A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
Én is szép szülők ronda gyereke vagyok. És lány. Apám elfogadott, maga módján szeretett is, anyám utált. Éveken át vert és nem is kellett különösebb indok neki hozzá. Szükséges minimumot megadta, többet nem, úgymint nyaralás, szép ruhák stb. Legfájóbb volt számomra, hogy nyaranta voltak lakodalmak, rokonaink körében. Annyira szerettem volna koszorúslány lenni. Sose lehettem.
Szedett-vedett rongyokban kellett járnom. Anyám kedvenc mondása volt felém: ne akarjon a pulyka páva lenni. Minden nőiesség kiirtott belőlem.Később az iskolában is rossz sorsom volt, nem fogadtak be. Kitaszított voltam, de bántani nem mertek.
És beteges is voltam. Most a rák kezdeti stádiumában, de lehet még ebből gyógyulás, azon küzdök. 40 vagyok. Még most is azt mondom, nem volt igazuk. 20 éve nem tartjuk a kapcsolatot. Nem érdeklem őket.
Hogy a külsőm miatt-e? Nem biztos.
43
Nagyon sajnálom. Megtörik az ember lelkét és betegségbe kergetik. Nagyon szomorú ilyen bolygóra leszületni, valami rosszat tehettünk előző életünkben, már amennyiben létezik olyasmi. Jobb ha nincsenek más életek mert a halállal legalább vége a szenvedésnek. Mérhetetlen igazságtalan az élet! A legjobbak szenvendnek a legjobban.
45
Az általuk okozott sérülések sajnos beléd ívódnak és egy életen át kísérteni fognak. Önbizalomhiányt okoznak és ez más emberek is támadni fognak emiatt amely még mélyebbre taszít. A gyerekkori szülői szeretet pótólhatatlan, lásd árva gyerekek milyen sérül felnőtté válnak.
Ha ezt tényként kezeled, akkor lehet, hogy így lesz. De ez nem egy tény!
Ha nem szeretnéd, hogy így legyen, akkor tegyél érte. Változtatni sosem késő. Növeld az önbizalmad, vedd körbe magad olyan emberekkel, akiket nem érdekel a külsőd stb.
47
Nem találkoztam ilyen emberekkel.
Te ismersz olyan embereket akik nem ítélnek külsőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!