Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/440 anonim ***** válasza:
77%
Na jó, egyre jobban az a gyanúm, hogy te a troll kérdező vagy másik fiókról, miután onnan már tiltottak a francba. Te már csak mások agyát szívod ezzel a témával, amin szerintem itt már mind túlléptünk. Találj magadnak egy normális hobbit, mert ennyi ideig lamentálni egy ilyen hülyeségen a közröhely tárgya! Másnak is meg van a maga keresztje írtam, de ahogy látom, arra se tudtál reagálni, csak ismétled a beakadt lemezt. Jó kattogást a továbbiakban!
2021. márc. 15. 17:06
 162/440 anonim ***** válasza:
24%
Öcsém, te valami hatalmas nagy álomvilágban élhetsz, ha szerinted ez nem igaz. Úgy gondolod, hogy nincsenek olyan emberek a világon, akik a többség szerint rondák, meg hogy mindenki szép a maga módján? Hagyjuk már ezt a baromságot! Többet ártunk ezzel a túlzott pozitív felfogással, mint segítünk. Egyébként nem a kérdező vagyok, akármennyire is hihetetlen.
2021. márc. 15. 18:13
 163/440 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy azt sem értem, hogy a kérdező miért lenne troll. Talán azt is tagadod, hogy léteznek ilyen gonosz szülők, és hogy a kinézet bizony rengeteget számít, főleg a mai világban? Ennyire nem veszitek észre, hogy ez a valóság? Szerintem inkább ez a közröhely tárgya, nem az, hogy leírom az igazságot.
2021. márc. 15. 18:17
 164/440 anonim ***** válasza:
8%
162 teljesen egyetértek veled és én sem vagyok a kérdező.
2021. márc. 15. 18:17
 165/440 anonim ***** válasza:
24%
Ráadásul még csőbe is húztál, mert a röhej pontos "j"... Na mindegy.
2021. márc. 15. 18:18
 166/440 anonim ***** válasza:
77%
Mea culpa, elrontottam egy szót! Ettől függetlenül további jó kattogást a nagy semmin!
2021. márc. 15. 18:23
 167/440 anonim ***** válasza:
18%
Nyugodtan dugd csak a fejed a homokba, az majd biztos segít. Én is további kellemes gyermeteg ábrándokkal teli életet kívánok!
2021. márc. 15. 18:25
 168/440 anonim ***** válasza:
75%
Én idáig csendesen figyeltem meg ezt a kérdést, de ez a két és fél pipás válaszoló valami hihetetlen gáz. Persze, mindenki gyermeteg ábrándokkal éli az életét, aki nem ezen az óvodás és szüntelen rinya szinten mozog. :)
2021. márc. 15. 18:28
 169/440 anonim ***** válasza:
78%
Igen, biztos azért mozgok mérnöki körökben, mert gyermeteg ábrándokkal foglalkozok. :D Hidd azt.
2021. márc. 15. 18:29
 170/440 anonim ***** válasza:
18%
Te nagyon kiforgatod a szavaimat, én nem erről beszélek. Azt írtam, hogy a mai világban baromi sokat számít a külső, ez egy tény, mindenki látja és tapasztalja, nem tudom mit kell ezt ennyire tagadni. Ez a valóság, fogadd el. És sajnos nem mindenkinek ugyanolyan nehéz a keresztje, valakivel ezerszer jobban kibaszik a sors. Szépnek születni egy áldás, már ezzel sokkal előrébb van valaki az életben. Rossz kimondani, én sem szeretem, de ez így van és kár ezzel vitatkozni.
2021. márc. 15. 18:37
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!