Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/440 anonim ***** válasza:
81%

Fentebb pont azt írtam, hogy a plasztikázás sem csak szépségről szól, hanem alkatról is, ami nem ugyanaz. :)

Nem, ez nem a személyeskedés, hanem a tények. Három különböző embert dobtál be (Ed, Jackson, Gaga) nem reagálsz érdemben, offolsz, olyan ködös dolgokra hivatkozol mint a többség, majd amikor referenciát kérünk, akkor nem tudsz adni és még te jössz azzal, hogy én nem tudok másba belektöni (miután mindent részletesen cáfoltam), mint a nagybetűk. Nem az a baj, hogy nem értünk egyet, hanem, hogy semmiben nem reagálsz érdemben, miután mi érdemben reagáltunk. Nálunk ezért bukta volt, ha valaki így érvelt... A személyeskedést pedig te kezdted, hogy itt biztos mindenki csak ronda lehet, pusztán azért, mert azt írtuk, hogy a szépség relatív.

2021. márc. 17. 10:16
 242/440 anonim ***** válasza:
24%
ember, most komolyan azon akadtál fel, hogy kisbetűvel kezdem a mondatot!? ez nagyon úgy bűzlik, hogy nekem van igazam és már nem tudsz mibe beleállni. azt pedig egyszerűen baromság kijelenteni, hogy ennyire nem számít a külső. gaga tud valamit, kiemelkedően tehetséges és kellően különc, szóval ő tudott mivel kompenzálni. de mi van azzal, aki nem tud? ha van két bunkó ember, de az egyik ronda a másik meg szép, akkor nyilván a szebbiket fogják inkább kedvelni, nem a csúnyát. na ennyire nem számít a külső, emberek! a mi osztályunkban is volt egy flegma picsa, de rohadt jól nézett ki és emiatt mindenki őt imádta és akarta Körülvenni. igenis van egy szint, ami már egyértelműen csak a szerencséseknek adatik meg. baromi könnyű lenne az élet, ha minden csak rajtunk múlna és mindent mi döntenénk el.. de sajna nem így van.
2021. márc. 17. 10:17
 243/440 anonim ***** válasza:
81%
ember, most komolyan azon akadtál fel, hogy kisbetűvel kezdem a mondatot!? --> Te komolyan nem értesz magyarul, hogy nem esik le, mindent érdemben tudtunk neked cáfolni? Az a te gondod, hogy nem reagálsz semmiben érdemben. Igen, végig szentül azt hiszed önhitten, hogy itt csak neked van igazad, el se olvasod a másikat értőn, meg sem próbálod megérteni, mire akar kilyukadni. Azért a pontozás elég sokat megmutat... Olvass vissza mindent, több időt nem pazarlok el!
2021. márc. 17. 10:21
 244/440 anonim ***** válasza:
18%
amúgy meg vannak olyan dolgok, amikre csak "ködösen" lehet reagálni. ilyen az is, mikor megkérdezed valakitől, hogy miért pont abba az emberbe szeretett bele, akibe. a legtöbb ember nem tudja megmagyarázni, persze mondanak néhány jó tulajdonságot, de a lényeget akkor sem tudják megfogni. van ilyen. én eddig bárhol voltam és gagáról esett SZÓ, MINDENKI lerondázta. bocs már, hogy erről nem tudok neked hirtelen tudományos kutatást csatolni. ezt érzékelni kell. lehet, hogyha világszerte csinálnák egy felmérést, akkor már sokkal kisebb lenne a különbség a két tábor közt (tehát aki szerint szép vagy csúnya), de szerintem senkit nem érdekel ilyen nagy körben az emberek véleménye, mert egy átlag személy rohadtul nem találkozik ennyi emberrel élete során, szóval ez baromira nem releváns. én a környezetembők szűrtem le ezt, mindenki így csinálja. ha valakit a körülötte élő emberek butának, okosnak, szépnek, rondának, stb. tartanak, akkor azt fogja elhinni és az fogja befolyásolni, mert az érinti közvetlenül. ennyi. de akkor ezek szerint az intelligencia is szubjektív, a buta emberek is ugyanúgy érvényesülni tudnak az életben, mint a csúnyák.
2021. márc. 17. 10:28
 245/440 anonim ***** válasza:
100%

Én pedig szeretem elvárni, hogy ha valaki nagy tömegek nevében mer beszélni, az támassza is alá legyen kedves reprezentatív kutatással! Azért ez nem az a terület, mint az, hogy x miért y-ba szeretett bele, mert az egyedi és szubjektív. Ez olyan, hogy attól, mert én magyar vagyok, nem fogok a magyarok nevében beszélni, mert én csak egy ember vagyok, egyszerűen nincs jogom, hogy majd' 10 millió ember nevében nyilatkozzak bármiről is.

Egyébként poén és szomorú, de nem egy viselkedni nem tudó, minimális intelligenciával is alig rendelkező embert kaptak fel tömegek, lásd Molnár Krisztián, Győzike, a Való Világos prolik, stb., míg nem egy diplomás még az álláskeresésben is iszonyatosan megküzd. Mai világban még az intelligencia sem garancia arra nézve, hogy az embert megbecsülik.

2021. márc. 17. 10:36
 246/440 anonim ***** válasza:
5%

241- A válaszod nem nekem szól, én nem dobtam be egy embert sem,nem tőlek kértél refefenciát ,stb. Az nem én vagyok....

Még mindig azt mondom, hogy nyilván jól megkülönböztethetően van szép és csúnya, hiszen szavaink vannak rá. Szépségversenyen is mindenfélék szerepelnek, de olyan nem nagyon, akitől hánysz, vagy elborzadsz, ha ránézel . Van olyan modellügynökség, akik kifejezetten csakis rondákat foglalkoztatnak.

2021. márc. 17. 11:23
 247/440 anonim ***** válasza:
5%
amúgy most ugrott be mégegy név: janis joplin. ő köztudottan rondának van kikiáltva, mindenhol azt írják róla, hogy ő a tehetségével lett népszerű, nem a kinézetével. na ő tényleg nem volt egy szép nő és ezt még a vak is látja. szóval igenis vannak olyanok, akik a többség szerint rusnyák.
2021. márc. 17. 11:39
 248/440 anonim ***** válasza:
100%
És továbbra sem éri őket semmi negatív dolog a külsejük miatt. Janis Joplin egy istennőnek volt kezelve, és ma is annak van, a külseje ellenére.
2021. márc. 17. 11:44
 249/440 anonim ***** válasza:
5%

248- két külön dologról keztél beszélni

1. hogy vannak rondák és szépek (ezt már elismered ezzel: Janis Joplin egy istennőnek volt kezelve, és ma is annak van, a külseje ellenére.)

2. hogy hogyan lehet érvényesülni az életben, a ronda külső ellenére is.

2021. márc. 17. 11:50
 250/440 anonim ***** válasza:
91%
Én végig azt mondom hogy vannak rondák, én is az vagyok. Azt mondom huszadszorra is - látom, hiába - hogy ez nem befolyásol semmit. Az a legszánalmasabb aki a külsejére fogja a nyomorult életét. Te viszont még 250 válasz után is azt hiszed hogy egyetlen emberrel beszélgetsz, bevallom, ez megmosolyogtató.
2021. márc. 17. 11:53
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!