonim ***** válasza:
43%

Mindenki a szimmetrikus, arányos arcot látja szépnek. A 68-as nagyon küzd, gyártja a kifogásokat, hogy csakis azért nem látja szépnek a képen látható embereket, mert betegek. Akkor mutatok neked olyanokat, akik nem betegek, mégsem látja őket senki szépnek. Szerinted őket ki találja majd vonzónak, őszintén? Senki.

[link]

[link]

2021. márc. 8. 13:58
 70/440 anonim ***** válasza:
86%

Én küzdök nagyon? :D Ti jelentetek ki kategorikusan dolgokat, amik nem igazak, mert a kultúrával, történelemmel, művészetekkel nem lehet vitázni. Az érvelésetek meg ott megbukik, hogy igen előnytelen külsejű embereknek is van párjuk sok esetben, tehát már van valaki, aki szépnek találja őket.

A két videó mit bizonyít? Abszolút nem gondolom, hogy rondák lennének, fel sem tűnnének az utcán, ha mellettem mennének el, tőlük milliószor rosszabb kinézetű emberek vannak. Nekem ők a teljesen szürke zónások.

2021. márc. 8. 14:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!