Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/440 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én is futottam már bele bunkókba, vagy derült ki valakiről később, hogy számomra elfogadhatatlan nézeteket vall. Sokáig nem mertem szólni még pár éve, aztán eljutottam oda, hogy határozottan felszólítom, hogy hagyja abba. Ha akkor sem áll le, akkor kidobom az életemből. Tudom, hogy milyen a legtöbb ember, volt, akit kifejezetten fájó szívvel, de elengedtem. Neked kell tudni, neked mi fér bele. Szerintem elmondhatom, hogy az átlagtól sokkal toleránsabb vagyok, nem térítgetek kényszeresen, igyekszem mindenki nézőpontját megérteni, de amikor azt látom hogy pofátlanul turkál és ítélkezik más felett akkor repül az életemből, nekem erre nincs szükségem. Sz.r dolog csalódni, meg ha elvek mentén él az ember akkor ugye eleve nehezebb, de megéri. Inkább vagyok egyedül, mint olyan emberrel, aki állandóan másokat szapul olyan dolgok miatt, amiről az nem tehet. Ugyanígy rühellem azt is, aki képes a gyengébbekbe belerúgni (idősek, gyerekek, állatok). Ezek mind gyáva emberek.
2021. márc. 16. 12:48
 212/440 anonim ***** válasza:
6%
199, könyörgöm, fogd már fel hogy megint másnak tetted fel a kérdést mint akinek akartad 😂
2021. márc. 16. 12:52
 213/440 anonim ***** válasza:
24%
én most egy új ember vagyok itt és csak annyit szeretnék hozzászólni ha már ennyien leírták a véleményüket, hogy abban bizony van valami, amit itt valamelyik válaszoló írt, miszerint a külső sok esetben nagyon fontos. ha megnézitek a filmipart, a zeneipart, akkor ott is hatalmas szerepet kap a külső. az olyan szemmel látható szép külsejű, a mai szépségideálnak megfelelő embereket fogják felkapni, mint például shawn mendes, ariana grande, selena gomez, taylor swift. persze lehet fújjogni, hogy hát egyik sem az esetem a felsoroltak közül, de attól még ugyanúgy jól fognak kinézni a többség szerint. persze néha mindenhol vannak kivételek, mint pl ed sheeran, akik nem néznek ki valami előnyösen mégis világsztárok lesznek, de nem ez a jellemző. szval azért azt be lehetne látni, hogy a külső az élet rengeteg területén fontos szempont. és persze az is igaz, hogy nem ez a legfontosabb dolog az életben, lehet csúnyaként is boldognak lenni. szóval egyik torzítás sem a teljes valóságot fedi le
2021. márc. 16. 18:31
 214/440 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Ed nagyon is cuki, Shawn Mendes pedig férfiatlan.
2021. márc. 16. 18:47
 215/440 anonim ***** válasza:
8%
itt ugy látszik annyi a csúnya ember, (akik szerint nincs különbség szép és csúnya között-ha-ha-szeretnétek mi???) hogy mindig magasan lepontozzák azon keveseket, akik nem ezt a tábort gyarapitják.Nem kell meglepődni..a randák mindig sokan voltak!!!
2021. márc. 16. 18:51
 216/440 anonim ***** válasza:
24%
de attól még a többség szerint furán néz ki és ez a lényeg. amúgy a 'cuki' jelző is arra utal, hogy férfiatlan valaki, szóval végülis ugyanott vagyunk
2021. márc. 16. 18:52
 217/440 anonim ***** válasza:
100%
Aha. Bárki, aki nem azon kattog, hogy ki szép és ki csúnya, az csak azért teszi, mert rondaság. 😄 Linkelj már arról cikket, hol nyilatkozott az a bizonyos "többség" hogy furán néz ki? Mellesleg brit területen totál átlagos az a kinézet.
2021. márc. 16. 18:56
 218/440 anonim ***** válasza:
24%
az interneten bárhol voltam és mondjuk belebotlottam egy róla szóló képbe/cikkbe/videóba, ott a többség a kommentekben egyetértett azzal, hogy fura feje van. és ha megnézed, akkor tényleg elég furcsák a szemei, az rontja el az összképet. az lehet, hogy a briteknél ez az átlagos kinézet, de a világ nem csak a britekből áll..
2021. márc. 16. 19:09
 219/440 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kicsit sem furcsa, hogy pont akkor jön ide, mikor végre értelmes beszéd alakulna ki a felek közt. :) Pont azzal a tipik feltűnő, deakkorisnekemvanigazam-mentalitással (amit két és fél pipás hozott szépen), meg a többség nevében történő nyilatkozással. Annyi különbséggel, hogy ő már alpári személyeskedést csinál, pusztán azért, mert nem fogja fel, hogy vannak kicsit magasabb értelmi szinten lévő emberek. :)
2021. márc. 16. 19:10
 220/440 anonim ***** válasza:
77%
Ki mondta, hogy csak britekből áll? az interneten bárhol voltam és mondjuk belebotlottam egy róla szóló képbe/cikkbe/videóba, --> Ez aztán a pontos kutatómunka, gratulálok! :) Érdekes, én csak elismerő kritikákat láttam róla youtube videók alatt, senki nem beszélt a külsejéről.
2021. márc. 16. 19:11
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!