Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/440 anonim ***** válasza:
17%
Érdekes, én elég sok helyen megfordultam életem során, de mindenhol hallottam már olyan rosszindulatú megjegyzéseket (persze a másik háta mögött), hogy ez a srác milyen csúnya már, nem érdemel maga mellé ilyen szép barátnőt, vagy hogy az utcán egy kövér nő háta mögött összesúgnak FELNŐTT emberek, hogy mennyire undorító hájas dög, fogyjon le, stb. A mérnökinfót végzett ismerősöd nyilván kiemelkedő képességekkel rendelkezik, ezért neki volt mivel kompenzálnia, ennyi pénzzel nem nehéz barátnőt találni, úgyhogy ezen nem is csodálkozom... Viszont aki ronda és mellette még buta/tök átlagos képességű is egyben, nem emelkedik ki egyetlen területen sem, az eláshatja magát egész nyugodtan, mert sosem lesz megbecsülve. Egyébként ha tudsz angolul, akkor gondolom értetted, hogy miről számolt be a videóban szereplő srác. Egyedül van, nem kell senkinek, mindenki csak eldobta és kihasználta a kinézete miatt. Úgyhogy igen, ez felnőttek közt is gyakori jelenség, hiába próbálod most itt beadni, hogy a felnőttek már makulátlanok és nem szólják meg egymást ilyen felszínes dolgok miatt.
2021. márc. 10. 10:38
 82/440 anonim ***** válasza:
82%

Egy szóval nem állítottam, hogy a felnőttek makulátlanok, ilyet hol láttál? Annyit állítok, hogy egy bizonyos szint felett az ember nem ostobenkó proli módjára fog viselkedni, aki ahelyett, hogy a saját életét építené, inkább kritizálja a másikat a külseje miatt. Ó hidd el, nem, nem a pénze miatt barátkoznak vele, a saját köréből ismerkedik, legutóbb épp egy külföldi, szintén tanult nővel, nem szorul arra, hogy az első jöttment nőcskével összeálljon, na meg van önbecsülése is. Van egy szint, ami alá nem szabad lemenni. Önmagával megelégedett embert miért érdekelne az, ki kit választ magának? Az én választásom? Nem. Akkor miért törődjek ezzel? Az utcán vadidegeneken csámcsogó emberek általában mind ócska, proli szinten vegetáló emberek, akik ahelyett, hogy a maguk életén javítanának inkább mással foglalkoznak. Semmit nem próbálok beadni, ezek a tények, aki azonban korpa közé keveredik, magára vessen!

Egyébként a sulimba járt egy lány, aki anno tetszett ennek az infós srácnak. Az egy dolog, hogy a lány nem viszonozta, viszont állandóan szapulta nekem meg másoknak, hogy milyen kancsal, de ronda, biztos a szülei se néztek rá soha (nem igaz), röhögött nagyokat, undorító módon, na meg a férfiasságát is alázta rendesen. Szerinted hol van most a lány? Egy barátja sincs jóformán, munkahelyén se tartják sokra, (egyszerű neve van, mégis szándékosan direkt pocsékul ejtik ki), ahogy korábban a sulinkban se nagyon kedvelték őt sem a diákok, sem a tanárok, közös barátaink egyesével fordultak el tőle. Míg rajta kívül az infós srácot senki nem rondázta a háta mögött, erre a lányra állandóan ugyanaz a panasz jött: mérgező, negatív ember, aki semmi máshoz nem ért csak lehúzni a környezetét szimplán azért, mert neki sz.r. Azt hiszem az élet eléggé helyére tett mindenkit a történetben.

2021. márc. 10. 13:42
 83/440 anonim ***** válasza:
14%
Oké, ez lehet így van, de szerintem abban a kérdezőnek igaza van, hogy azok az emberek több figyelmet és törődést kapnak, akik objektíven nézve szépek, egészségesek. Matematikailag kiszámítható, hogy ki mennyire szép. Csak annyit mondok, hogy aranymetszés. Úgyhogy igen, sajnos a csúnya emberek hátránnyal indulnak az életben, akármilyen motivációs beszédet fogsz most nekem itt megint letolni.
2021. márc. 11. 10:34
 84/440 anonim ***** válasza:
85%
Mondj már őszintén egy neked szép embert? Elég sok embert láttam ezzel a mostani aranymetszés-mániával gyönyörűnek kikiáltva, aki finoman szólva sem volt az esetem. Nem, ezért nem szólom le őket, de az aranymetszéses arc messze nem minden. Hátrányokra hivatkozni meg zömmel csak a vesztesek szoktak, akik semmit nem tesznek magukért, csak kifogásokat keresnek.
2021. márc. 11. 12:40
 85/440 anonim ***** válasza:
17%
Amber Heard például egy gyönyörű nő, és lám, 91,85%-ban egyezik az arca a matematikailag kiszámolt tökéllyel. Rá egy épeszű ember nem mondaná, hogy ronda, mert szemmel láthatóan nem az. Szóval elég objektív dolog ez a szépség.
2021. márc. 11. 13:30
 86/440 anonim ***** válasza:
85%
Nekem pedig abszolút nem az esetem, aranymetszés ide vagy oda, ennyit az objektivitásról. És nem, ez nem azt jelenti, hogy rondának tartanám, de túlzás a gyönyörű jelző az olvasatomban. El kell fogadni, igenis szubjektív dolog a szépség, és aki nekünk tetszik, másnak nem biztos, és fordítva.
2021. márc. 11. 13:44
 87/440 anonim ***** válasza:
24%
Lehet, hogy nem az eseted, de attól még te is jól látod, hogy igenis szép arca van. Ezt senki nem fogja tagadni, ezért objektív a szépség.
2021. márc. 12. 14:26
 88/440 anonim ***** válasza:
81%
Tévedsz, nálam átlagos kategória, nekem nagyon nem esetem ez az arcforma, se a haj, se a nagyon világos bőrszín, az utcán észre se venném.
2021. márc. 12. 14:30
 89/440 anonim ***** válasza:

Bírom amikor egyesek rá akarják erőszakolni a saját SZUBJEKTÍV véleményüket meg preferenciáikat mindenki másra.

Ha valakinek bejön Amber Heard, az nem jelenti hogy mindenki más is szépnek látja. Ilyet hinni szűklátókörűség.

2021. márc. 12. 14:33
 90/440 anonim ***** válasza:
81%
Az már amúgy csak teljesen mellékes, hogy micsoda banya hírében áll... Még az ágyba is belesz.rt. :O De egyébként ezeket leszámítva se gondolom egy hatalmas szépségnek.
2021. márc. 12. 14:36
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!