Miért az átlagos arcú, agyonsminkelt lányoknak van a legnagyobb egójuk?
Smink nélkül beleolvadnak a tömegbe, vagy akár még csúnyának is mondhatóak azok a lányok akiken fél kg alapozó van + szempilla spirál stb. Fellöknek az utcán kb mert nem férnek el a járdán stb. Én annyira elcsodálkozom ilyenkor rajtuk, hogy ezt mégis hogy gondolják? Nem háborodok fel, csak rácsodálkozom a jelenségre. Ugyan ez vonatkozik a "hurkásabb" lányokra is akik belegyömöszölik magukat valahogy abba a cicanadrágba. Ami mostanában megmosolyogtat az ilyen típusú lányokon az a borzalmas szőrme mellény :D
Egyébként fiú téren is vannak eléggé elszánt egyének, azok a nagyon menők akik ugyan 40 kg nyomnak, de bárkinek beszólnak, keménykednek.
Önkritika az nincs bennük? Vagy külső szemmel képtelenek magukat vizsgálni? Esetleg primitívebbek is?
szerintem inkább magabiztos lányok legyenek, mint komplexusos akárkik. Nem értem, miért zavar, hogy vannak lányok, akik jó kapcsolatban állnak saját magukkal :D Ezt igazából tanulni kellene, nem kritizálni.
A smink viselés meg a bunkó viselkedés meg semennyire nem függ össze :D Nő vagyok, ha én nem mozdulok el az útból, naponta 5 pasi jön belém, mert úgy érzik, nekik nem kell kilépni oldalra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!