A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.2021. febr. 20. 21:47
281/440 anonim válasza:
Nekem meg ilyenkor az a kérdés jut eszembe, hogy te mi a francért nem ixeled mi végre ezt a rohadt kérdést, ha ennyire zavar, hogy ide csak olyan idióta emberek írnak, mint én? Erre tudsz válaszolni?
282/440 anonim válasza:
Nem, nem idióta vagy, hanem kényszeres, nagy különbség a kettő! Jó hír, hogy lehet kezelni. Nyilván nem ixelem ki, mivel pont erre vágysz, ez a kényszered központi eleme, hogy mindenki ixeljen, és a te szavad legyen a végső döntő ebben a kérdésben. Elárulom, a világ sajnos nem így működik. Tudom, hogy szétvet az ideg, egy teljes hetet vártál rá, addig eze rugóztál, de sajnos meg kell tanulnod, hogy a világot, benne az emberekkel nem alakíthatod az OCD-d kedvére!
284/440 anonim válasza:
Akkor ti is OCD-sek vagytok, mert kijelentitek, hogy a rondaság nem okozhat hátrányt az életben. Ez a ti elképzelésetek és azt hiszitek, hogy akkor ez is a valóság, pedig ha az én felfogásom hülyeség, akkor ugyanúgy a tietek is lehet az.
285/440 anonim válasza:
Akkor ti is OCD-sek vagytok, mert kijelentitek, hogy a rondaság nem okozhat hátrányt az életben. --> Nézz utána, mi az OCD, mert láthatóan még ezzel sem vagy tisztában! Nem, ez egy vélemény, amivel felőlem úgy nem értesz egyet, ahogy akarsz, nem érdekel. Engem már rég nem a felfogásod érdekel, ahogy az se, hogy elhiszed-e másét. Az OCD-d az abból áll, hgy képes vagy egy hétig ezen pörögni, vitátújra generálni, újat a témához amúgy már rég nem is tudsz hozzátenni, csak leírni lassan negyvenedjére is. A gond az, hogy ordít rólad a frusztráció, amiért nem tudtál itt másokat megtéríteni. Áruld már el, a te életedre milyen hatással van az, hogy itt sokan mást gondolunk? Miért zavar ez? Ez az egész már csak rólad szól, senki másról... Bele se merek gondolni, mit művelhetsz akkor, ha egy barátodnak mondjuk nem tetszik az a film vagy zene, ami neked igen, és mer gyökeresen mást gondolni a témában...
286/440 anonim válasza:
Már meg ne haragudj, de te is ugyanúgy visszajársz ide reflektálni a válaszaimra, szóval a te mentális állapotod sem épp lehet valami fényes. És képzeld, tisztában vagyok azzal, hogy mi az az OCD, és ha rám igaz, akkor ugyanúgy rád is, mert folyton jössz és vitázol velem ahelyett, hogy leszarnád ezt a kérdést és ixelnéd. Ugyanúgy kényszeres bizonygatod az igazad, mint én. Ja, és ha valakinek van egy véleménye, akkor nyilván azt fogja fel valóságnak, különben semmi értelme nincs magának a véleménynek.
287/440 anonim válasza:
Mint mondtam, NEM adom meg a kényszerednek azt az örömöt, hogy ixeljem a kérdést, mert tudom, hogy ez a mozgatója az egésznek az esetedben. Nem, nem tudod, mi az OCD, ezt az előbb bizonyítottad. A baj nem azzal van, ha x ember reflektál y-ra (képzeld, a vita hasznos), hanem azzal, ha valakiben ilyen infernális stresszt okoz az, ha nem értenek vele egyet, majd kezd agresszív térítgetésbe és gaslighting módszerbe. Én nem bizonygatom az igazam rég, én elmondtam a hitemet a kérdést illetően, és egy szóval sem mondtam, hogy de már pedig gondold úgy, mint én, és igenisadjnekemigazat! Felőlem azt fogsz fel valóságnak amit akarsz, engem az se érdekel, de ne legyél hittérítő, és ne told rá a világra a kényszerességedet!
288/440 anonim válasza:
És neked miért fontos az, hogy "ne add meg a kényszeremnek az örömöt"? Ennyire ráérsz random OCD-s idegenekkel foglalkozni? Mondom én, hogyha velem nincs sok minden rendben, mert ide visszajárok válaszolni, akkor veled sem. Ez csak süket duma, hogy azért vagy még mindig itt, mert akkor megadod az örömöt nekem és én győztem.
289/440 anonim válasza:
Mint mondtam, pont erről írom a szakdogám, és tökéletesen szemlélteted ezt az egészet. Ha hiszed, ha nem, kívülállóként tanulságos ez az egész, főleg, hogy látszik, abszolút nem dereng neked, hogy mi a gond a mentalitásoddal. Annyit mondj már el kérlek, hogy reagálsz akkor, ha egy barátodnak nem tetszik egy általad szeretett film vagy zene? Ott is így bepörögsz, hogy egy teljes hét után újragenerálod az egészet?
290/440 anonim válasza:
Nem, mert ezek ilyen magánéleti dolgok, semmi baja nem fog származni abból valószínűleg, hogy egy bizonyos filmet vagy zenét szeret. Az viszont már rohadtul nem magánélet, hogy hogyan néz ki valaki, mert ezt minden ember látja, érzékeli akkor is, ha te ezt nem akarod és ezáltal sokkal jobban is befolyásolni fogja az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!