Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/440 anonim ***** válasza:
13%
Mit nem értesz azon, hogy vannak emberek, akiket a többség szépnek tart, és ugyanez fordítva? Ez az igazság, talán fáj? Angelina Jolie-ra 100-ból 90 ember rámondaná, hogy szép, egy Mindy Kaling-re meg 100-ból 90 ember mondaná, hogy ronda. Ez ennyire egyszerű.
2021. márc. 12. 20:33
 112/440 anonim ***** válasza:
82%

111-es, ez mit számít, ha mindkettőnél ott az a tíz?

Na meg eleve, ez nem úgy van, hogy van csupán két tábor, az egyik szerint szép, a másik szerint ronda. Nem... Ez nem ilyen egyszerű. Van, akinek semleges, van, akinek kevésbé tetszik stb. Senkinek sem lesz ugyanolyan véleménye vele kapcsolatban.

Ez amúgy nem tudom, hogy miben kapcsolódik a kérdéshez. Lehet, hogy van olyan, akit az emberek többsége szépnek gondol. Na és, akkor mi van? Ha az ember normális baráti, vagy munkai társaságban van, akkor senkit sem fog érdekelni, az, hogy hogy néz ki.

2021. márc. 12. 20:39
 113/440 anonim ***** válasza:
81%
Nekem fáj? :D Nem tudom, ki hisztizik oldalak óta azon, hogy más sokkal konkrétabb adatokal, sokkal konkrétabb kulturális infókkal alátámasztva mondja a maga igazát, te meg vered itt magad azon, hogy jé, akik itt vannak, azoknak nem jön be sem a te Angelinád, se a te Ambered. A tiédre hol vannak az adatok? Jah, hogy hasraütésszerűen mondasz valamit, hát azt nem fogadják el neked sosem. Alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában, nálad vagy szép valaki, vagy ronda, nálad semleges, átlagos nem létezik, fingod nincs ezen szavak különbségéről, csak vered magad hogy de Angelina/Amber szépekszépekszépek. Oké, vettük, neked legyenek. Nehogy kényszergyógykezelésre küldj már itt mindenkit, akik mernek mást vonzónak találni!
2021. márc. 12. 20:44
 114/440 anonim ***** válasza:
13%
Ti meg próbáljátok a valóságot szebb köntösbe bújtatni, pedig az igazság az, amit leírtam. Amúgy azt sosem mondtam, hogy mindenkinek ugyanaz tetszik, hanem szimplán kijelentettem, hogy ETTŐL FÜGGETLENÜL még lehet látni, ha valaki tényleg szép. Nekem sem tetszik például Leonardo DiCaprio, de attól még elismerem, hogy fiatalabb korában egy jóképű gyerek volt, nem véletlenül kapott főszerepet olyan filmekben, mint például a Titanic. Az én bizonyítékom az aranymetszés volt, erről vannak tudományos kutatások is. Lehet, hogy vannak különböző kultúrák, de minden ember az egészséges, szimmetrikus archoz vonzódik, ezt ki lehet jelenteni, mert belénk van kódolva. Vagy te ismersz olyan helyet, ahol a pattanásos, teljesen aránytalan arcot látják szépnek?
2021. márc. 12. 20:57
 115/440 anonim ***** válasza:
82%

Ha neked nem tetszik, akkor mi alapján ismered el azt, hogy jó képű volt? Ha neked nem tetszik, akkor az szerinted nem lehet jó képű.

Mi az, hogy lehet látni azt, hogy valaki szép, akkor is, ha nem tetszik. Ez baromság. Ha valaki neked nem tetszik, akkor azt te nem gondolod szépnek.

Nem minden ember a szimmetrikus archoz vonzódik. Ez nagyon általánosított kinelentés. Az lehet, hogy a többség igen, de közel sem mindenki. Nem lehet ilyesmit csak úgy kijelenteni és nincs mindenkibe pont ugyanúgy belekódolva. Hogy érted, hogy olyan helyet? Magyarországon ronda, de Szlovákiában gyönyörű? Vagy mit beszélsz?

2021. márc. 12. 21:05
 116/440 anonim ***** válasza:
85%
Senki nem próbál valóságot semmilyen szebb köntösbe bújtatni, egyszerűen kijelentettél dolgokat kategorikusan, majd mikor jeleztük, hogy mi azt nem úgy éreztük te elvesztetted az eszed. Számtalan példádra hoztam be komoly és valós kulturális különbségeket, egyikre se reagáltál érdemben, csak objektívnek próbáltad meg eladni a szubjektívet, nem is reagáltál, majd végül kiderült, hogy konkrétan különbséget se tudsz tenni a ronda, csúnya, átlagos és a semleges szavak közt. Innentől kezdve azt gondolom kijelenthetjük, hogy veled nem lehet értelmesen kommunikálni, főleg a talán fáj? felkiáltásod óta. Azt elismertem én is, hogy nyilván szebb egy tiszta, nagyjából szimmetrikus arc (mert 100%-ban szimmetrikus arc sem létezik képzeld), de te itt kb. mindenkivel veszekszel, aki nem ad neked igazat és látszik, hogy besértődtél ránk mivel nem az általad szépnek tartott nőket tartjuk szépnek. Ezer bocsánat, ha neked ez ennyire fáj, de nem, nekem Angelina arca nem szép. Remélem megbocsátod eme szörnyűséges bűnömet! A továbbiakban kímélj meg, ha semmit sem tudsz reagálni érdemben, csak céltalanul veszekedni, mert vállalom a preferenciáim pro és kontra.
2021. márc. 12. 21:07
 117/440 anonim ***** válasza:
33%

Hát honnan tudjam, például ez a gyerek sem mozgat meg bennem semmit szexuálisan, de attól még látom, hogy jól néz ki: [link]

Brad Pitt is ilyen. Nem jön be, de ettől függetlenül még nem vagyok vak és látom, hogy az átlagnál szebb külsővel áldotta meg a génlottó.

2021. márc. 12. 21:14
 118/440 anonim ***** válasza:
85%
Áldassék az ízlésed, de engedd meg, hogy másnak meg ne ő jöjjön be! Ha nekem x nem jön be, akkor az irányába vak leszek, mert nem az én esetem. Nem tudom, mi ezen a probléma...
2021. márc. 12. 21:16
 119/440 anonim ***** válasza:
77%
Ez non-szensz, ha neked nem jön be az egyet jelent azzal, hogy szerinted nem néz ki jól. Most a saját állításodat próbálod igazolni, a saját állításoddal. Ez megint csak értelmetlen. Hiszen te azért gondolod szépnek azt, aki neked nem jön be, mert úgy látod, hogy az a többségnek bejön, de attól, hogy a többségnek bejön valaki nem lesz szép. Mi az, hogy az átlagnál szebb? Mi az átlag? Mi a szépség? Ha ezekre tudsz válaszolni, akkor tudunk érdemben vitázni.
2021. márc. 12. 21:19
 120/440 anonim ***** válasza:
85%
Ő sajnos olyat nem tud... Hosszú kommentek óta próbálok vele, és semmi. Max. neked is dobálózik sz objektív-szubjektív szavakkal, meg aranymetszés, de lényegi válaszra képtelen.
2021. márc. 12. 21:22
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!