A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.2021. febr. 20. 21:47
301/440 anonim válasza:
Minden viccet félretéve engem halál komolyan érdekel annyira az ilyen ember pszichéje, hogy megtudjam, őt miért irritálja az ellenvélemény. Csomó ilyen ember van az országban, és szeretném a jelenséget megérteni, hogy akinek ennyire fáj a magáétól eltérő világnézet, annak ez miért fáj ennyire, és miért gondolja azt, hogy hatása van az életére. Szomorú, hogy erre választ nem ad, csak a terelés terelés terelés...
302/440 anonim válasza:
És lassan ötvenedjére írja le ugyanazt. XD
304/440 anonim válasza:
Ember, téged is ugyanűgy zavar, hogy valakinek eltérő véleménye van! Nem veszed észre? :D Te is ugyanúgy agyilag beteg vagy akkor, értsd már meg.
305/440 anonim válasza:
Hol zavart az eltérő vélemény, mikor nem tudom, hányszor leírtam, hogy felőlem azt és úgy látsz, amit akarsz? Ha mától a laposföldben hiszel engem az sem érdel, csak ne erőltesd rám! Te nem csak OCD-s vagy, hanem szöveget sem nagyon tudsz értelmezni... A tovbbiakban viszont semmi kérdésedre nem válaszolok, mivel én vagy ötven kérdésedet válaszoltam meg, te meg arra az egyre sem vagy hajlandó, hogy a te életedre milyen hatása van annak, ha valaki másként gondolkodik?
306/440 anonim válasza:
299 Tehát te ismersz valakit akinek nem jött össze senki, és ebből levontad hogy annyira fontos dolog a külső, hogy csak a szép embereknek lehet kapcsolata. Szoktál te utcára járni egyáltalán, vagy csak a monitoron át szemléled a világot?
307/440 anonim válasza:
Nem csak egy ember esetéből szűröm ezt le, az előbb írtam le, hogy több emberrel is beszéltem már erről. Úgy látom, hogy a szövegértés neked sem az erősséged. Amúgy meg ha emlékszel, akkor te is egy ismerősöd példáját hoztad fel, akinek az előnytelen külseje ellenére is lett barátnője és bejárta a fél világot. Aha, szóval hogyha neki lett barátnője, akkor majd biztos minden más ronda embernek is lesz párja? Érdekes szemlélet
308/440 anonim válasza:
Már megint nem esik le, hogy nem egy emberrel beszélsz... A #306-os nem én vagyok. Miért dobtám be azt a témát, amin már rég túl vagyok? Mint mondtam, engem csak a kényszerességed érdekel.
310/440 anonim válasza:
Mi alapján kéne titeket megkülönböztetni? Mindkettőtöknek négy pipája van és ugyanúgy írtok, ráadásul az egyik pár válasszal ezelőtt benyögte, hogy ő ezentúl nem fog ezzel a kérdéssel foglalkozni... Így gondoltam, hogy csak egy emberrel beszélhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!