Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legnagyobb szívás szép...

A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?

Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.
2021. febr. 20. 21:47
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/440 anonim ***** válasza:
40%
De itt most nem a kinézetről beszéltünk, hanem egyéni hitről, ami mindig magánügy. Továbbra sem értem, mi dolgod neked azzal, ki hogy látja saját magát és saját értelmezésében a világot... Még ha szerinted az hülyeség is, a te életedre nézve zéró hatása van. Olyan ez, mintha engem kényszeresen az hergelne, miért hisznek vagy épp nem hisznek az emberek Istenben. Mi közöm hozzá, ésmi hatása van az életemre, gondoljanak bármit is?
2021. márc. 24. 17:20
 292/440 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy ha észrevetted volna, akkor te indítottad el ezt a lavinát, mert válaszoltál a hozzászólásomra. Én csak leírtam a véleményemet, de te azonnal jöttél cáfolni meg bizonygatni az igazad, pedig figyelmen kívül hagyhattad volna. Téged miért zavart az én véleményem? Na? Vagy ez is a szakdolgozatod része? Nem hinném. Beláthatnád végre, hogy te is ugyanúgy mentális beteg vagy, mint én, így semmi jogod kioktatni ezekről a dolgokról.
2021. márc. 24. 17:24
 293/440 anonim ***** válasza:
54%
Azért itt az a különbség, hogy ha egy ízésbeli dologról vitáznak , azt értem, mindenkinek más tetszik, de ha jól értem, itt az a fő kérdés (bocs, de olvastam végig) hogy a csúnyaság okoz-e hátrányt az életben. (bár az elején mintha az lett volna a téma, hogy vannak-e egyáltalán csúnyák, aztán úgy láttam megegyeztetek abban, hogy vannak).Nem lehet erről egy szavazást indítani? Örvendetes, hogy téged nem ért atrocitás a témában, engem sajnos igen.
2021. márc. 24. 17:24
 294/440 anonim ***** válasza:
84%
Hol bizonygattam az igazam neked? Csak annyit írtam, hogy láthatóan kényszerbeteg vagy, ordít rólad, ahogy a frusztrációd is. Nem én reagáltam a te újbóli beírásodra, nehogy azt hidd... Azt hiszed, engem érdekel ez a rondaságos téma? Ha hiszed, ha nem, én már kifejezetten csak az OCD miatt olvasgatom ezt a kérdést.
2021. márc. 24. 17:27
 295/440 anonim ***** válasza:
14%
Még pár oldallal ezelőtt bizonygattad, hogy nincsenek egyértelműen ronda emberek, meg elkezdtél sorolni ronda színésznőket, akik az előnytelen külsejük ellenére is híresek és sikeresek lettek. (bár felmerül a kérdés, hogyha nincsenek olyan emberek, akik a többség szerint rondák, akkor miért kezdtél el felsorolni olyan színészeket, akik a többség szerint azok?) Úgyhogy igen, ez bizonygatás a részedről, hogy a ronda embereket nem érheti hátrány az életben a külsejük miatt.
2021. márc. 24. 17:37
 296/440 anonim ***** válasza:
87%
És ez hol van már? Valamint akkor mondtam olyat, hogy de már pedig adjál nekem igazat? Nem. Leírtam akkor a véleményem, és annyi. Te azóta is pörögsz mindenkire ezerrel, mert nálad ez triggerfaktor. Azóta a témán én továbbléptem, a mai beírásodra én semmilyen lavinát nem indítottam el, csak levontam a mindenkinek egyértelmű következtetést, hogy durva OCD-d lehet, ha több, mint egy hét után visszajöttél azon kattogva, hogy itt sokan nem úgy látták, ahogy te. Engem abszolút nem érdekel, ha szerinted én hülyeséget beszélek, de arra azért felelhetnél, hogy mit érdekel az téged ilyen szinten, ki mit hogy lát a világban. Milyen hatása van a te életedre annak, hogy Kiss Piroska milyen véleménnyel van a téráról?
2021. márc. 24. 17:43
 297/440 anonim ***** válasza:
87%
* témáról
2021. márc. 24. 17:44
 298/440 anonim ***** válasza:
11%
296 -de hát te éppugy itt vagy és kattogsz, mint a másik..
2021. márc. 24. 17:49
 299/440 anonim ***** válasza:
24%
Azért vagyok még mindig itt, mert azóta beszélgettem több máosk emberrel is erről a témáról és mindegyik azt mondta, hogy bizony a külső is ugyanúgy fontos az életben, mint a belső. Vannak helyek, ahol a személyiség sokkal fontosabb, máshol meg pont a kinézetet veszik figyelembe, éppen ezért nem jelenthetjük ki, hogy annyira nem számít a külső az életben, mint ti azt mondjátok. Ismerek egy palit, aki szintén kedves, jó kedéllyel ismerkedik, mégsem jött vele össze még egy nő sem, kivéve egyet, de ő is csak fogadásból. És nem, nem egy életképtelen, lúzer figura, van dumája is, de egyik lány sem akar többet barátságnál. Ezt így konkrétan elmesélte és még én is meglepődtem, hogy ennyire számít a külső a mai világban. Na de most te arra válaszolj már, hogyha nincsenek olyan emberek, akiket a többség annak tart, akkor miért soroltál fel ilyen színésznőket?
2021. márc. 24. 17:52
 300/440 anonim ***** válasza:
24%
másik*
2021. márc. 24. 17:52
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!