A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.2021. febr. 20. 21:47
261/440 anonim válasza:
Szerintem meg az az iszonyatos, amikor valaki képes így bemesélni magának, hogy az élet csakis a személyiségen múlik, a külsőd teljesen mellékes. Igaz, hogy azt látja meg először mindenki, de amúgy igen, tökre nem érdekel senkit :D Amúgy meg ha ennyire idegesít, akkor miért vagy itt és miért reagálsz? Ki lehet ixelni a kérdést, hogy ne kapj több értesítést innen. Két kattintás, nem nehéz
262/440 anonim válasza:
Engem aztán nem idegesítesz, épp tanulmányt írok a kényszerbetegségeket illetően. :)
263/440 anonim válasza:
Tanulmányt írsz, de azért nonstop itt lógsz Gyk-n... Nem lehet valami nehéz akkor. :D
264/440 anonim válasza:
Létezik megosztott figyelem is, nekem mindig ott volt ez az adottság.
265/440 anonim válasza:
Na, valaki már megint azt hiszi hogy egy emberrel beszélget :D Csak jelzem, én vagyok a csúnya, a többi négypipásat amik azóta íródtak, nem én írtam :D
De további kellemes önsajnáltatást mindenkinek, aki külsőségeken fennakad és emiatt gáncsolja el magát az életben, engem nem befolyásol mások nyomora :)
266/440 anonim válasza:
Nem hiszem azt, hogy egy emberrel beszélgetek. Észrevettem már, hogy ketten vagytok, akik annyira elhiszitek azt a baromságot, hogy a külső abszolút semmit nem számít az életben és minden a személyiségfejlesztésen múlik. Amúgy meg ha annyira nem érdekel a ronda külsőd és semmi negatív érzésed nincs ezzel kapcsolatban, akkor miért válaszolsz ilyen dacosan mindig? Ha ez igaz lenne, akkor leszarják azokat, akik mást mondanak és alapból nem is válaszoltál volna a kérdésre. Érződik rajtad, hogy nagyon erőszakosan próbálod elkerülni a valóságot és egy számodra ideális álomvilágba ringatod magad, de a lelked mélyén te is tudod, hogy a valóság egészen más. Amúgy meg ott senki nem sajnáltatja magát, legalábbis én biztos nem, csak az igazsággal próbálom szembesíteni az olyanokat, mint te.
268/440 anonim válasza:
Tudod miért vagyok dacos? Pontosan azért, mert te vagy erőszakos. És iszonyatosan korlátolt. Értem hogy neked könnyebb a körülményekre meg másokra fogni hogy nem vagy boldog és sikeres, de azt tartom felháborítónak és gusztustalannak, mikor valami hozzád hasonló lelki beteg, komplexusos ember mindenki másra ki akarja vetíteni a saját nyomorát. Kijelented hogy aki csúnya, azt tuti rossz élmények érik, az tuti hátrányban van, annak tuti csak szar élete lehet, miközben én ebből semmit nem tapasztalok. Én nem te vagyok, mégis tényként kezeled hogy nekem ugyanolyan szar mint neked, miközben nem így van.
269/440 anonim válasza:
Én mikor írtam, hogy neked biztos szar életed van? Látod, megint egy véglettel próbálsz visszatámadni. Olvasd el megint, hogy mit írtam, hátha végére felfogod.
270/440 anonim válasza:
nem tudnátok ezt priviben leboxolni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!