Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/440 A kérdező kommentje:

50

Igen? Örvendek. Hol kell keresni őket?

2021. febr. 21. 17:23
 52/440 anonim ***** válasza:
100%
Az én gimimben pl. találtam ilyen embereket, de a főiskolán is. Nem a felszínes emberek után kell futni, ennyi a titok.
2021. febr. 21. 18:45
 53/440 anonim ***** válasza:
79%
Menyél vissza vizardchanra az való neked
2021. febr. 22. 10:30
 54/440 A kérdező kommentje:

53

Az mi?

2021. febr. 22. 11:24
 55/440 anonim ***** válasza:
Én nem mondom, hogy a kérdezőnek teljes mértékben igaza van, mert azért itt-ott vannak enyhe túlzások (ami nyilván a sérlmeiből adódik, viszont ez is érthető, hiszen tényleg szívás lehet csúnyának lenni a mai világban, bár valamilyen szinten mindig is az volt), de ne mondjátok nekem, hogy nincs igazság abban, amit ír. Én mindig próbálok nem külső alapján ítélni, egyáltalán nem mondanám magamat felszínesnek, viszont még saját magamon is észreveszem sokszor, hogy akaratom ellenére, legtöbbször tudat alatt külső alapján ítélek meg másokat. Sajnos ez egy alapvető tulajdonsága minden embernek, amit kár tagadni, mert valóban vannak erre vonatkozóan tudományos kutatások, amelyek a kérdezőt igazolják. Persze a józan eszünk (már akinek) azt mondja, hogy ez igazságtalan és gonosz dolog, de az ösztöneink az esetek túlnyomó részében erősebbek, hiába nem vagyunk már ősemberek. Szóval én azt mondanám, hogy valahol a kérdező és a válaszolók között lehet félúton az igazság. Vannak szülők, akik feltétel nélkül szeretik a csúnya gyereküket is, de sajnos olyanok is akadnak, akik nem. A kérdező, ahogy látom, a második kategóriából kapott, amit őszintén sajnálok.
2021. márc. 1. 22:29
 56/440 anonim ***** válasza:
83%
Ez oké, de mi a szépség és mi a csúnyaság? Ki a szép, és ki a csúnya? Továbbra is tartom, hogy ezek csak kifogások...
2021. márc. 1. 22:43
 57/440 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem léteznek olyan csúnya emberek, akik annyira rossz géneket örököltek, hogy szemmel láthatóan rondák és ebben mindenki egyetért. Ez nyilván viszonylag ritka, DE attól még előfordul, és hogyha a kérdező pont ilyen külsőt kapott, akkor tényleg nagyon sajnálom. Ezt úgy fogalmaznám meg a legjobban, hogy az átlagos és szép emberek szintjén szubjektív a szépség, de a ronda emberek esetében már nem az. Szóval valójában a szépség szubjektív, a csúnyaság viszont nem.
2021. márc. 1. 23:33
 58/440 anonim ***** válasza:
82%
Ugyan, ezt a legtöbb tini csak bemagyarázza... Jaj, nem hatalmasak a dudáim? Ronda vagyok. Van egy anyajegy az arcomon? Ronda vagyok. Olyat pedig nem láttam, hogy valakit mindenki rondának tartson. Ha valaki ad magára, megtalálja a stílusát, igyekszik kihozni magából a maximumot, az kötve hiszem, hogy olyan pocsékul nézne ki. Ez csak a szokásos tininyafizás.
2021. márc. 1. 23:59
 59/440 anonim ***** válasza:
38%

Hát nem tudom, de szerintem ezeket az embereket senki nem tartaná szépnek, maximum valami erősen mentális beteg, viszont azzal meg nem sokra megy az illető: [link]

[link]

[link]

Viszont kétlem, hogy a kérdezőnél ennyire durva lenne a helyzet, szóval valaki őt is biztos szépnek látja.

2021. márc. 2. 10:33
 60/440 anonim ***** válasza:
3%
Áááá.... ez csak a szokásos vígasztaló duma, hogy relatív a szépség, meg szubjektív..francokat. Pontosan tudjuk ki a szép és ki nem. Érdekes ,egyetlen bányarém sem szokott szépségversenyt nyerni.Ott nem érvényesül a "kinek ez a szép, kinek meg az" elv.
2021. márc. 2. 10:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!