A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
Fentebb pont azt írtam, hogy a plasztikázás sem csak szépségről szól, hanem alkatról is, ami nem ugyanaz. :)
Nem, ez nem a személyeskedés, hanem a tények. Három különböző embert dobtál be (Ed, Jackson, Gaga) nem reagálsz érdemben, offolsz, olyan ködös dolgokra hivatkozol mint a többség, majd amikor referenciát kérünk, akkor nem tudsz adni és még te jössz azzal, hogy én nem tudok másba belektöni (miután mindent részletesen cáfoltam), mint a nagybetűk. Nem az a baj, hogy nem értünk egyet, hanem, hogy semmiben nem reagálsz érdemben, miután mi érdemben reagáltunk. Nálunk ezért bukta volt, ha valaki így érvelt... A személyeskedést pedig te kezdted, hogy itt biztos mindenki csak ronda lehet, pusztán azért, mert azt írtuk, hogy a szépség relatív.
Én pedig szeretem elvárni, hogy ha valaki nagy tömegek nevében mer beszélni, az támassza is alá legyen kedves reprezentatív kutatással! Azért ez nem az a terület, mint az, hogy x miért y-ba szeretett bele, mert az egyedi és szubjektív. Ez olyan, hogy attól, mert én magyar vagyok, nem fogok a magyarok nevében beszélni, mert én csak egy ember vagyok, egyszerűen nincs jogom, hogy majd' 10 millió ember nevében nyilatkozzak bármiről is.
Egyébként poén és szomorú, de nem egy viselkedni nem tudó, minimális intelligenciával is alig rendelkező embert kaptak fel tömegek, lásd Molnár Krisztián, Győzike, a Való Világos prolik, stb., míg nem egy diplomás még az álláskeresésben is iszonyatosan megküzd. Mai világban még az intelligencia sem garancia arra nézve, hogy az embert megbecsülik.
241- A válaszod nem nekem szól, én nem dobtam be egy embert sem,nem tőlek kértél refefenciát ,stb. Az nem én vagyok....
Még mindig azt mondom, hogy nyilván jól megkülönböztethetően van szép és csúnya, hiszen szavaink vannak rá. Szépségversenyen is mindenfélék szerepelnek, de olyan nem nagyon, akitől hánysz, vagy elborzadsz, ha ránézel . Van olyan modellügynökség, akik kifejezetten csakis rondákat foglalkoztatnak.
248- két külön dologról keztél beszélni
1. hogy vannak rondák és szépek (ezt már elismered ezzel: Janis Joplin egy istennőnek volt kezelve, és ma is annak van, a külseje ellenére.)
2. hogy hogyan lehet érvényesülni az életben, a ronda külső ellenére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!