A legnagyobb szívás szép szülők átlagos/csúnya gyereke lenni?
Figyelt kérdés
Ekkor éri a legtöbb sérelem és keserűség az embert élete korai szakaszában és ekkor szerez súlyos traumákat? A szülők minden bizonnyal neheztelnek rá, és képtelenek feltétel NÉLKÜL szeretni a gyereket.2021. febr. 20. 21:47
341/440 anonim válasza:
Evolúciósan belénk van kódolva, hogy mit tartunk szépnek, például a pasiknál az erős, hangsúlyos állkapocs előny, általában azokat a férfiakat rondázzák le a nők, akiknek kicsit sem hangsúlyos az állkapcsuk, olyan jellemtelen a kinézetük. A nőknél meg a pisze orr és ovális arcforma a legszebb. Meg felőlem jöhetsz azzal, hogy sok ronda embernek van párja, de sosem tudhatod, hogy az a párkapcsolat mennyire kiegyensúlyozott és boldog. Lehet, hogy csak azért vannak együtt, mert más nem jutott nekik és muszáj ennyivel beérniük, különben egyedül halnának meg.
342/440 anonim válasza:
Blablablablablablablablablablablabla
343/440 anonim válasza:
Nem ő vagyok, de hidd csak ezt. Nem tudom miért akarnám ennyire tagadni, azt se tudod ki vagyok. De ja, a fentebb írtak igazak akármit is csinálsz
344/440 anonim válasza:
A te világodban, és de, egyértelműen ugyanazok vagytok. 😆 Amúgy pedig lökjed még a halandzsádat kényszereske.
345/440 anonim válasza:
A kényszeres az te vagy, sajnálom. Vicces, hogy szerinted nincsenek olyan tulajdonságok az emberekbe kódolva, amelyek evolúciósan alakultak ki szinte mindenkinél.
346/440 anonim válasza:
Csak röhögök rajtad, de még ez sem esik le neked, csak égeted magad. Mi van, még a másfél pipás értékelés is túl sok neked? Vicces, hogy még anno a barátaidról is szót ejtettem, neked olyanok kizárt, hogy lennének...
347/440 anonim válasza:
Legalább nem tagadod. 😄 Köszönöm, de marhára meg vagyok elégedve magammal, nem rondáznak (sőőőt), az alkatom olyan, mint a modelleké, és nekem legalább vannak barátaim és párkapcsolatom is.
348/440 anonim válasza:
A másfél pipás kommentelő mellett vagyok, nekem igenis sokszor okozott hátrányt a csúnya külsőm. És kár ezt tagadni. 1. Vagy nem vagy elég csúnya (négypipás), hogy észrevedd 2. vagy olyan hülye vagy, hogy nem érzékeled,amikor éppen hátrányt szenvedsz
349/440 anonim válasza:
Ja, és nem egyedül vagyok a problémával. Hasonló előnytelen külsejű ismerőseim is sokat panaszkodnak miatta. Legyen szó akármiről, érzékelni lehet ezt ,akár a hentesnél a hús vásárlásról, akár egy ügyintéző segítőkészségéről, akár az orvos figyelméről, akár társkeresésről van szó.Nem sorolom tovább...
350/440 anonim válasza:
Hanyadik profilod a semmiből? 😄 Szerencsére az ordenáré kommentet is törölték... És most gondolom litániában leírod hatezerszer is ugyanazt, amit már idáig leírtál számtalanszor. Amúgy nem az előnytelen külsejű négyes vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!